2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar sizden akıl istiyorum, benim doktorum ayrıldı hastaneden, muayenehane açtı, bunda bi problemim yok.ama şimdi bana doğum için seçenekler sunacakmış hastane anlamında...özel GOP'a gidiyordum ben, 1.900 sezaryen doğum, gereksiz pahalı geliyordu bana, şimdi ise ne yapayım bilmiyorum..yine orayı da seçebilirmişim, yada başka bi hastane filan...ne yapacağımı bilemiyorum...
ist'daki arkadaşlar gerçekten çok memnun olduğunuz, tavsiye edebileceğiniz ve biraz daha uygun bi hastane varmı?

az kaldı hazırlıklara başla artık
ben kıyafetlerimizi yıkadım ütüledim
çantamızıda hazırladım eksik varmı bilmiyorum
ama hazırım insan hazırlanırken ürperiyo yaaa akannehir

ah ah boncuğum güya rapor alınca herşeyi halledecektim,artık haftasonları tamamlamaya çalışacam

bende ondan aldım bi sitede okumuştum yeni doğum yapan bi arkadaş bebişine kullanmış çok memnun olduğunu söylüyodu sadece pamuk ve su diyo bende gittim aldım hemen inş. bizde memnun kalırız

benim bir arkadaşımda 4 ay falan yeni doğan olanı kullandı sonrada yine unıbaby nin diğer ısl ak mendilleriyle devam etti çok m emnun pişik nedir bilmedik diyo ben unı baby e güveniyorum şampuanımız pişik kre mimiz ıslak mendil bebe yağımız hep unı babyden aldık şampuanıda yeni doğan paraben parfüm boya içermiyo

günaydın kızlarrr nasılsınızz???

ahh ahh tam uyunası hva vafr şuan Bursa'da yağmur yağıyo bide güzel esiyoo ama bende de uyku yok oldumu şimdi :) tama bebişimn kıyafetlerini yıkamay başlamıştım dün 2 makine çalıştırdım ama hala kurumamış bugün bitirirdim ne güzel ama bitmyecek anlaşılan neysee bizimkide bahtsız bedevilik :)

yarın dr kontrolüm var ayy çok merak ediyorum kızımı 1 ay oldu nerdeyse gitmeyeli depiklerinden uyutmuyo beni yaaaa kafasını hissediyorum :) ....

canım ben medical park a gidiyorum ağrı pompası hariç sezaryan için 2100 vericem gop tan daha pahalı, onun dışında sezaryandan fark almayan hastanelerde var ama ne derece iyidir bilemiyorum. fiyatını bilmemekle birlikte merter hizmet hastaneside mükemmel

mrb kızlar nasılsınız ya bende 32. haftada çalışabilir raporu alacaktım ama benim doğum kısmetse 28 eylül zaten 37. haftası tatile gelmiyormu bilmiyorumkismile ben onun için gitmedim doktora birde bu yıl ramazandan dolayı seminerler olmayabilirmiş ozaman doğum öncesi iznimiz bir işe yaramıyor öyle değilmi

merhaba nazarboncuğum izmirde misin böyle yakın görünce hemen yazmak istedim kaç haftalıksın hangi dr gidiyosun ilk tanışma için fazla mı soru sordum:uhm:
canım izmirdeydim artık denizliye taşındım 4 aydır burdayım
taşındıktan sonra eve hemen net alamadık daha dün bağlandı netimiz artık buralardayım :)
35haftalık oluyurum artık
sizde bana kendinizden bahsedin :))

merhaba.hoşgeldin.a.s.
vereliniortakhb tşkkürler
ah ah boncuğum güya rapor alınca herşeyi halledecektim,artık haftasonları tamamlamaya çalışacam

allah kolaylık versin canım bir liste işini kolaylaştıracaktır bence aklına geldikçe yaz yapacaklarını yoksa insan çok unutuyo

