2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tubıloşş o sancılar bndede oluyoo ara ara gdıp gelııo yalancı sancılar vucut kendını doguma hazırlıomuss dr a gttım nstde hıcbısy cıkmadıı olurmus bu dönemde ac kalma duzenlı beslenn yeter..adet sancısı gıbı gırıo belden bı sancı snra gecıo bgu de oldu bnde gectı snra

cnm bnm bebegımın de bacak boyu bır hfta gerıden gelıoo bışey olmazzz merak etmee bıraz kucuk bebek olur sadece dedı drr br hftadan bişiyolmaz 2 3 hafta gerı cıkrsa öenmlı bı durum vrdırr

ya canım benimki karın çevresi diyemi öyle söyledi acaba ben erken doğum olurmu dedim öyle bişey olmaz takip altına alınır ssuyu azalırsa alınırdedi şimdilik korkacak bişey yok fark 3 haftaya çıkarsa dopler isteriz dedi dopler ne olaki şu damarların kan akımını dinliyolardı omu acep öff üzüldüm ya anne olmak böyle bişi demekki şimdi kendimi suçluyorum bebeğime iyi bakamadımmı acaba diye

bak drunda sölemıs korkacak bısy yokdıee kendını korkutma bısy olmaz allhın ıznıyleee 1 hafta gec gelıssınler kucuk olcak braz sadece senın beslenmenle alakalı deıl o bebegın gelıısımıyle ılgılı kendını suclama ewt dopler bebegın kan akısını gösterır 22 .haftada grdıgımız ayrıntılı usgde kan akısına bakıldı ya renklı dopler o işte...

ben geldim mother care ve biraz normal markete gittik geldim esim simdi bir seyelr hazirliyo yemek icin acayip bas agrim falan deliniyo resmen kafam bu ne ya agri kesici bile eksmedi

melek canim pc kullanirken bemjnimkdie deliyo valla ama dayaniyorum gecmis olsun hepimize :)

ben 3 tane penye aldim biri gecelik ikisi pjama laizm olursa esime soylerim alir gelir ekstra penye aldim dantelli sunlu bunlu degiller yanir ahat olsunda dantelliyi evde bol bol giyerim hastane cok sicak yanarim ter kokarim valla nefret ederim ter kokan kaidndanda midem kalkar :)

dün akşam eşimle yürüyüşe çıktık. inan rahat rahat yürüyemiyorum artık.
sık sık sancı giriyor.
gerek belden gerek kasıklardan.
adım atamıyorum sancı girdiğinde.
yalancı sancıdır zaten. doğum sancısı olsa uzun süreli ve daha şiddetli sancı olurdu.
zamanla artıyor işte...
aman zamanında gelsin bebişlerimiz de. sancı gelip geçici...

canım sakın kötü düşünme.
bazen böyle 1 hafta geride olabiliyor bebişler. ama çok çabuk yetişiyorlar haftalarına.
normal yani. boyu ve kilosu da güzel. sakın moralini bozup da bebişini de üzme.
rabbimin izniyle herşey düzelir. opuyorumnanaktan

Kızlar yemeğimizi meyvemizi yedik geldik, kızım meyve yiyince deli deli oluyor. Karnım yamuk yumuk oluyo yine. Evde birileri olunca ne güzel yiyor insan. Geçen hafta yalnızken aç yaşıyodum resmen. Magnezyumum bitti. Yarın gidip yazdırsam çok iyi olur. Evden çıkamıyorum ki. Ben de yürüyüş ne hiçbirşey yok. Çöktüm kaldım...

evt tuba bende öleyım yuruyemıom sancı grınce sankı karnım yerınde duscekk tas gıbı kesılıo allh korusun ya zaamanında gelsınler daha cok küçükler(

Canım sen ilaçlarını al, düzenli beslen gerisini düşünme, genetik faktörler de önemli. Hem o haftada kaç kilo olur ki bebek? Sol tarafına yat, dinlen. Bi ara iyi gelişiyolar bi ara duruyor. Takma sen...

sağolun kızlar valla sizinle konuşunca açılıyorum şu sıpaları bi sağ salim doğursaydık vaktinde zamanında gittikçe korkuyorum valla :CüvCüv:

saadet facebook grubuna eşimiz hesabıyla kabul ediyomusunuz.benm adıma hesabım yok.eşim ilgilenmiyor zaten kendi hesabıyla filan.

evt tuba bende öleyım yuruyemıom sancı grınce sankı karnım yerınde duscekk tas gıbı kesılıo allh korusun ya zaamanında gelsınler daha cok küçükler(

Canım ben de çok hareketsizleştim, yürüyünce karnım düşecek gibi oluyor. Evde koridoru geçmek bile zor geliyor. Annem geldi, kadını bi yere çıkaramadım. Her iş ona kaldı. Offf inşallah kurtuluruz sağlıkla...

ahanda mesaj geldiface grubundan yaşasın
ben de üniverste mezunuyum,ben de nişantaşı cçocuğum...beni de alın aranıza yavrummmm:)

kizlar ben bu bebekten cok sikayetciyim ya.. :asigim: uyumaya yatmistim resmen gogusumun altinda butun vucudunu topladi nefes alamadim. resmen oturarak uymaya calistim yine olmadi. her yeri batyoo hemencik saglikla gelse de su batran yerlerini isirsam..:dance:

saadet facebook grubuna eşimiz hesabıyla kabul ediyomusunuz.benm adıma hesabım yok.eşim ilgilenmiyor zaten kendi hesabıyla filan.

canim o hesap aslinda lilanin yonettigi bir hesap diye biliyorum ama ederler harhalde sen arkaadslik gonder lila bakar soyleriz onada benide eklersin :)

kizlar bugun Ayse.20-yi gordunuz mu? dun varmiydi onu da hatirlayamadim :uhm: ucuncu olarak doguracam diye cok hevesleniyordu. dogurdu mu yoksa kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…