dur arastiriyim gercekmi yoksa kulaktan koca kari masalimi genelde arabistandan gelen cop bile asiri hikmetlidir ulkemizde bakiyim sagol yusem benim :)
Off işin var senin bu kızla..şimdi böyleyse... bebiş gelince dahada kıskanır ...benimki şuanda beni deli ediyor ilgi bekliyor hafif geçiriyor ama naz yapıyor yemeğini bile ben yedirdim düşün şimdide uyuyacam dedi çarşaf getirdi onu dolamış kendine gelin oldum diyor süslübayanssulusmile
ben hurmayla zem zem suyu getirtdim hacdan doğuma giderken içece birde doğar doğmaz bebeğin ağzına damlatırlarmış
yuse bebişine isim koydun mu?
Iyi akşamalr kızlar..
Tatıle gıdıyorum 4 gunluğune ...inş. Bi problem olmaz... :))
doğardoğmaz hurmayı duymadımda zem zem suyunu duydum canımBende babaannesinden istedim şubatta umreden getirdiler..
hurmaya kıyamıyorum..zemzemide açmadım
carrefourdan aldım o hurmayı yiyorum
Bebişime ilk olarak hurma vermek istiyorum.. ama dr..ebe bakalım ne dicek.
sünnetmiş
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ay çatlattın beni yaa
geçen mevlid vardı gittim, kalabalık olunca hele hamileysen doğumdan söz açılıyor illa ki. eee dini ritüeller var tabi malum mevlid. kolay doğum çiçeğinden bahsettim bir kadına, hacdan gelen bir bitki... bakıyomuşsun, suluyomuşsun açtıkça doğumun da kolay oluyomuş vs vs.
kadın diyor yooook o bitki değil meryem anamızın eli. e diyorum sonuçta bitki. yoook diyo meryem anamızın eli.
tövbe yarabbi sanki meryem anamızın orjinal elini getircem eve tövbe tövbe bitki işte kadınla bir anlaşamadık-tatlicadiarzu-
dur arastiriyim gercekmi yoksa kulaktan koca kari masalimi genelde arabistandan gelen cop bile asiri hikmetlidir ulkemizde bakiyim sagol yusem benim :)
kolay doğum çiçeği de isteseydiniz kızlar, nam-ı diğer hz. meryemin eli...
bizim yok ki tanıdığımız umreye giden ben de getirtirdim:teselli:
kolay doğum çiçeği de isteseydiniz kızlar, nam-ı diğer hz. meryemin eli...
bizim yok ki tanıdığımız umreye giden ben de getirtirdim:teselli:
her iki isimde güzelmişAda ismi çok güzel..hemde modern
biz boşanacaz bu gidişle delikafadulden
Eşime diyorumki
bak gider çocuğu gizlice sezeryan vs doğurur...kimliğini çıkarır gelirim...
İstediğim ismi koyarım :roflol: :roflol:
yav adam eski püskü...yada babasının ismini istiyo
Baktı kararlıyım
BATUHAN diye düşünüyo
Doğuhan dedi..
bende dünyada kuzey ve batı her zaman daha değerlidir dedim
Meryem suresini okusana
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]23 - Sonra doğum sancısı onu bir hurma dalına tutunup dayanmaya zorladı. "Keşke bundan önce ölseydim de unutulup gitseydim" dedi. [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]24 - Melek, Meryem'e, aşağı tarafından şöyle seslendi. "Sakın üzülme, Rabbin alt tarafında bir ırmak akıttı."[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]25 - "Hurma dalını kendine doğru silkele, üzerine devşirilmiş taze hurmalar dökülsün." [/FONT]
çok güzel duygulandımMeryem suresini okusana
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]23 - Sonra doğum sancısı onu bir hurma dalına tutunup dayanmaya zorladı. "Keşke bundan önce ölseydim de unutulup gitseydim" dedi. [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]24 - Melek, Meryem'e, aşağı tarafından şöyle seslendi. "Sakın üzülme, Rabbin alt tarafında bir ırmak akıttı."[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]25 - "Hurma dalını kendine doğru silkele, üzerine devşirilmiş taze hurmalar dökülsün." [/FONT]
Ada ismi çok güzel..hemde modern
biz boşanacaz bu gidişle delikafadulden
Eşime diyorumki
bak gider çocuğu gizlice sezeryan vs doğurur...kimliğini çıkarır gelirim...
İstediğim ismi koyarım :roflol: :roflol:
yav adam eski püskü...yada babasının ismini istiyo
Baktı kararlıyım
BATUHAN diye düşünüyo
Doğuhan dedi..
bende dünyada kuzey ve batı her zaman daha değerlidir dedim
kiz kardeism umre zamani arabistana ucuyo hostes olarak soyliyim bulursa getirsin istanbulda sana yollar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?