cnm bnm bebegımın de bacak boyu bır hfta gerıden gelıoo bışey olmazzz merak etmee bıraz kucuk bebek olur sadece dedı drr br hftadan bişiyolmaz 2 3 hafta gerı cıkrsa öenmlı bı durum vrdırr
tubıloşş o sancılar bndede oluyoo ara ara gdıp gelııo yalancı sancılar vucut kendını doguma hazırlıomuss dr a gttım nstde hıcbısy cıkmadıı olurmus bu dönemde ac kalma duzenlı beslenn yeter..adet sancısı gıbı gırıo belden bı sancı snra gecıo bgu de oldu bnde gectı snra
ya canım benimki karın çevresi diyemi öyle söyledi acaba ben erken doğum olurmu dedim öyle bişey olmaz takip altına alınır ssuyu azalırsa alınırdedi şimdilik korkacak bişey yok fark 3 haftaya çıkarsa dopler isteriz dedi dopler ne olaki şu damarların kan akımını dinliyolardı omu acep öff üzüldüm ya anne olmak böyle bişi demekki şimdi kendimi suçluyorum bebeğime iyi bakamadımmı acaba diye
mrb kızlar bende yeni doktordan geldim bebeğimin herşeyi nprmal çıktı kilo 1700 boy 43cm ancak doktor karın çevresi 1 hafta geriden geliyor dedi 2 hafta sonra tekrar gidicem canım sıkıldı daha önce böyle bişey yaşayan varmı kızlar neden oluyor dedim bebeğe giden damarlarla alakalı dedi inşallah bir şey olmaz bebeğime ben bu aralar çok yoruldum birde ilaçları düzenli kullanmıyorum ondan olabilir mi dersiniz fikri olan varmı senağlama
dün akşam eşimle yürüyüşe çıktık. inan rahat rahat yürüyemiyorum artık.
sık sık sancı giriyor.
gerek belden gerek kasıklardan.
adım atamıyorum sancı girdiğinde.
yalancı sancıdır zaten. doğum sancısı olsa uzun süreli ve daha şiddetli sancı olurdu.
zamanla artıyor işte...
aman zamanında gelsin bebişlerimiz de. sancı gelip geçici...
canım sakın kötü düşünme.
bazen böyle 1 hafta geride olabiliyor bebişler. ama çok çabuk yetişiyorlar haftalarına.
normal yani. boyu ve kilosu da güzel. sakın moralini bozup da bebişini de üzme.
rabbimin izniyle herşey düzelir. opuyorumnanaktan
evt tuba bende öleyım yuruyemıom sancı grınce sankı karnım yerınde duscekk tas gıbı kesılıo allh korusun ya zaamanında gelsınler daha cok küçükler(
ahanda mesaj geldiface grubundan yaşasın
ben de üniverste mezunuyum,ben de nişantaşı cçocuğum...beni de alın aranıza yavrummmm:)
saadet facebook grubuna eşimiz hesabıyla kabul ediyomusunuz.benm adıma hesabım yok.eşim ilgilenmiyor zaten kendi hesabıyla filan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?