2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy saadet gerçekten herşey beleşmi orda yaaa....ay napsak ing.te doğum yapsak bari...o kadar yıl edebiyatlarını tarihlerini gelmişlerini geçmişlerini okudum, bari bi işe yarar :
uçaktan çok korkuyorum ama arabayla gelse, şimdi binsem kaç günde orda olurum
üfff yaaa, burası nie böyle değil, neden ülkemiz böyle değil yaaa....

kızlar doğum fotoğrafçımıda ayarladım çok mutluyum :) geçen burda bir arkadaş yazmıştı onla irtibata geçtim, doğum öncesi ve sonrası 2 gün ve istersem bebek ilk doğduğu anlarıda çekecek. 200 fotoğraf olacak cd de verecek istersek biz bastırıcaz resimleri. ücretsiz. :)
bebek olurda planlanan tarihten önce gelmeye kalkarsa, gene arıcam yetişebildiği kısımdan başlayarak çekecekler :)

ortadaki ve sondaki güzel bence baştaki hastane için pek uygun değil gibi.
canım ortadaki bastakinin sabahlıgı.

ben üçünüde alayım diyorum. bunların hepside penye. tek kafamı kurcalayan telefonda siparis verilmesi.

valla cis konusu en onemli konu pazar gunu anladim allahim gidicegimiz yere ulastik indim ama pazar ayrica resmi tatil alisveris merkezi kapali tuvalet yok resmen kosuyorum bina bina deidmki valla yapicam altima ama islak islak yedek kiyafette yok en sonunda bulduk siradakileri gectim deidmki ben hamileyim tutamiyorum rezillik ama ne yapiyim altima yapmaktan iyi en sonunda zafere ulastim birazda burda usuyorum galiba 5 dk bir tuvalete idiyorum en buyuk sorunum bu benim :)

ya evet çikolata ücretsiz diyordu o arkadaş niye acaba? bende düşündüm ama sonra bunda bişey vardır deyip vazgeçmiştim..

niye sorun olsun cnm çok hoşuma gider sende bana yolla adresini özelden bende sana kart atarım.ben severim.
klmasm saadet ingilterede yaşıyo
hem o 1ay oturduğu eve 1 daha oturmaz sosyetiktir...
hanımefendi ayda 1 ev değiştirir :roflol:

canım ortadaki bastakinin sabahlıgı.

ben üçünüde alayım diyorum. bunların hepside penye. tek kafamı kurcalayan telefonda siparis verilmesi.

ilk resim biraz hastane icin agir gibime geldi ama sen bakarsin duruma gore al tabi telefonlada siparis benim basima hic kotu bir sey gelmedi internetten telefondan aldigim seyelrde hatta televizoyndan yuzme balonu almistim parasini bile odetmediler sagolsunlar unuttular ama paket gelmisti bir sorun olucaginmi sanmam ama kargoyu biraz geciktirebilirler en kotu ihtimal bastan alirsan ozellikle ikaz et ben bir rimel almistim stokta bitti diye 2 ay bekletmislerdi yanlis degilsem hepsi burada sitesi idi..

yuse dun bana gonderdigin cakkidida bak oynaidm oynadim bu gun yataktan zor kalktim suclusu sensin ..

Kandırıkçı..hareketliyim diyordun
hareketli olsan yataktan niye zor kalkasın... alışkın olurdun
Dur gidip gelimde bisürü şarkı atarım daha sana :roflol:

varya gelicem adanaya yakinda bu gazla bir ilk oturdugum ev iki aktli idi yanda ve sitede kimse yoktu arkasida ormandi gece esim cuma aksamalri eve gec geliyo saat 3-4 tek basima tum gun evde kafayi yiodum eismde beni buraya getirdi orayi satisa cikardi satip daha ortada bir yer bulucak komsum yok akrabam yoks eni koyiyim ormanin kenarindaki eve bak naisl zaman geciyo analrsin beni o zaman burasida kira adam niye hem kira hem ev mortgage odesin saticak yeni yer bulucak komsulu falan :)

kaydirigubbakcemile3 harbidenmi bizde yılda 1 ev değiştiriyoz:roflol:evlendiğimden beri bu 3.evimiz.akannehir

Gİtme dicem ama..
sakıncalı değilmi orası senin için...
ışınlar hastalar falan bilmiyorumkismile

aahh canım refakatçi bile kaldım günlerce radyoterapi ve kemoterapide anneme..doktor bişey olmaz dedi, kalma diyen doktorlar da oldu ama gönlüm razı olmadı kaldım. o sorun değil de yol biraz sorun çok sıcak ve uzun...
annemi aradımkesinlikle gelme dedi gitmeyeceğim. eşimle giderim pazar günü.
sağolun kızlar, doğursak da vaktinde sağlıkla inş.

Kandırıkçı..hareketliyim diyordun
hareketli olsan yataktan niye zor kalkasın... alışkın olurdun
Dur gidip gelimde bisürü şarkı atarım daha sana :roflol:

dikkat et sen bana cakkidi sarkisini gonderdin biraz daha az hareketli insafli sarkilar yolla valla videoya cekicem aticam sana gul diye :)

ya evet çikolata ücretsiz diyordu o arkadaş niye acaba? bende düşündüm ama sonra bunda bişey vardır deyip vazgeçmiştim..

cnm doğum fotoğrafı üzerine şirketlerini yeni açmışlar kendisine portfolyo oluşturmak için şimdilik ücretsiz çekiyorlar. ztn fotoğrafları bastırıp vermiyor maliyetli olduğuı için. cd de veriyor.

mrb güzel anneler?

bugün ilk defa yalancı sancıya tanık oldum kızlar. erken doğum olmaz di mi

kaydirigubbakcemile3 harbidenmi bizde yılda 1 ev değiştiriyoz:roflol:evlendiğimden beri bu 3.evimiz.akannehir

ben sansliyim esya tasimadim eski evdeki esyaar duruyo burdada esyalar vardi yeni eve gecsek orasida esyali ama burda her ev oyle yani benden kaynaklanan ozel bir durum yok ama kiyafetelr mutfak gerecleri bile beni oldurdu esime deidmki ne zor tasinma isi ya birde mobilyalar falan tasinsa olurdum valla :)

yuse esin bu tarafalara gelise bir gun senide bana gondersin valla seninle ne guzel gunler geciririz iki deli soyle ingiltere irlanda arasi irlnadaya daha yakinim aslinda gel valla :):)

keşke erkekler gibi oraya buraya çaktırmadan yapabilsek:roflol:
şaka tabi. inanın servisten eve yürürken neler çekiyorum.kaç kere klozetin önünde kaçırdım ben bilrim. gerçekten rezillik. zaten mesanem küçktü şimdi mercimek kadar falan heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…