2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben aslan burcuyum esimde basak :) bizimki ya babasının burcu yada benim burcum olacak :)

benim oğlum ağustos 23 ten sonra gelebilir. o yüzden yüksek oranlı başak burcu olucak. benim tek derdim başaklar titiz ama dağınık oluyorlar. birde laflarını hiç esirgemezler pat diye yapıştırırlar. ben bu huylarını törpülemeye çalışıcam. bakalım ne kadar başarıcam

butterfly canım terlik al ben beyaz hastane terlikleri varya hemşirelerin giydiği, ondan aldım 36 giyiyorum 38 aldım ayaklar şişecek zaten şiştide :)

ben başak burcu olsun istemiyorum, burçlara inanmam çok ama yine de terazi olsa keşke...
bende istemiyorum
teyzemin oğlu 15 eylul doğumlu

Okadar yaramazmış ki...sadece 1olayı anlatim.gerisini hayal edin...edilebilirse!!!
ablam uyurken gitmiş suratına sinek ilacı sıkmışş :bbo: kafamçokkarıştı :1shok:

benim için ;

1 sabahlık 2 gecelik 2 pijama takımı ( penye ve bol )
göğüs pedi 20 adet
hasta bezi
emzirme atleti
göğüs temizleme mendili
göğüs kremi ve kalkanı
terlik 1 adet
lohusa tacı-tarak-toka-makyaj malzemesi-bebek kolanyası
lens suyu+lens
havlu-kağıt havlu-dişfırçası ve macunu
ıslak mendil
kilot geniş 7 adet, çorap 3 adet
kirli çamaşır torbası
anı defteri+kalemi

bebek için;

2 takım hastane çıkışı
2 battaniye ( birini anakucağının altına sericem diğerini üzerine örtücem
ağız mendili 4 adet
önlük 4 adet ( ilk günler bebek çok kusuyo bence gerekli )
bez 10 adet
alt açma örtüsü 5 adet
ıslak mendil
yelek patik çorap 2 şer adet
bebek yastığı ( sevi bebeden aldığımı götürcem yatak gibi büyük, bebek yatağının üzerine koyucam bunda yatırcam hastanedeyken )
biberon + emzik + emzik kabı

genel;
şarz cihazları ( kamera ve cep tel için )
kamera
bebek şekeri + sepeti
odayı süslemek için süs ve balonlar

Yusecim benım kızımda başak burcu ama o kadar usluki 2. kızımda başak olacak o yüzden çok memnunum

saol cnm. doğum çantanızı hazırladınız mı benim ki hazır değil korktum bugün ya. birde doğum çantası listesi için bir forum var mı bildiğiniz

hro facebook sayfasına koymuş kızla..ben bakmadım ama
hastaneye sormak en iyisi aslınnda..

bu listelerde kitap falanda yazıyo
utanmasalar playstation koyun dicekler :roflol:

kızlar doğum çantasına neler koyacaksınız

caycaycım ben öncelikle kendi ihtiyaçlarıma göre yazayım

2 gecelik 1 pijama 1 sabahlık 2 emzirme atleti, 1 emzirme sütyeni, 3 tane geniş anneanne külotu, sırtıma koym ak için havlu, göğüs pedi, hasta bezi, hastaneden ayrılırken giyeceğim eşofman takımım, kırmızı lohusa tacım, makyaj malzemesi, macun , fırça, kağıt havlu, koteks pedim, büyük havlu, tarak, pişik için troysd, göğsüm için lansinoh krem ve bepantol merhem, canım ben çok hassas ciltli olduğum için bunları koyuyorum

ben aslan burcuyum esimde basak :) bizimki ya babasının burcu yada benim burcum olacak :)

ben 1 eylul basagim ama esim 24 eylul bilmiyorum burcu ne ne salak kadinim ya dur bakiyim ya onun burcu olucak ya benim o cok sakin bende deliyim ona ceksin bir eve bir deli yeter bana cekicek diye cok korkuyorum zaten soz aramizda

ben simdi yakisikli doktoruma gidiyorum kizlar insallah 35.haftamda beni catiya matiya sokmaz cok korkuyorum zaten kendinize iyi bakin cok opt

o listeler cok abartili ya burdan hastaneden verdiler gayet basit bvir liste benim canta bavul oldu bu listenin yaninda

bu arada ben bebege 0-3 aldim 3-6 tosun bebekler icin ben tosun yapamam bu vucutla..

Saadet düştüğünü söylemeyi unutma yakışıklıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…