2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

valla çok üzüldüm dizine ya. fazla hazırlığın kaldı mı? ütün falan çok mu?
başka arkadaş kardeş akraba kuzen falan yok mu yardım edebilecek?

benim kocam da aynı seninki gibi çalışıyor. haftada 1 izni var. ne çektiğini anlayabiliyorum.
anne olayına gelince o da aynısı. umru değil. daha kızım bir şeye ihtiyacın var mı dediğini duymadım. şimdi de tutturmuş yazlığa gidicem diye. yazlık anamurda 1000 km mesafe. direk uçak yok bilen bilir. ha deyince gelinmez. hiç demiyor ki bu kız erken doğum falan yapsa. hadi ben umru değilim konu komşudan da utanmıyor. hep kendi keyfinde yani.
kayınvalidem malatyada yaşıyor. o uçak biletini bile ayırtmıştır gideyim de yardım edeyim diye eminim. annem duysa beni kesin reddeder ama bazen diyorum ki keşke annem malatya kaynanam burda yanımda olsa.

canım benım yaa çok geçmiş olsun. benide takip ettin mi bilmiyorum ama 2 haftadır ayağım alçıdaydı.benimde ailem gelmedi burda kayınvalidem yemeklerimi yaptı gönderdi bende ev işlerimi yavaş yavaş yaptım bu arada bide 3 yaşımdaki kızıma baktım. canım herşey gelip geçiyo hiç canını sıkma eşininde dediği gibi doğumdan sonra sende hafiflersin tedavinide olursun geçer inşallah.herşeyden önce moral çok önemli canım.dualarımız hep seninle

canımsın sadoşuuuum ...
bize dua edin canlarım sağlıkla kavuşalım.
gidip evi toplıyım biraz gelirim gene...

seviyorum sizleri.
öptüüüüm....

canımsın sadoşuuuum ...
bize dua edin canlarım sağlıkla kavuşalım.
gidip evi toplıyım biraz gelirim gene...

seviyorum sizleri.
öptüüüüm....

her saniye aklimdasin zaten cikmiyorsunki esime diyorumki durup durup lila dogum yapti eismde diyoki kac kaidn dogum yapti iki diyorum ama sen bir cok soyledin diyo kafasi karisiyo adamin dualarimiz sneinle ruzgarimizla canim arkadasim ..
dinlen kendine ruzgara cok iyi bak cok opt ..

Aaaaaaaa lil@ gelmiş.. a.s.
Maaşallah bebişimiz iyiymiş...Tez zamanda sağlıkla kavuşursunuz inş... :Saruboceq:

Lil@ çatlağın olmuşmuydu....Olmadıysa doğumda sonra bebiş çıkınca çatlak farkettinmi eyvahedigeldismile

Bide emzirme sütyeni gögüs uçlarını belli eder diyordun...bende senin gibi düşünüp almıyordum ...
Varmı öyle bi durum...
Yoksa... şimdiki bedenlerdemi almalıyız..yoksa bebişin gelmesiyle bedenleri büyüyormu <biberonlarımızın> naniknanik

saadet merhaba.sana özelden msj attım.okumadın sanırım.

canim simdi okudum kahvaltidan sorna hemen ekliyorum cok teskkurler :)
sende bana dogum tarihini ve ozelden mahsuru yoksa adres bilgini gonderirmisin yanlis hatirlamiyorsam bir senden almadim dogum yapan arkadaslara kart atiyorum bana e mailden daha sicak geliyo sanada atmak isterim sorun olmazsa :):)

geçmiş olsun gülbe şeker..

kızlar belediye otobüsüyle 2,5 - 3 saatlik yola gitsem bişey olur mu? 2 otobüse 1 vapura binicem
anneme gitmek istiyorum cerrahpaşaya hastaneye, kurtköyde oturuyorum. ne dersiniz?

canım allah tez zamanda kavuştursun.
hepimizi şaşırttı rüzgar efendi. annesini de güzel bir ağustos annesi yaptı.
allah yardımcınız olsun.

senle ben catlak diye diye catlicaz kendimizi vucut catlamazsa kafamiz catlicak zaten ikide bir catlak catlak diyo yaaa :)

geçmiş olsun gülbe şeker..

kızlar belediye otobüsüyle 2,5 - 3 saatlik yola gitsem bişey olur mu? 2 otobüse 1 vapura binicem
anneme gitmek istiyorum cerrahpaşaya hastaneye, kurtköyde oturuyorum. ne dersiniz?

otur cam kenarina suyunu yanina al tuvalketinide tutabiliyosan sorun olmaz herhalde neden olsun ben normal araba ile 3 saatlik yola defalarca gittim ama sonunda hep tuvalet a radim kosarak benim tek sorunum tuvaletim bu aralar uzun yollarda :)

sana da çok geçmiş olsun. ne kadar zorlandığını düşünemiyorum bile.

gülbeşeker bak beterin beteri var.
kızlar allah başka dert vermesin. :CüvCüv:

niye sorun olsun cnm çok hoşuma gider sende bana yolla adresini özelden bende sana kart atarım.ben severim.

gideyim di mibilmiyorumkismile
otobüslerde oturcam Allahtan vapurda da tabi.. off bu kurtköyü sevmiyorum ya iuzak her yere.

Offf midem bulanıyo...
Daha kahvaltı yapıp hazrılanacam...dr randevum var bugun..ne sorcam aklımda yok...

of ya kameramı alacaktım eşimden unuttum mafoldumben

otur cam kenarina suyunu yanina al tuvalketinide tutabiliyosan sorun olmaz herhalde neden olsun ben normal araba ile 3 saatlik yola defalarca gittim ama sonunda hep tuvalet a radim kosarak benim tek sorunum tuvaletim bu aralar uzun yollarda :)

canım burası türkiye.
bir de belediye otobüsü diyor pembehera.

PEMBEHERA, canım sen bilirsin ama sarsıntı pek yaramıyor gebelere. bebek çok sarsıntıda ileriki haftalarda doğum başladı diye strese girip kendini kanala sokuverirmiş.
haftan daha var gibi ama sen en iyisi bir de doktoruna danış. bakalım o ne diyecek.
artı bu yolun bir de dönüşü var.
yol yorabilr. hem çiş konusunu dadüşünmek lazım gerçekten

niye sorun olsun cnm çok hoşuma gider sende bana yolla adresini özelden bende sana kart atarım.ben severim.

canim mortgage tasiyoruz simdi bankadan haber gelsin yeni evimiz tam belli olsun adresi mi tabiki veririm o zaman gondermis kadar oldun cok sagol :) tasinmazsakta burayi yazarim ben bir dogurayimda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…