2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

seminerler 1 eylülde başlıyor.evet senin çalışabilir raporu alman gerekiyor.raporunda son 3 haftaya kadar çalışabilir yazacak.bu rapor normalde 32.haftadan 37.haftaya kadar alınıyor.sen şimdi kaçıncı haftandasın bilmiyorum.ama farketmez.dr git.son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu al.tatile denk gelse bile.benim doğumda 29 eylül sat a göre.37de çalışamaz raporumu götürcem okula oda 7 eylüle falan denk geliyor.ama ben 1 eylülde çalışamaz raporumu götürcem.galiba senle aynıyız.sende öyle yaparsın.

en son o durumu mopshy doktoruna sormustu tamamen kaybolmasi diye bir sey yok ne yapicaz iki deriyi ust uste kapaticakd egilizya demislerdi yanlis hatirlamiyorsam yani tabi mecbur kalirsak iz miz demicez ama kesilicez tabi ..

lilacım çok sevindim canım inan orda olsam hemen gelirdim yanına bide çiçeğimle tabia.s..Maşallah de arkadaşım bende diyimde Maşallah.

günaydın eylül anneleri ve tatlı bebişleri.benim moralim çok bozuk iki gündür ağlıyorum.hani sol ayağımın üstüne basamıyordumya 3 haftadır dün doktora gittik fizik tedavi uzmanına,önce sorular sordu işte kendinizi zorladığınız oldu mu dedi,aslında iki odamız boyandı ve parkelere boya bulaştığı için temizlik yaparken epey yorulmuştum 4 hafta kadar önce.hamileliğinizde kaç kilo aldınız şuana kadar dedi 8 kilo dedim,yok bşe diil o kadar kilo dedi,sonra uzanın dizinize bakayım dedi,dizime dokunur dokunmaz bitmiş bu dedi ne bitmiş dedim az daha ağlayacaktım,dizindeki kıkırdaklar erimiş şuan kemik kemiğe sürtüyor dedi,buda seni yuürütmez dedi,özellikle basamak çıkarken çok acı verir,bide geceleri çok sızlar dedi.napcaz peki dedim,3 tane krem vercem karıştırıp günde 3 kez süreceksin,doğumdan sonrada emar çektirip tedavi uyguluycaz dedi,şuan bide bebek yükünde olduğu için dizine i,yice ağırlık biniyor dedi.eve geldim ağla ağla,benim annemlerde memlekette ve şeker pembe alınmasın ama biraz ona benziyor,çok rahattır oralı bile olmaz,dinlen sende iş yapma diyor,ya benim eşim sabah 7.30 da evden çıkıyor akşam 21.30 da eve geliyor,bir tek pazarları izinli,yani işleri mecburen ben yapıcam kimsem yokki,yürümem mecbur kalmadıkça dışarda yasak.basamak çıkmıcakmışım,dizimi bükmeden oturacakmışım hep uzatacakmışım,ayaklarımı hep uzatıncada hamilelikten dolayı ayaklarım şişiyor,valla ben şimdi hamileliğime mi dikkat etcem yoksa dizime mi şaşırdım kaldım.eşim diyorki moralini bozma diyor senin morale ihtiyacın var en azından doğumdan sonra tedaviye başlarız,zaten doğumda en az 6-7 kilo gideceği için hafifleyeceksin,büyük bir ihtimal düzeledebilir kendiliğinden dedi.ben eşimi üzdüğümede çok üzülüyorum çünkü o beni çok sever ve çok düşünür,balık burcu bide çok duygusal,bende onu çok seviyorum.neyse kayınvaldem annemden daha ilgilidir,onlarda memlekete daha yeni gitmişlerdi,annemler doğumda gelmeyecekleri için onlar doğumdan 2 hafta önce gelecekler.üstelik annemler normalde istanbulda oturuyor,kayınvaldem sen sakın üzülme diyor başka bşe demiyor,ya nazar değdi yemin ederim,bugüne kadar pek bir şeyim yoktu hepsi üst üste geldi.ya bebeğim doğduktan sonra ben ona bakamazsam ya geçmezse dizim naparım,dualarınız bekliyorumsenağlama

