saadet im canim zaten o yuzden soylemiyor psikolojik etkilememk icin ama tahmin soyle dedim demdi aman,,
saadet dogru diyorsun bebe sekeri adet deil,ama bulundun yerde fazla turk yoksa yurumez zaten canim,,
burda adim basi turk marketi:=) burda iyi gidiyor ,gecen okudum da lohusa geceligi kapi suusu neguzel dedim bruda bizlerde ne gezer:=))
ben sadece odasini susleyecem dogum odan zaten suslu ama keske tr,de olsaydim diyorum bende oyle giyer gezerdim:=)aman saglik olsun,3.,bebeg tr,de dogururum ahhahahaha tabiki 3,istersem ahha
el haberlerle gelirisniz amin,,sagol cornelıacım evet alt acmaymıs netten baktım sımdı :)
kısmmmet hosgeldın canım sevındım bebısının ıyı olmasına :)
gözünaydın kısmetcimm....
off bugun çok iş yaptım vallaaa..ütü yaptım yemek yaptım.maşşallah bANA...ama biraz ayaklarım şişti xsanki ütü yaparkewnmi oldu anlamadım.....
artık klimay sabah 10da açıyorum busaatlere kadar açık vala...buay elektrik çok gelcek samırımkaydirigubbakcemile3
eşimde boşver diyor ama inş abes bişi gelmez:sinifsinif:
kismet saka yaptim canim zaten ben kendime 70 seker icin 2 aydir caba veriyorum ticaret yapsam kafayi siyiririm herhalde saka benimki kendiminkini alsam yeter artar bana ondan bile emin degilim hala :)
Delüüüüüüüüüüüü :roflol:kadin dogru demis aaaaa sen o ozel cicege cicek diyerek siradan bir bitki yerine koydun simdi onun bir ismi var lutfenyani tamam meryem anamiz elini surmuste o solmus gitmis yerine yeni cickler gelmis simdi cicek degilmiymis bu ? valla dinden cikmissin cicek dedinya kaidn sana dusmandir ben dini inanclara saygiliyim ama mantikli inanclara saygiliyim annem beni lise universite arasinda kuran kursuna vermisti bir sene ogrende yapmazsan yapma ustumden sorumluluk gitsin demisti yatili hafizlik okulu diyelim allahim orkid kullanmak yasak niye ? eski kaidnalr kullanmiyormus bez alicaksin birini alttan birini belden tutturacaksin kulotta yasak hem erkek eli degmis olabilirmsi simdi mantiga bak orkid kocaman fabrika erkekelrin isi yokta her pede elmi suruyolar 1 sene kullandirmadialr bana ya orda belimde koca kusak bez deli olmustum :)
ama hocanin altinda 4xjeep simdi onada belki denemey erkek oturdu dimi yani sende her gun adamin oturdugu yere oturuyosun mantik ayni mantik :)
mevlidlerde ayri terane annem hoca baslardi annem aglamay ne oldu ahiret geldi aklima gittinmi nasil bir yer sonra dogru aglasa hani duygulandi dicem basta ses duyar duymaz kaidn kurmsu kendini bir akc tanede yasli bunalr yapiyo yapiyo akilairnda affa gecicekler aglayip git aglama yanimda derdim deli etme beni :):)
gözünaydın kısmet sağlıklıymış bebeğin maşallah
biz geldik kizlar:=))
oglusum baya iyimis bende halen ayni kilodaymisim..:=))
dr,bana bebegin kilosunu soylemedi boyunuda:=((psikolojik cok yer yqada az yermisim diye:=))
ama haftasina gore baya buyuk dedi:=)
oyle erkende doguracana benzemiyorsumn diyor ama hastanede tam tersi diyor hastane birak konussun sen dinlen stress yapma dogmaz diyor:=)kismet ins,,
