ngezegen ilköğretimdesin sanırım, ben lisedeyim bizim okul 27 ağustosda başlıyor, sınavlarımız olucak, o sınavlara katılmak için aldım raporumu, hem zaten vermen gerekiyor bi şekilde doğumunu bildirmen lazım...benimde 25 eylül görünüyor ama sezaryen olcam, o yüzden 15i falan olabilir..kullanmadığım iznimi doğum sonrasına ekleticem...
evet kezban hanıma gidiyorum, biraz üzmüşler sanırım onu, o yüzden ayrıldı hastaneden, bana öyle anlattı...problem değil benim için, 2-3 gidiişim kaldı zaten, doğumumu o yaptırsın istiyorum, çok güveniyorum ona, ama şimdi hstane sorun oldu...en çok 1.700'e kadar iniyorlar...yok oda süslemesi, yok kuaför, yok tanıdıklarınıza mesaj çekicez filan diyorlar, hani bunlar bana çok gereksiz geliyor, sırf bu yüzden daha pahalı bence...
sen şimdi kaç kilosun ve boyun kaç?
canım genede almanız gerekiyor çalışabilir raporunu.resmi prosedür o.bu senin doğum öncesi iznin.tatile gelse bile.dr.unuza sormadınızmı hiç.oda böyle anlattı bana.ramazandan dolayı seminer neden olmasın.geçen sene de ramazana denk gelmiş ve olmuştu.1 eylülde başlar okul.değişmez.seminer olur.
peki seminerler kaçında başlayacak birde çalışabilir raporumu almam gerekiyor yoksa doğumumu belirten bir rapormu ay ben bu rapor işlerinden nefret ediyorum ya hepsinin hesaplaması farklı benim hesaplamama göre faydalanamıyorum izinden doğum 28 eylül okullar 20 sinde açılıyor 5inde seminerler başlasa ayın 5inde ben 36 haftalık hamile oluyorum 37 de zaten mecburi izin değilmi ay kafam çok karıştı bilen varsa yardımm bilmiyorumkismile
ağustos annelerine baktım da çoğu sezeryan olmuş
evet canım bende baktım.senin idrar yolu enfeksiyonun nasıl oldu?Benim akıntım çok fazlalaştı
korkak olduğum için sezaryen istiyorum Zeynepcim:):):):):)
o gereksiz şeyleri kesmiyorlar malesef, bende istemiyorum süsleme filan dedim, olmaz dediler..duygu hastanesinde doğumda mikrop kapan tanıdıklarım var, o yüzde korktum ordan ben...orda da yeşim hanım bir numara ama ben doktorumdan memnunum yaa..hastane arıyorummmm, kızlar bi yardım edin ne olur....
benim gibi bi korkak daha kaydirigubbakcemile3
ben de çok korkuyorum nırmmal doğumdan sezeryan olucam
korkak olduğum için sezaryen istiyorum Zeynepcim:):):):):)
o gereksiz şeyleri kesmiyorlar malesef, bende istemiyorum süsleme filan dedim, olmaz dediler..duygu hastanesinde doğumda mikrop kapan tanıdıklarım var, o yüzde korktum ordan ben...orda da yeşim hanım bir numara ama ben doktorumdan memnunum yaa..hastane arıyorummmm, kızlar bi yardım edin ne olur....
bende aranıza katılsam barikaydirigubbakcemile3ama sezeryanda zor yaaa.başka bi doğum şekli olsa
bende aranıza katılsam barikaydirigubbakcemile3ama sezeryanda zor yaaa.başka bi doğum şekli olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?