2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kismet saka yaptim canim zaten ben kendime 70 seker icin 2 aydir caba veriyorum ticaret yapsam kafayi siyiririm herhalde saka benimki kendiminkini alsam yeter artar bana ondan bile emin degilim hala :)

sagol cornelıacım evet alt acmaymıs netten baktım sımdı :)

kısmmmet hosgeldın canım sevındım bebısının ıyı olmasına :)
el haberlerle gelirisniz amin,,
cok cok tesekkur ederim ipek ,
iyi haberleirnizi bekliyoruz insallah sizde guz

mospy sekerim tsklr,
bacim basinin derdi ne? elin dursa ayagin durmaz illede temizlik:=)))elelrine sgalik becerikli hatun ,,aayaklarini havaya kaldir kandolasimiyla 20.dk kendine gelsin canim yada soguk suya koyda sisi azicik gecsin ya,,dikkat et,,

el ayak uyusmalari sinirsel mis,,bebekle alakasi yokmus damar kendini sikiyormus ilginize duyurulur,,

kismet saka yaptim canim zaten ben kendime 70 seker icin 2 aydir caba veriyorum ticaret yapsam kafayi siyiririm herhalde saka benimki kendiminkini alsam yeter artar bana ondan bile emin degilim hala :)

kaydirigubbakcemile3saadetkaydirigubbakcemile3 canim k,validemleri getiriyorum bu hafta biletlerini yoluyacam iste yarin,3ay bendeler:=))
soyleyim diyorum getirsin sonrada aman kim varki? baklava yaptiririm hastane icin diyorum,
aslinda hevsimde var soyle seker yapip hatira dagitmak icin bakim belkide yaptiririm,
ay fotkaydirigubbakcemile3ograf makinam bozuldu resim yuklemek sitiyorum yaa, bebek odasini boyle ivir zivir seylerini olmasa yenisini alacamda digital en ucuzu 200eu,ama deger bakayim uygun bulursam hemen alacam,,kamera var allahtan,
sen becerikli hatunsun bacim vallahi senijle grur duyuyorum,sekerimmopuyorumnanaktan

Delüüüüüüüüüüüü :roflol:
Allah senin iyiliğini versin emi...
Bezlere erkek eli değmiyomuymuş

Maaşallah oğluna canım benim. El ve ayak uyuşmalarım benim de oluyor. Kalp atışlarını dinlerken eşimi görseydin delirdi resmen. Allah bağışlasın hepsini...

Hurma östrojen salgılıyormuş..
ayrıca doğumda bi yere tutunup kendini çekme şeklinde doğum yapılıyomuş...şimdi yataklar öyleymiş...Allahda meryeme onu emretmiş

amin kısmetcim...

biz de sinemaya gidelim bari bu gece, son hava bükücüye. 3d filmleri severim..
eşim de rezervasyon yaptırırken telde görevliye son hava tutucu türkçe dublaj mı dedi ya yarıldım -tatlicadiarzu-
hava tutucu yaptı filmidelikafadulden

hayırlısı olsun bakalım. erkek olsaydı bizimkisini babası koyacaktı (!)-tatlicadiarzu-
kızda da ben. ben koydum tamamen.hihoyyyt

sen şimdi batuhan mı istiyosun yani
Ben KAAN sewviyorum..eşim kabul etmiyo
Napim hiç yoktan iyidir..

Allaha dua ediyorum
içime sinecek ismi rüyamda duyursun bana :Saruboceq:

Maaşallah oğluna canım benim. El ve ayak uyuşmalarım benim de oluyor. Kalp atışlarını dinlerken eşimi görseydin delirdi resmen. Allah bağışlasın hepsini...
melos canim
cok tesekkur ederim canim
evet duydum sabah sordum masallah cimcimeme aman saglikli gelsin melos um zamaninda dogsun bak,,oyle acele etme sakin,,dogum icin,,zaten azicik kaldi insallah guzel dogum haberini aliriz cumleten amin,,

kismet biliyosunm burda turk yok adetelrde aynid egil seker meker bilmiyolar gosteriyorum aslinda hepsi hayran akiloyo bende ilk oliyim hatira olsun dedim ama olamiyorum 2 aydir su verdigim emegi baska ise harcasam valla basariya ulasmistim :)

soğuk suya soktum kısmetcim sağol şeker....
kızlar ben çıkıyorum hepinizi öptümmmm...
bebişlere iiyi bakın by byyy

Alt açma minderi olmasınbilmiyorumkismile

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden aaaaaaaaaaaaaa
ben dün aynısını aldım
önünde de emzik var boncuktan
ama 1,250 tl klava:
Şimdi cüzdanımı alırken emzik düştü :a015:

tatlım eminönü membası bu işlerin, ondan ucuzdur sirkülasyon çok, rekabet var mağazalar arası. inan ben de gezmesem bikaç mağaza geride şeritsiz olanını kuru biberonu yani 1 tl ye alacaktım...
made in çayna tabe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…