Gİtme dicem ama..gideyim di mibilmiyorumkismile
otobüslerde oturcam Allahtan vapurda da tabi.. off bu kurtköyü sevmiyorum ya iuzak her yere.
canım ortadaki bastakinin sabahlıgı.ortadaki ve sondaki güzel bence baştaki hastane için pek uygun değil gibi.
ben üçünüde alayım diyorum. bunların hepside penye. tek kafamı kurcalayan telefonda siparis verilmesi.cok sikmis ben 3.cok begendim hem ozel hem rahat duruyo ben burda boyle bulamiyorum mother care baktim penye pjama takimi oyle dantel mantel yok kenaralrinda hani saten falan istemem zaten bunalirim rahat olsun ama hani hafif ozel olsun diyorum yok hep spor spor valla bende bulamadim oyle aldim..
canım burası türkiye.
bir de belediye otobüsü diyor pembehera.
PEMBEHERA, canım sen bilirsin ama sarsıntı pek yaramıyor gebelere. bebek çok sarsıntıda ileriki haftalarda doğum başladı diye strese girip kendini kanala sokuverirmiş.
haftan daha var gibi ama sen en iyisi bir de doktoruna danış. bakalım o ne diyecek.
artı bu yolun bir de dönüşü var.
yol yorabilr. hem çiş konusunu dadüşünmek lazım gerçekten
klmasm saadet ingilterede yaşıyoniye sorun olsun cnm çok hoşuma gider sende bana yolla adresini özelden bende sana kart atarım.ben severim.
canım ortadaki bastakinin sabahlıgı.
ben üçünüde alayım diyorum. bunların hepside penye. tek kafamı kurcalayan telefonda siparis verilmesi.
canım ortadaki bastakinin sabahlıgı.
ben üçünüde alayım diyorum. bunların hepside penye. tek kafamı kurcalayan telefonda siparis verilmesi.
yuse dun bana gonderdigin cakkidida bak oynaidm oynadim bu gun yataktan zor kalktimsuclusu sensin ..
klmasm saadet ingilterede yaşıyo
hem o 1ay oturduğu eve 1 daha oturmaz sosyetiktir...
hanımefendi ayda 1 ev değiştirir :roflol:
klmasm saadet ingilterede yaşıyo
hem o 1ay oturduğu eve 1 daha oturmaz sosyetiktir...
hanımefendi ayda 1 ev değiştirir :roflol:
Gİtme dicem ama..
sakıncalı değilmi orası senin için...
ışınlar hastalar falan bilmiyorumkismile
Kandırıkçı..hareketliyim diyordun
hareketli olsan yataktan niye zor kalkasın... alışkın olurdun
Dur gidip gelimde bisürü şarkı atarım daha sana :roflol:
ya evet çikolata ücretsiz diyordu o arkadaş niye acaba? bende düşündüm ama sonra bunda bişey vardır deyip vazgeçmiştim..
kaydirigubbakcemile3 harbidenmi bizde yılda 1 ev değiştiriyoz:roflol:evlendiğimden beri bu 3.evimiz.akannehir
valla cis konusu en onemli konu pazar gunu anladim allahim gidicegimiz yere ulastik indim ama pazar ayrica resmi tatil alisveris merkezi kapali tuvalet yok resmen kosuyorum bina bina deidmki valla yapicam altima ama islak islak yedek kiyafette yok en sonunda bulduk siradakileri gectim deidmki ben hamileyim tutamiyorum rezillik ama ne yapiyim altima yapmaktan iyi en sonunda zafere ulastim birazda burda usuyorum galiba 5 dk bir tuvalete idiyorum en buyuk sorunum bu benim :)
butterfly senin uc haftan var degilmi arkadasim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?