2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dur arastiriyim gercekmi yoksa kulaktan koca kari masalimi genelde arabistandan gelen cop bile asiri hikmetlidir ulkemizde bakiyim sagol yusem benim :)

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ay çatlattın beni yaa
geçen mevlid vardı gittim, kalabalık olunca hele hamileysen doğumdan söz açılıyor illa ki. eee dini ritüeller var tabi malum mevlid. kolay doğum çiçeğinden bahsettim bir kadına, hacdan gelen bir bitki... bakıyomuşsun, suluyomuşsun açtıkça doğumun da kolay oluyomuş vs vs.
kadın diyor yooook o bitki değil meryem anamızın eli. e diyorum sonuçta bitki. yoook diyo meryem anamızın eli.
tövbe yarabbi sanki meryem anamızın orjinal elini getircem eve tövbe tövbe bitki işte kadınla bir anlaşamadık-tatlicadiarzu-

benimki şuanda beni deli ediyor ilgi bekliyor hafif geçiriyor ama naz yapıyor yemeğini bile ben yedirdim düşün şimdide uyuyacam dedi çarşaf getirdi onu dolamış kendine gelin oldum diyor süslübayanssulusmile
Off işin var senin bu kızla..şimdi böyleyse... bebiş gelince dahada kıskanır ...

ben hurmayla zem zem suyu getirtdim hacdan doğuma giderken içece birde doğar doğmaz bebeğin ağzına damlatırlarmış

Bende babaannesinden istedim şubatta umreden getirdiler..
hurmaya kıyamıyorum..zemzemide açmadım
carrefourdan aldım o hurmayı yiyorum
Bebişime ilk olarak hurma vermek istiyorum.. ama dr..ebe bakalım ne dicek.
sünnetmiş

bizim burada bir kız var 87 doğumlu hem de benden 2 yaş ufak, 9 ay arayla iki kızı oldu Allah bağışlasın. normal doğurdu ah bile demedim diyor.
millet mi çok dayanıklı ben mi çok hassasım bilemedimboshayallersmile

kolay doğum çiçeği de isteseydiniz kızlar, nam-ı diğer hz. meryemin eli...
bizim yok ki tanıdığımız umreye giden ben de getirtirdim:teselli:

yuse bebişine isim koydun mu?

Ada ismi çok güzel..hemde modern
biz boşanacaz bu gidişle delikafadulden

Eşime diyorumki
bak gider çocuğu gizlice sezeryan vs doğurur...kimliğini çıkarır gelirim...
İstediğim ismi koyarım :roflol: :roflol:

yav adam eski püskü...yada babasının ismini istiyo
Baktı kararlıyım
BATUHAN diye düşünüyo
Doğuhan dedi..
bende dünyada kuzey ve batı her zaman daha değerlidir dedim

doğardoğmaz hurmayı duymadımda zem zem suyunu duydum canım

kadin dogru demis aaaaa sen o ozel cicege cicek diyerek siradan bir bitki yerine koydun simdi onun bir ismi var lutfen yani tamam meryem anamiz elini surmuste o solmus gitmis yerine yeni cickler gelmis simdi cicek degilmiymis bu ? valla dinden cikmissin cicek dedinya kaidn sana dusmandir ben dini inanclara saygiliyim ama mantikli inanclara saygiliyim annem beni lise universite arasinda kuran kursuna vermisti bir sene ogrende yapmazsan yapma ustumden sorumluluk gitsin demisti yatili hafizlik okulu diyelim allahim orkid kullanmak yasak niye ? eski kaidnalr kullanmiyormus bez alicaksin birini alttan birini belden tutturacaksin kulotta yasak hem erkek eli degmis olabilirmsi simdi mantiga bak orkid kocaman fabrika erkekelrin isi yokta her pede elmi suruyolar 1 sene kullandirmadialr bana ya orda belimde koca kusak bez deli olmustum :)
ama hocanin altinda 4xjeep simdi onada belki denemey erkek oturdu dimi yani sende her gun adamin oturdugu yere oturuyosun mantik ayni mantik :)
mevlidlerde ayri terane annem hoca baslardi annem aglamay ne oldu ahiret geldi aklima gittinmi nasil bir yer sonra dogru aglasa hani duygulandi dicem basta ses duyar duymaz kaidn kurmsu kendini bir akc tanede yasli bunalr yapiyo yapiyo akilairnda affa gecicekler aglayip git aglama yanimda derdim deli etme beni :):)

dur arastiriyim gercekmi yoksa kulaktan koca kari masalimi genelde arabistandan gelen cop bile asiri hikmetlidir ulkemizde bakiyim sagol yusem benim :)

Meryem suresini okusana
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]23 - Sonra doğum sancısı onu bir hurma dalına tutunup dayanmaya zorladı. "Keşke bundan önce ölseydim de unutulup gitseydim" dedi. [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]24 - Melek, Meryem'e, aşağı tarafından şöyle seslendi. "Sakın üzülme, Rabbin alt tarafında bir ırmak akıttı."[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]25 - "Hurma dalını kendine doğru silkele, üzerine devşirilmiş taze hurmalar dökülsün." [/FONT]

her iki isimde güzelmiş
benim kızımın son kararı ayça koyacakmış kardeşinin ismini

okudumda yusem bu sureyi arabistanda hurma agacindan baska yaygin agac dal yokki zaten dememiski ye agrin gitsin kolaycacik dogur tum hamilerde yesin hurma cok hikmetlidir herkes yesin tabiki vitaminli kabul ama agaci salla demis zaten orda adim basi hurma agaci var inaniyorum tabiki ama hurma degilki surede cok hikmetli olan allah kadina yardim acisindan hurmaya agacina git demis nehire sal kendini dese nehiri bosaltip icicekmiyiz simdi kadin hazreti bir kaidnmis allahta yardim etmis hikmet kadinda allahta hurmada degilki bu durumda :)

çok güzel duygulandım
eskiden sezeryanmı varmış

hayırlısı olsun bakalım. erkek olsaydı bizimkisini babası koyacaktı (!)-tatlicadiarzu-
kızda da ben. ben koydum tamamen.hihoyyyt

sen şimdi batuhan mı istiyosun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…