2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ne güzel ya allah sağlık versin lilacım
çok rahatlamış hissettim kendimi
kendine ve bebeğe dikkat et ara ara gel bize yaz:)
öptüm ikjinizide kokulu kokulu opuyorumnanaktan

gunaydin kizlar:)
kahvaltimi yapiyim doktora kontrole gidicem ilks orcagim sey kaburga batmasi ikincisi bas agrisi :):)
bu gun ilk kez yataktan zorlanarak kalktim hep sak diye dogrulur kalkardim valla bu gun zorlandim niye anlamadim bunuda ekliyim dun dans etmistim vucudum kaldirmadimi ne

lilacım cok güzel bir duygu suan gözlerim doldu.
Bende artık kızımı kucagıma almak istiyorummmm

canımmmmmm günaydınnnnnnnn,
ben 2-3 gündür iyice zor kalkmaya basladım sanırım sona geliyoruz ondan :)
lila ve züleyhadan sonra bende kızımııı istiyorummmmmm

kizlar ben ilk normal dogum denicem baktim cikmiyo zorluyo sezeryana basvurururum ama doktorumla konustuguma gore ikiside acili birde burda gerekmedikce hem sezeryan yara izinden dolayi hemde sezeryanin kucumsenmicek bir ameliyat oldukalrini dusunduklerinden dolayi baskada carem yok beklicem gorucem yani dusnuyorum bu adamalr niye normal normal diye kendilerini yirtiyorlar sezeryan iyi bir seyse banami kasitlari var demekki cokta hikmetli bir is degil :) koymak kolay cikarmak zor valla oyle boyle cikicak allah yardim etsin hepimize ne diyim ..

:))))))))))) koymak kolay cıkarmak zor :))) cok güldüm yaaa

canımmmmmm günaydınnnnnnnn,
ben 2-3 gündür iyice zor kalkmaya basladım sanırım sona geliyoruz ondan :)
lila ve züleyhadan sonra bende kızımııı istiyorummmmmm

kelebegim az kaldi az daha sabir yakinda kizin yaninda insallah sana benzer senin gibi guzel olur :):) sona yaklastikca dogru diyosun agirlastik hic boyle degildim dun biraz hopladim zipladim yusenin sucu tutmus bana sarki gondermis oyniyim diye bu gunku halimden yuse sorumlu ama bas agrisini anlamis degilim tabi:)

:) saol bitenemm
benim bas agrım suyu az içtiğimde oluyor ve sıcakta cok kaldıgımda. 1 tane parol iç canım

:))))))))))) koymak kolay cıkarmak zor :))) cok güldüm yaaa

gulme vallahi zeynep kamil hastamnesinde bir arkadasimin annesi cok bagirmis doktora saldirmis kadini dogumhane kapisinda 2 saat bekletmisler ama sancisi fazlaymis doktora saldirinca doktor koyarken banami sordun simdi bana kafa tutuyosun bekle demis kicinada tokat atmis gitmis cok sasirmistim ama komik cidden :):)

Çok güzelmiş..güle güle giy.. spor tarz
kaça aldın?
bende bitane daha penye alcam..

canım 49 tl papatya iç giyimde. çok güzel modeller var gerçekten. şimdilik 1 tane aldım ama 1 tane daha alcam, 1 tane de daha ucuz gecelik alcam, pijama almayı düşünmüyorum hastane için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…