ya halen virus var ya yine fitil verdi gitmiyor bitiyor baskasi cikiyor dr,hamilelerde cok oluyor diyor el ve ayak uyusmalariminda sinirsel oldugunu ozellikle karnimdaki agrinin sanci deilde asiri sinir damarim sikiyormus kendini oy uzden dedi:=))iyi sanic saniyordum bende,,bizden bu kadar uzuluyorum acaba oglum kac kilo:=(((aman soylemesin yaa iiyi olsunda:=))kalbi superdi ctg de NST ay tiki tiki hahaha
TANRIM SANA NE KADAR COK TESEKKUR ETSEM AZDIR;BENI ANNELIK UNVANIYLA BIR KEZ DAHA ONURE ETTIN ICIN TESEKKUR EDERIM TANRIM SANA;
Hurma östrojen salgılıyormuş..okudumda yusem bu sureyi arabistanda hurma agacindan baska yaygin agac dal yokki zaten dememiski ye agrin gitsin kolaycacik dogur tum hamilerde yesin hurma cok hikmetlidir herkes yesin tabiki vitaminli kabul ama agaci salla demis zaten orda adim basi hurma agaci var inaniyorum tabiki ama hurma degilki surede cok hikmetli olan allah kadina yardim acisindan hurmaya agacina git demis nehire sal kendini dese nehiri bosaltip icicekmiyiz simdi kadin hazreti bir kaidnmis allahta yardim etmis hikmet kadinda allahta hurmada degilki bu durumda :)
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden aaaaaaaaaaaaaahttp://i1008.hizliresim.com/2010/8/4/3216.jpg
bakın hatuşlar, içine çakıl taşı şeker koyacağım. tanesi 60 kuruş eminönünde.
Ben KAAN sewviyorum..eşim kabul etmiyohayırlısı olsun bakalım. erkek olsaydı bizimkisini babası koyacaktı (!)-tatlicadiarzu-
kızda da ben. ben koydum tamamen.hihoyyyt
sen şimdi batuhan mı istiyosun yani
melos canimMaaşallah oğluna canım benim. El ve ayak uyuşmalarım benim de oluyor. Kalp atışlarını dinlerken eşimi görseydin delirdi resmen. Allah bağışlasın hepsini...
kaydirigubbakcemile3saadetkaydirigubbakcemile3 canim k,validemleri getiriyorum bu hafta biletlerini yoluyacam iste yarin,3ay bendeler:=))
soyleyim diyorum getirsin sonrada aman kim varki? baklava yaptiririm hastane icin diyorum,
aslinda hevsimde var soyle seker yapip hatira dagitmak icin bakim belkide yaptiririm,
ay fotkaydirigubbakcemile3ograf makinam bozuldu resim yuklemek sitiyorum yaa, bebek odasini boyle ivir zivir seylerini olmasa yenisini alacamda digital en ucuzu 200eu,ama deger bakayim uygun bulursam hemen alacam,,kamera var allahtan,
sen becerikli hatunsun bacim vallahi senijle grur duyuyorum,sekerimmopuyorumnanaktan
benım ne kapı ssum ne sekerım daha hazır degıl arkadaslar
bugun bebısımınn esyalarını yerlestırıyorum yıkadım utuluyorum
yalnız uyku setının bı parcası fazla geldıneye yarıyor acep dıye dusunup duruyorum :))
sımdı, ıkı tane yan bı tanede basucuna takılan seylerı taktım carsafı serdım ustune yorganıda serdım yastıgıda tamam, elımde kalan sey se yorganın yarısı kadar bı parca yanı altına sersem kucuk yastık yerıne sersem buyuk nedır bu parca kızlar soruyorum sıze :)) ay gulesıme gıdıyor acemılık ne zormus
Bu Meryem muhabbeti neymiş, nerelere kadar gittiniz öyle :)))
soğuk suya soktum kısmetcim sağol şeker....
kızlar ben çıkıyorum hepinizi öptümmmm...
bebişlere iiyi bakın by byyy
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden aaaaaaaaaaaaaa
ben dün aynısını aldım
önünde de emzik var boncuktan
ama 1,250 tlklava:
Şimdi cüzdanımı alırken emzik düştü :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?