Gaziosmanpaşa merkezde oturuyorum canım, sen nerdesin? hangi hastane bu dediğin?
günaydın kızlar...
bu gün 6. gün...
Rüzgar gayet iyi her gün 2 kez gidip süt sağıp veriyorum kıpır kıpır maşallah uzaktan görsemde mutluyum...
eşim hergün doktorlardan bilgi alıyor.
Rüzgarın sütünü 18 cc den 20 cc ye çıkarmışlar...
sonraki günler 25 ve 30 a çıkaracaklarmış.
sonrada beni içeri alıp birebir emzirmemi sağlayacaklarmış.
çok şükür Rabbime oğluşum iyi...
bana gelince....
maşallahım var şu ana kadar hiç oturmadım.dikiş yerim iyileşti bie artık uyurken rahat rahat sağa sola dönüp yatabiliyorum eğilip kalkabiliyorum.
acım sızım kalmadı...
uyanıyorum göğüslerim taş gibi çok acıyo çok sütümü bu gün evde sağdım poşete koydum dolaba kaldırdım akşama kadar yine dolacak bir kezde hastanede sağıp vereceğim.
sütümü sağınca hiç acı kalmıyo.sağmazsam dayanılmaz bir acı oluyo masaj yapa yapa sağıyorum yumuşacık kalıyo boşalınca...
kızlar emzirme sütyeni ve göğüs pedi muhakkak ve muhakkak alın !
benim şimdiye kadar iyiki almışım dediğim iki şey...
he eve basit el pompası aldım onunlada rahat rahat sağdım hep makina alayım dedim ama buda işimi çok rahat gördü...
işte haberler bizde böyle...
geçmişi okumadım hiç.
doğum hikayemi facedeki tartışma bölümüne yazıcam gideyim şimdi.
öpüldünüz yol arkadaşlarım....
gunaydin kizlar:)
kahvaltimi yapiyim doktora kontrole gidicem ilks orcagim sey kaburga batmasi ikincisi bas agrisi :):)
bu gun ilk kez yataktan zorlanarak kalktim hep sak diye dogrulur kalkardim valla bu gun zorlandim niye anlamadim bunuda ekliyim dun dans etmistim vucudum kaldirmadimi ne
kizlar ben ilk normal dogum denicem baktim cikmiyo zorluyo sezeryana basvurururum ama doktorumla konustuguma gore ikiside acili birde burda gerekmedikce hem sezeryan yara izinden dolayi hemde sezeryanin kucumsenmicek bir ameliyat oldukalrini dusunduklerinden dolayi baskada carem yok beklicem gorucem yani dusnuyorum bu adamalr niye normal normal diye kendilerini yirtiyorlar sezeryan iyi bir seyse banami kasitlari var demekki cokta hikmetli bir is degil :) koymak kolay cikarmak zor valla oyle boyle cikicak allah yardim etsin hepimize ne diyim ..
canımmmmmm günaydınnnnnnnn,
ben 2-3 gündür iyice zor kalkmaya basladım sanırım sona geliyoruz ondan :)
lila ve züleyhadan sonra bende kızımııı istiyorummmmmm
ne kadarki burda ücretler? sezaryen filan...
kelebegim az kaldi az daha sabir yakinda kizin yaninda insallah sana benzer senin gibi guzel olur :):) sona yaklastikca dogru diyosun agirlastik hic boyle degildim dun biraz hopladim zipladim yusenin sucu tutmus bana sarki gondermis oyniyim diye bu gunku halimden yuse sorumlu ama bas agrisini anlamis degilim tabi:)
:))))))))))) koymak kolay cıkarmak zor :))) cok güldüm yaaa
:) saol bitenemm
benim bas agrım suyu az içtiğimde oluyor ve sıcakta cok kaldıgımda. 1 tane parol iç canım
:) saol bitenemm
benim bas agrım suyu az içtiğimde oluyor ve sıcakta cok kaldıgımda. 1 tane parol iç canım
ne kadarki burda ücretler? sezaryen filan...
saadet artık sezeryanlarda estetik dikiş yapıyorlar iz felan kalmıyor bi süre sonra 1-2 yılda geçiyr
Çok güzelmiş..güle güle giy.. spor tarz
kaça aldın?
bende bitane daha penye alcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?