günaydın eylül anneleri ve tatlı bebişleri.benim moralim çok bozuk iki gündür ağlıyorum.hani sol ayağımın üstüne basamıyordumya 3 haftadır dün doktora gittik fizik tedavi uzmanına,önce sorular sordu işte kendinizi zorladığınız oldu mu dedi,aslında iki odamız boyandı ve parkelere boya bulaştığı için temizlik yaparken epey yorulmuştum 4 hafta kadar önce.hamileliğinizde kaç kilo aldınız şuana kadar dedi 8 kilo dedim,yok bşe diil o kadar kilo dedi,sonra uzanın dizinize bakayım dedi,dizime dokunur dokunmaz bitmiş bu dedi ne bitmiş dedim az daha ağlayacaktım,dizindeki kıkırdaklar erimiş şuan kemik kemiğe sürtüyor dedi,buda seni yuürütmez dedi,özellikle basamak çıkarken çok acı verir,bide geceleri çok sızlar dedi.napcaz peki dedim,3 tane krem vercem karıştırıp günde 3 kez süreceksin,doğumdan sonrada emar çektirip tedavi uyguluycaz dedi,şuan bide bebek yükünde olduğu için dizine i,yice ağırlık biniyor dedi.eve geldim ağla ağla,benim annemlerde memlekette ve şeker pembe alınmasın ama biraz ona benziyor,çok rahattır oralı bile olmaz,dinlen sende iş yapma diyor,ya benim eşim sabah 7.30 da evden çıkıyor akşam 21.30 da eve geliyor,bir tek pazarları izinli,yani işleri mecburen ben yapıcam kimsem yokki,yürümem mecbur kalmadıkça dışarda yasak.basamak çıkmıcakmışım,dizimi bükmeden oturacakmışım hep uzatacakmışım,ayaklarımı hep uzatıncada hamilelikten dolayı ayaklarım şişiyor,valla ben şimdi hamileliğime mi dikkat etcem yoksa dizime mi şaşırdım kaldım.eşim diyorki moralini bozma diyor senin morale ihtiyacın var en azından doğumdan sonra tedaviye başlarız,zaten doğumda en az 6-7 kilo gideceği için hafifleyeceksin,büyük bir ihtimal düzeledebilir kendiliğinden dedi.ben eşimi üzdüğümede çok üzülüyorum çünkü o beni çok sever ve çok düşünür,balık burcu bide çok duygusal,bende onu çok seviyorum.neyse kayınvaldem annemden daha ilgilidir,onlarda memlekete daha yeni gitmişlerdi,annemler doğumda gelmeyecekleri için onlar doğumdan 2 hafta önce gelecekler.üstelik annemler normalde istanbulda oturuyor,kayınvaldem sen sakın üzülme diyor başka bşe demiyor,ya nazar değdi yemin ederim,bugüne kadar pek bir şeyim yoktu hepsi üst üste geldi.ya bebeğim doğduktan sonra ben ona bakamazsam ya geçmezse dizim naparım,dualarınız bekliyorumsenağlama
canım benım yaa çok geçmiş olsun. benide takip ettin mi bilmiyorum ama 2 haftadır ayağım alçıdaydı.benimde ailem gelmedi burda kayınvalidem yemeklerimi yaptı gönderdi bende ev işlerimi yavaş yavaş yaptım bu arada bide 3 yaşımdaki kızıma baktım. canım herşey gelip geçiyo hiç canını sıkma eşininde dediği gibi doğumdan sonra sende hafiflersin tedavinide olursun geçer inşallah.herşeyden önce moral çok önemli canım.dualarımız hep seninlegünaydın eylül anneleri ve tatlı bebişleri.benim moralim çok bozuk iki gündür ağlıyorum.hani sol ayağımın üstüne basamıyordumya 3 haftadır dün doktora gittik fizik tedavi uzmanına,önce sorular sordu işte kendinizi zorladığınız oldu mu dedi,aslında iki odamız boyandı ve parkelere boya bulaştığı için temizlik yaparken epey yorulmuştum 4 hafta kadar önce.hamileliğinizde kaç kilo aldınız şuana kadar dedi 8 kilo dedim,yok bşe diil o kadar kilo dedi,sonra uzanın dizinize bakayım dedi,dizime dokunur dokunmaz bitmiş bu dedi ne bitmiş dedim az daha ağlayacaktım,dizindeki kıkırdaklar erimiş şuan kemik kemiğe sürtüyor dedi,buda seni yuürütmez dedi,özellikle basamak çıkarken çok acı verir,bide geceleri çok sızlar dedi.napcaz peki dedim,3 tane krem vercem karıştırıp günde 3 kez süreceksin,doğumdan sonrada emar çektirip tedavi uyguluycaz dedi,şuan bide bebek yükünde olduğu için dizine i,yice ağırlık biniyor dedi.eve geldim ağla ağla,benim annemlerde memlekette ve