2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sezeryan mecburimi canım senmi istiyorsun
:uhm:

ay ben bunları sormadım gerçekten gereksiz bende sırf ayşegül hanım için medical parka gidiyorum bende sorayım indirsinler fiyatı biraz bak küçükköyde duygu hastanesinede iyi diyorlar bende orda kist ameliyatı olmuştum çok memnun kaldım odaları filan güzeldi

peki seminerler kaçında başlayacak birde çalışabilir raporumu almam gerekiyor yoksa doğumumu belirten bir rapormu ay ben bu rapor işlerinden nefret ediyorum ya hepsinin hesaplaması farklı benim hesaplamama göre faydalanamıyorum izinden doğum 28 eylül okullar 20 sinde açılıyor 5inde seminerler başlasa ayın 5inde ben 36 haftalık hamile oluyorum 37 de zaten mecburi izin değilmi ay kafam çok karıştı bilen varsa yardımm bilmiyorumkismile

5 haftası doğum sonrasına aktarılıyor.sen çalışabilir raporu almak için doktora git.tam haftasındasın zaten.37. haftada da izine ayrılmak için rapor alacağız.gerisini okul müdürleri hallediyor zaten.

korkak olduğum için sezaryen istiyorum Zeynepcim:):):):):)

o gereksiz şeyleri kesmiyorlar malesef, bende istemiyorum süsleme filan dedim, olmaz dediler..duygu hastanesinde doğumda mikrop kapan tanıdıklarım var, o yüzde korktum ordan ben...orda da yeşim hanım bir numara ama ben doktorumdan memnunum yaa..hastane arıyorummmm, kızlar bi yardım edin ne olur....

benim gibi bi korkak daha kaydirigubbakcemile3

ben de çok korkuyorum nırmmal doğumdan sezeryan olucam

günaydın kızlar...

bu gün 6. gün...
Rüzgar gayet iyi her gün 2 kez gidip süt sağıp veriyorum kıpır kıpır maşallah uzaktan görsemde mutluyum...
eşim hergün doktorlardan bilgi alıyor.
Rüzgarın sütünü 18 cc den 20 cc ye çıkarmışlar...
sonraki günler 25 ve 30 a çıkaracaklarmış.
sonrada beni içeri alıp birebir emzirmemi sağlayacaklarmış.
çok şükür Rabbime oğluşum iyi...

bana gelince....
maşallahım var şu ana kadar hiç oturmadım.dikiş yerim iyileşti bie artık uyurken rahat rahat sağa sola dönüp yatabiliyorum eğilip kalkabiliyorum.
acım sızım kalmadı...
uyanıyorum göğüslerim taş gibi çok acıyo çok sütümü bu gün evde sağdım poşete koydum dolaba kaldırdım akşama kadar yine dolacak bir kezde hastanede sağıp vereceğim.
sütümü sağınca hiç acı kalmıyo.sağmazsam dayanılmaz bir acı oluyo masaj yapa yapa sağıyorum yumuşacık kalıyo boşalınca...

kızlar emzirme sütyeni ve göğüs pedi muhakkak ve muhakkak alın !
benim şimdiye kadar iyiki almışım dediğim iki şey...
he eve basit el pompası aldım onunlada rahat rahat sağdım hep makina alayım dedim ama buda işimi çok rahat gördü...

işte haberler bizde böyle...
geçmişi okumadım hiç.
doğum hikayemi facedeki tartışma bölümüne yazıcam gideyim şimdi.
öpüldünüz yol arkadaşlarım....

canım bende sezeryan istiyordum ama şimdide kesilmekten korkuyorum bıçak yarasından elim bile kesilince çok sızlıyor onun sızısı nasıl olur düşünemiyorum normal epüdural düşünüyorum artık nerde oturuyorsun benim doktorumda çok iyi hastane değiştirdi bende değiştirdim hastanede güzel fiyatlarda orta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…