2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1 aydir 65 kiloda kaldim hic almadim artik vucudum kendini doguma hazirliyor galiba kilo alimim durdu kanrimiz dahada buyucekmi acaba son ay ? yani buyucekse catlak ihtimalim halend evam ediyo onuda atlatsaydik olmadan :)

Senle ben çatlak diye diye kafayı çatlatacaz.. -tatlicadiarzu-
Züleyha ve Lilada çatlak başlamışmıydı?
Oh onlar en riskli döneme girmeden doğurdular

Acaba çatlak yok dedilerde... doğumdan sonra göbek boşalınca çatlaklar ortayamı çıktı...

Geçmiş olsun hera...allah sağlıkla başından eksik etmesin
Şaşırdım hasttaneye yattığını duyunca..
İnş güzel haber aynı anda gelir... annanne torun evini şenlendirirler.. opuyorumnanaktan

yuse formlarda okudum cogu catalgim yok diyen karin bosalinca catalkalri farketmis ins olmaz ya olursada ne yapiyim uzulur dururum artik careside yok tam olarak ben su an palmers e vitaminli kakao yagi kullaniyorum gerci cildin rengini ortalayaak olanalrida az gosteriyormus bu yag ayni zamanda engelliyor ins olmaz olanida az gosterme calismasina gerek kalmaz :)

Geçmiş olsun hera...allah sağlıkla başından eksik etmesin
Şaşırdım hasttaneye yattığını duyunca..
İnş güzel haber aynı anda gelir... annanne torun evini şenlendirirler.. opuyorumnanaktan

amin cnm inşaallah..
hastaneye kemoterapi için yattı, herkes ayakta kemoterapi tedavisi görüyor ama annem yatalak olduğu için git-gel yaptırmayıp yatırıyorlar, özel bir nedeni yok yani sadece 4 gün.

Aklında olsun HODAN diye bişi varmış...Her türlü cilt sorununa iyiymiş...

Bebişe zararlıdır diye kullanmadım daha

Bide hurma bulabilirmisin sen orda?

merhaba hanımlar biraz ev işi yaptım yoruldum sırılsıklam terledim duş aldım rahatlaum şekerler yusecim hayırdır milleti oynatmışsın

amin cnm inşaallah..
hastaneye kemoterapi için yattı, herkes ayakta kemoterapi tedavisi görüyor ama annem yatalak olduğu için git-gel yaptırmayıp yatırıyorlar, özel bir nedeni yok yani sadece 4 gün.

Kısa süreliymiş aynı olmaaz belki ama..
Annannem geçen yaz girdi..
Şimdi saçları çıkıyo...herşey eski haline döner üzülmeyin boşa...

Aklında olsun HODAN diye bişi varmış...Her türlü cilt sorununa iyiymiş...

Bebişe zararlıdır diye kullanmadım daha

Bide hurma bulabilirmisin sen orda?
yeter sakkidi oynadim terledimc amalri actim :)

hurma bulurum burda acayip pakistan marketelri var onalrda var ama sevmem pek neye yararliymis yararliysa yiyim tabi :)

merhaba hanımlar biraz ev işi yaptım yoruldum sırılsıklam terledim duş aldım rahatlaum şekerler yusecim hayırdır milleti oynatmışsın

Napalım başka türlü kalkacağımız yok yerimizden.. :dance:
senin zilli nasıl oldu...
dikkat et sana bulaştırmasın...
yaz sıcağında nasıl hasta oldular hayret :bbo:

hanımlar çatlak olayına gelince benim ilk hamileliğimde çatlaklar oluştuve doğumdan hemen sonra kırmızı bir renk oldu çok kötü duruyordu hatta ağlamıştım kımızılıklar geçmiyecek diye ama daha sonra geçti

yeter sakkidi oynadim terledimc amalri actim :)

hurma bulurum burda acayip pakistan marketelri var onalrda var ama sevmem pek neye yararliymis yararliysa yiyim tabi :)

Bi sen sorunlusun ondan direk sordum..biz her bişeyi buluruz
Hurma doğumu kolaylaştırırmış
Ben dünden beri yemeye çalışıyorum... Lil@ ve züleyha korkuttu.. eyvahedigeldismile bugün 3-4 tane yedim
Sende bul ve başla

dur arastiriyim gercekmi yoksa kulaktan koca kari masalimi genelde arabistandan gelen cop bile asiri hikmetlidir ulkemizde bakiyim sagol yusem benim :)

Napalım başka türlü kalkacağımız yok yerimizden.. :dance:
senin zilli nasıl oldu...
dikkat et sana bulaştırmasın...
yaz sıcağında nasıl hasta oldular hayret :bbo:
benimki şuanda beni deli ediyor ilgi bekliyor hafif geçiriyor ama naz yapıyor yemeğini bile ben yedirdim düşün şimdide uyuyacam dedi çarşaf getirdi onu dolamış kendine gelin oldum diyor süslübayanssulusmile

ben hurmayla zem zem suyu getirtdim hacdan doğuma giderken içece birde doğar doğmaz bebeğin ağzına damlatırlarmış

okudum evet hurma besind egeri olarak gercekten yararlib ir gida ayrica hz.meryem dogumda bu agacin altina siginarak bu meyveden yemis ama zaten o zaman bundan baska bir sye yokmuski kaidncagiz burger king yicek hali yokya hurma yemis zavallim bende yiyim doguma faydasi olucagini sanmam ama vitamin olairim en azindan ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…