2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok yaygın bu biberonlar ama olsun, çok alternatif var daha bebek özel günleri için.
çubuğun ucunda kuzu mu demezsiniz, minik bebek arabası mı herşey var:ecrin_bebek:
hevesleniyor insanbayanssulusmile

benım ne kapı ssum ne sekerım daha hazır degıl arkadaslar
bugun bebısımınn esyalarını yerlestırıyorum yıkadım utuluyorum
yalnız uyku setının bı parcası fazla geldı neye yarıyor acep dıye dusunup duruyorum :))
sımdı, ıkı tane yan bı tanede basucuna takılan seylerı taktım carsafı serdım ustune yorganıda serdım yastıgıda tamam, elımde kalan sey se yorganın yarısı kadar bı parca yanı altına sersem kucuk yastık yerıne sersem buyuk nedır bu parca kızlar soruyorum sıze :)) ay gulesıme gıdıyor acemılık ne zormus

nereden gelecek ki, yok mu sizin orada satın alabileceğin biryer?
daha orjinal şeyler vardır ya

yok canim bunlarda boyle tullu mullu suslu adetler yok kismede bilmiyo burda bende turkiyeden siparis verdim parayida esim hesabindan gonderdi esimin hesabi yabanci oldugu icin sorun var su and aburdaki banka para gitti diyo turkiyedeki banka bize gelmedi diyo iki bankada 2 aydir paranin nerde oldugunu bulmadi ciddi sekilde para kayip olay oldu corba oldu yazismalar yazismalar allahtan para atla deve degil ama benim sekerler gumluyo 2 aydir cozulemedi sorun sekerciyede ilgisizliginden sinirlendim oylece kaldi hala haber bekliyoruz iki bankadan parada hala kayip ara bir yerlerde ama nerde kimse bilmiyo:)

biz geldik kizlar:=))
oglusum baya iyimis bende halen ayni kilodaymisim..:=))
dr,bana bebegin kilosunu soylemedi boyunuda:=((psikolojik cok yer yqada az yermisim diye:=))
ama haftasina gore baya buyuk dedi:=)
oyle erkende doguracana benzemiyorsumn diyor ama hastanede tam tersi diyor hastane birak konussun sen dinlen stress yapma dogmaz diyor:=)kismet ins,,
ya halen virus var ya yine fitil verdi gitmiyor bitiyor baskasi cikiyor dr,hamilelerde cok oluyor diyor el ve ayak uyusmalariminda sinirsel oldugunu ozellikle karnimdaki agrinin sanci deilde asiri sinir damarim sikiyormus kendini oy uzden dedi:=))iyi sanic saniyordum bende,,bizden bu kadar uzuluyorum acaba oglum kac kilo:=(((aman soylemesin yaa iiyi olsunda:=))kalbi superdi ctg de NST ay tiki tiki hahaha
TANRIM SANA NE KADAR COK TESEKKUR ETSEM AZDIR;BENI ANNELIK UNVANIYLA BIR KEZ DAHA ONURE ETTIN ICIN TESEKKUR EDERIM TANRIM SANA;

kismetcigim masallah bebegine canim iyi olmasina cok sevindim bu arada gecmis olsun ufak sorunalr hepimizde var uzulme :)

doktorlarin soyledigi kilolar biylar lilada zuleyhada bir cok arkadasta tutmuyo zaten saglikli olmasi yeterli :)

ahh burda bebeks ekeri adeti olsaydi o kadar kargo parasi banka komisyonu verir 2 ayda ugrasitrmiydim ben baslicam ticarete yakinda kendiminkileri elde etsem onada sukur simdilik ama :)

kizlar baya kaynatmisisniz umarim kotu bir durum yoktur
dogum yapanda yoktur:=))haberler sizden:=))

yuse cok guzel yazmisin hz meryem icin ,,bende duygulandim mihricim,,
mihri ayca da guzel isim canim,,

saadet allahin izniyle gitsin kardesin umreye masallah kaza bela vermesin biliyorum gorevbi icin gidiyor,,
sen nasilsin guzel arkadasim,,

sagol cornelıacım evet alt acmaymıs netten baktım sımdı :)

kısmmmet hosgeldın canım sevındım bebısının ıyı olmasına :)

gözünaydın kısmetcimm....
off bugun çok iş yaptım vallaaa..ütü yaptım yemek yaptım.maşşallah bANA...ama biraz ayaklarım şişti xsanki ütü yaparkewnmi oldu anlamadım.....
artık klimay sabah 10da açıyorum busaatlere kadar açık vala...buay elektrik çok gelcek samırımkaydirigubbakcemile3
eşimde boşver diyor ama inş abes bişi gelmez:sinifsinif:

saadet im canim zaten o yuzden soylemiyor psikolojik etkilememk icin ama tahmin soyle dedim demdi aman,,

saadet dogru diyorsun bebe sekeri adet deil,ama bulundun yerde fazla turk yoksa yurumez zaten canim,,
burda adim basi turk marketi:=) burda iyi gidiyor ,gecen okudum da lohusa geceligi kapi suusu neguzel dedim bruda bizlerde ne gezer:=))
ben sadece odasini susleyecem dogum odan zaten suslu ama keske tr,de olsaydim diyorum bende oyle giyer gezerdim:=)aman saglik olsun,3.,bebeg tr,de dogururum ahhahahaha tabiki 3,istersem ahha

bişiy deıl cnmmm bnde uyku setlerını yıkıorum bugun besıgınkıler bıttıı 3 mkınee aldıı sımdı ytagına geccemm

kismetcigim iyiyim valla yusem oynatti beni sarki gonderip simdi giyiyniyorum eism gleicek disari cikicaz az bir isimiz var mother care bakicam falan sonra yine donucem ama basim agriyor neden bilmem paracetomal aldim ins gecer birazdan sen naislsin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…