şeker pembe alınmasın ama biraz ona benziyor,çok rahattır oralı bile olmaz,dinlen sende iş yapma diyor,ya benim eşim sabah 7.30 da evden çıkıyor akşam 21.30 da eve geliyor,bir tek pazarları izinli,yani işleri mecburen ben yapıcam kimsem yokki,yürümem mecbur kalmadıkça dışarda yasak.basamak çıkmıcakmışım,dizimi bükmeden oturacakmışım hep uzatacakmışım,ayaklarımı hep uzatıncada hamilelikten dolayı ayaklarım şişiyor,valla ben şimdi hamileliğime mi dikkat etcem yoksa dizime mi şaşırdım kaldım.eşim diyorki moralini bozma diyor senin morale ihtiyacın var en azından doğumdan sonra tedaviye başlarız,zaten doğumda en az 6-7 kilo gideceği için hafifleyeceksin,büyük bir ihtimal düzeledebilir kendiliğinden dedi.ben eşimi üzdüğümede çok üzülüyorum çünkü o beni çok sever ve çok düşünür,balık burcu bide çok duygusal,bende onu çok seviyorum.neyse kayınvaldem annemden daha ilgilidir,onlarda memlekete daha yeni gitmişlerdi,annemler doğumda gelmeyecekleri için onlar doğumdan 2 hafta önce gelecekler.üstelik annemler normalde istanbulda oturuyor,kayınvaldem sen sakın üzülme diyor başka bşe demiyor,ya nazar değdi yemin ederim,bugüne kadar pek bir şeyim yoktu hepsi üst üste geldi.ya bebeğim doğduktan sonra ben ona bakamazsam ya geçmezse dizim naparım,dualarınız bekliyorumsenağlama
canımsın sadoşuuuum ...
bize dua edin canlarım sağlıkla kavuşalım.
gidip evi toplıyım biraz gelirim gene...
seviyorum sizleri.
öptüüüüm....
saadet merhaba.sana özelden msj attım.okumadın sanırım.
canım tam gün vermiyorlar 20 gündür yatanlar bile var.
şimdi kapalı cam küvozde sonra açığa alacaklar sanırım.
bir süre sonra ben emzirmeye gireceğim ondan sonra verirler sanırım.
bende diyorum galiba 36. haftayı falan tamamlatacaklar.
zamanında doğmuş gibi mi artık bilmem.
ama içim rahat güzel bakılıyor istedikleri kadar tutsunlar oğlum emin ellerde önemli olan o :)
Aaaaaaaa lil@ gelmiş.. a.s.
Maaşallah bebişimiz iyiymiş...Tez zamanda sağlıkla kavuşursunuz inş... :Saruboceq:
Lil@ çatlağın olmuşmuydu....Olmadıysa doğumda sonra bebiş çıkınca çatlak farkettinmi eyvahedigeldismile
Bide emzirme sütyeni gögüs uçlarını belli eder diyordun...bende senin gibi düşünüp almıyordum ...
Varmı öyle bi durum...
Yoksa... şimdiki bedenlerdemi almalıyız..yoksa bebişin gelmesiyle bedenleri büyüyormu <biberonlarımızın> naniknanik
geçmiş olsun gülbe şeker..
kızlar belediye otobüsüyle 2,5 - 3 saatlik yola gitsem bişey olur mu? 2 otobüse 1 vapura binicem
anneme gitmek istiyorum cerrahpaşaya hastaneye, kurtköyde oturuyorum. ne dersiniz?
canım benım yaa çok geçmiş olsun. benide takip ettin mi bilmiyorum ama 2 haftadır ayağım alçıdaydı.benimde ailem gelmedi burda kayınvalidem yemeklerimi yaptı gönderdi bende ev işlerimi yavaş yavaş yaptım bu arada bide 3 yaşımdaki kızıma baktım. canım herşey gelip geçiyo hiç canını sıkma eşininde dediği gibi doğumdan sonra sende hafiflersin tedavinide olursun geçer inşallah.herşeyden önce moral çok önemli canım.dualarımız hep seninle
canim simdi okudum kahvaltidan sorna hemen ekliyorum cok teskkurler :)
sende bana dogum tarihini ve ozelden mahsuru yoksa adres bilgini gonderirmisin yanlis hatirlamiyorsam bir senden almadim dogum yapan arkadaslara kart atiyorum bana e mailden daha sicak geliyo sanada atmak isterim sorun olmazsa :):)
otur cam kenarina suyunu yanina al tuvalketinide tutabiliyosan sorun olmaz herhalde neden olsun ben normal araba ile 3 saatlik yola defalarca gittim ama sonunda hep tuvalet a radim kosarak benim tek sorunum tuvaletim bu aralar uzun yollarda :)
niye sorun olsun cnm çok hoşuma gider sende bana yolla adresini özelden bende sana kart atarım.ben severim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?