ben basak burcuyum eism terazi bencede basak olmasin mumkunse yoksa bana benzer ben bir eve yeter artarim ikinci basak fazla gelir bir eve :)
ben aslan burcuyum esimde basak :) bizimki ya babasının burcu yada benim burcum olacak :)
bende istemiyorumben başak burcu olsun istemiyorum, burçlara inanmam çok ama yine de terazi olsa keşke...
bende istemiyorum
teyzemin oğlu 15 eylul doğumlu
Okadar yaramazmış ki...sadece 1olayı anlatim.gerisini hayal edin...edilebilirse!!!
ablam uyurken gitmiş suratına sinek ilacı sıkmışş :bbo: kafamçokkarıştı :1shok:
ben hesaplarimi christmas gecesi yapiyorum12 eylul..
bende istemiyorum
teyzemin oğlu 15 eylul doğumlu
Okadar yaramazmış ki...sadece 1olayı anlatim.gerisini hayal edin...edilebilirse!!!
ablam uyurken gitmiş suratına sinek ilacı sıkmışş :bbo: kafamçokkarıştı :1shok:
saol cnm. doğum çantanızı hazırladınız mı benim ki hazır değil korktum bugün ya. birde doğum çantası listesi için bir forum var mı bildiğiniz
kızlar doğum çantasına neler koyacaksınız
ben aslan burcuyum esimde basak :) bizimki ya babasının burcu yada benim burcum olacak :)
hro facebook sayfasına koymuş kızla..ben bakmadım ama
hastaneye sormak en iyisi aslınnda..
bu listelerde kitap falanda yazıyo
utanmasalar playstation koyun dicekler :roflol:
ozman erkeklerinde sorun var demekki :)Yusecim benım kızımda başak burcu ama o kadar usluki 2. kızımda başak olacak o yüzden çok memnunum
ben 1 eylul basagim ama esim 24 eylul bilmiyorum burcu ne ne salak kadinim ya dur bakiyim ya onun burcu olucak ya benim o cok sakin bende deliyim ona ceksin bir eve bir deli yeter bana cekicek diye cok korkuyorum zaten soz aramizda
ben simdi yakisikli doktoruma gidiyorum kizlar insallah 35.haftamda beni catiya matiya sokmaz cok korkuyorum zaten kendinize iyi bakin cok opt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?