Kizlar aranizda sezeryan dogum sonrasi dikisi olmamasina ragmen yani estetik dikis olmasina ragmen dikis yeri cok kalinlasan oldumu???neden bilmiyorum ama ilk bastaki ip gibi olan dikisim 1 hafta sonra kalinlasmaya basladi kalin kizarik bir hal aldi gecer dedim ama gecmedi hala kirmizi ve kalin??sizdede boyle bir durum yasayip inceldigini goren varmi???
bu arada enfeksiyon falan kapmadim.... formda buldum sorucam bu kadina gecmismi merake ttim..

gulbe seker canim cok gecmis olsun ama kendini uzerek iyilesemezsin moral her hastalikta cok onemli ben kilo verdigin taktirde ilaclarla duzelicegini dusunuyorum eger surekli kendine kotu ornekler bulur psikolojini kotu tutarsan iyiye gitmen daha zor olur kendini uzme her sey yoluna girer hamilelik ne yazikki idden zor bir yol hepimiz icin dualrimiz seninle gecmis olsun yeniden..

sabah kahvaltisinda bile karpuz yiyen tek benimdir allahim hep yiyorum yiyorum doymuyorum yine allahtan buldum bazen bulamiyorum deli oluyorum :)

Allah şifa versin canım üzülme geçecek inş. sağlıkla önce gelsin meleğin al kucağına sonra dizinde iğleşecek inş. benimde kalçamda su toplaması var bende basınca acı çakiyorum buna şükür az kaldı canım

bozo okuyorum simdi ama dikis izinin en iyi tarafi bikiniden veya ic camasirindan keisnlikle gozukmuyormus tam tuy basladigi kisimdaymis bu iyi :)

gulbe seker ahh sen benim annemi bir gorsen rahatlik maratonuna koysan birinci gelir babam disinda dunyayi yaksan umrunda degil akdinin sinir olurum bu huyuna koca duskunu kaidnd erdim eskiden ona insan biraz denge saglar dimi merak etme bendekide ayni biraz rahat :)

geçmiş olsun cnm.sıkma canını.dr.un dediklerini yap.uzat dinlen.hamilelikte yük biniyor dizlere.hamilelikten sonra hafiflersin.ve tedavi edilmeyecek bişey değil.şimdi canını sıkma.bebeğinde üzülür:ecrin_bebek:koru kendini.

lila iyi olmanıza çok sevindim canım
rüzgarı ne zaman çıkarıcaklar küvezden

canım tam gün vermiyorlar 20 gündür yatanlar bile var.
şimdi kapalı cam küvozde sonra açığa alacaklar sanırım.
bir süre sonra ben emzirmeye gireceğim ondan sonra verirler sanırım.

bende diyorum galiba 36. haftayı falan tamamlatacaklar.
zamanında doğmuş gibi mi artık bilmem.
ama içim rahat güzel bakılıyor istedikleri kadar tutsunlar oğlum emin ellerde önemli olan o :)

kızlar ben daha gecelik almamıstım. internetten bir sitede istediğim gibi modeller buldum sizce nasıl bunlar

Eklentiler

• $beyz.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 44
  • $sabahlık.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 53
  • $Untitled-1 copy.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 48

lila canim 36.haftadan sorna verirler herhalde emin ellerde olmasi yeter su an anne karninan sonrkai en emin yerde tip cok ilerledi sen birde onu hastaneden sonr abeslersin tosun olur damadim benim :)

kızlar ben daha gecelik almamıstım. internetten bir sitede istediğim gibi modeller buldum sizce nasıl bunlar

cok sikmis ben 3.cok begendim hem ozel hem rahat duruyo ben burda boyle bulamiyorum mother care baktim penye pjama takimi oyle dantel mantel yok kenaralrinda hani saten falan istemem zaten bunalirim rahat olsun ama hani hafif ozel olsun diyorum yok hep spor spor valla bende bulamadim oyle aldim..

bozo okuyorum simdi ama dikis izinin en iyi tarafi bikiniden veya ic camasirindan keisnlikle gozukmuyormus tam tuy basladigi kisimdaymis bu iyi :)

evet tatlım tam orada bende çok korkmuştum ama bikiniden falan görünecek gibi değil.
estetik dikiş benimkiside...bide şöyle elinin baş parmağıyla işaret parmağını aç işte o kadarcık bi kesi.
yani boydan boyada değil....

güzel tebrikleriniz için teşekkür ederiz canlarrrr....
artık dualarımda sizler varsınız bi çırpıda doğurun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…