yuseeeeeeeeee
yuseeeeeeeee
yuseeeeeeeeeee
ben hatirlatiyim belirlik aralikalrla istersen :)
1 aydir 65 kiloda kaldim hic almadim artik vucudum kendini doguma hazirliyor galiba kilo alimim durdu kanrimiz dahada buyucekmi acaba son ay ? yani buyucekse catlak ihtimalim halend evam ediyo onuda atlatsaydik olmadan :)
Geçmiş olsun hera...allah sağlıkla başından eksik etmesinannem 6. seans kemoterapide canım şuanda hastanede. ben hastaneye gidemiyorum göğüs hastalıkları kliniği olduğu için. ayakları tutmadığı için yatarak tedavi oluyor birkaç gün sonra evine dönecek inş. genel durumu iyi çok şükür...
teşekkür ederim ilginea.s.
Senle ben çatlak diye diye kafayı çatlatacaz.. -tatlicadiarzu-
Züleyha ve Lilada çatlak başlamışmıydı?
Oh onlar en riskli döneme girmeden doğurdular
Acaba çatlak yok dedilerde... doğumdan sonra göbek boşalınca çatlaklar ortayamı çıktı...
Dur bitane daha yolliyim ozmn...yuse valla ates basti bunun suclusu sensin yarin facebookta videoyu izlersin artik :)
Geçmiş olsun hera...allah sağlıkla başından eksik etmesin
Şaşırdım hasttaneye yattığını duyunca..
İnş güzel haber aynı anda gelir... annanne torun evini şenlendirirler.. opuyorumnanaktan
yuse formlarda okudum cogu catalgim yok diyen karin bosalinca catalkalri farketmis ins olmaz ya olursada ne yapiyim uzulur dururum artik careside yok tam olarak ben su an palmers e vitaminli kakao yagi kullaniyorum gerci cildin rengini ortalayaak olanalrida az gosteriyormus bu yag ayni zamanda engelliyor ins olmaz olanida az gosterme calismasina gerek kalmaz :)
amin cnm inşaallah..
hastaneye kemoterapi için yattı, herkes ayakta kemoterapi tedavisi görüyor ama annem yatalak olduğu için git-gel yaptırmayıp yatırıyorlar, özel bir nedeni yok yani sadece 4 gün.
yeter sakkidi oynadim terledimc amalri actim :)Aklında olsun HODAN diye bişi varmış...Her türlü cilt sorununa iyiymiş...
Bebişe zararlıdır diye kullanmadım daha
Bide hurma bulabilirmisin sen orda?
merhaba hanımlar biraz ev işi yaptım yoruldum sırılsıklam terledim duş aldım rahatlaum şekerler yusecim hayırdır milleti oynatmışsın
merhaba hanımlar biraz ev işi yaptım yoruldum sırılsıklam terledim duş aldım rahatlaum şekerler yusecim hayırdır milleti oynatmışsın
yeter sakkidi oynadim terledimc amalri actim :)
hurma bulurum burda acayip pakistan marketelri var onalrda var ama sevmem pek neye yararliymis yararliysa yiyim tabi :)
Bi sen sorunlusun ondan direk sordum..biz her bişeyi buluruz
Hurma doğumu kolaylaştırırmış
Ben dünden beri yemeye çalışıyorum... Lil@ ve züleyha korkuttu.. eyvahedigeldismile bugün 3-4 tane yedim
Sende bul ve başla
benimki şuanda beni deli ediyor ilgi bekliyor hafif geçiriyor ama naz yapıyor yemeğini bile ben yedirdim düşün şimdide uyuyacam dedi çarşaf getirdi onu dolamış kendine gelin oldum diyor süslübayanssulusmileNapalım başka türlü kalkacağımız yok yerimizden.. :dance:
senin zilli nasıl oldu...
dikkat et sana bulaştırmasın...
yaz sıcağında nasıl hasta oldular hayret :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?