canım gopta fiyatlar daha uygun değilmiydi ya ben orda normal 600 sezeryanda 1200 diye biliyodum bende fatih medical park hastanesine gidiyorum orda normal 1200 sezeryan 2000 tl yani gop dahauygun oluyo aslında bende bazen diyorum gop amı geçsem diye orda kezban hanımamı gidiyordun

ngezegen ilköğretimdesin sanırım, ben lisedeyim bizim okul 27 ağustosda başlıyor, sınavlarımız olucak, o sınavlara katılmak için aldım raporumu, hem zaten vermen gerekiyor bi şekilde doğumunu bildirmen lazım...benimde 25 eylül görünüyor ama sezaryen olcam, o yüzden 15i falan olabilir..kullanmadığım iznimi doğum sonrasına ekleticem...

birde şey bebek kıyafetlerinizi nerden aldınız ben en son corner da hello baby gitmiştim

evet kezban hanıma gidiyorum, biraz üzmüşler sanırım onu, o yüzden ayrıldı hastaneden, bana öyle anlattı...problem değil benim için, 2-3 gidiişim kaldı zaten, doğumumu o yaptırsın istiyorum, çok güveniyorum ona, ama şimdi hstane sorun oldu...en çok 1.700'e kadar iniyorlar...yok oda süslemesi, yok kuaför, yok tanıdıklarınıza mesaj çekicez filan diyorlar, hani bunlar bana çok gereksiz geliyor, sırf bu yüzden daha pahalı bence...

olsun denizlide yakın sayılır :)) bende bugun 34+0 yani 35.haftaya girdim canım bende Allah sağlıcakla bebişlerimizi kucaklamak nasip etsin hepimize..:Saruboceq:

canım genede almanız gerekiyor çalışabilir raporunu.resmi prosedür o.bu senin doğum öncesi iznin.tatile gelse bile.dr.unuza sormadınızmı hiç.oda böyle anlattı bana.ramazandan dolayı seminer neden olmasın.geçen sene de ramazana denk gelmiş ve olmuştu.1 eylülde başlar okul.değişmez.seminer olur.

birde şey bebek kıyafetlerinizi nerden aldınız ben en son corner da hello baby gitmiştim

canım izmir de kemeraltında hisar camiinin oralarda bebek mağazaları var.mina bebek,barış bebek filan bunlar çok büyük mağazalar.aradığın herşeyi bulailirsin.ben özellikle mina bebeyi öneririrm.ben alışverişimi oradan yaptım.çok memnun kaldım.hele ankarayla kıyaslayacak olursam bedavaya geldi diyebilirim.
hello baby de gittim ama orada giyim pahalı.bebek arabası park yatak uygun fiyatlıydı.

e senin yine iyiymiş canım ben üniversite hast.gidiyorum sadece dr 1100 alıcak daha içinde hastane masrafı özel oda falan yok hemde öyle her zaman ziyaretçide almıyolar düşün yani bi de erkekler ziyaret saati dışında giremez diyolar e benim yanımda kalıcak sadece eşim var ama bulabildiğim en iyi dr bu napim mecbur..bilmiyorumkismile

ay sağol canım ya benim daha eksiğim çok bu hafta sonu oralara bakim evet kıyafet olarak banada biraz pahalı geldi en iyisi oralara bakim tşk.zemuszemus

Arkadaşlar günaydın her tarafım kırılıyor ya... Kahvaltı hazırlamakta yapmakta zoruma gidiyor. Bi de hava sıcak... Bi gelseydi bebişler.

tek bir yerden almadım ben dolaşarak yavaş yavaş
olsun denizlide yakın sayılır :)) bende bugun 34+0 yani 35.haftaya girdim canım bende Allah sağlıcakla bebişlerimizi kucaklamak nasip etsin hepimize..:Saruboceq:

amin cnm cümlemize inş

şimdi gelen arkadaşlarımızda hoşgeldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…