kızlar bebek bezini hangi boy aldınız 3-6 kilomu ben kara veremiyorum yoksa bir küçüğümü
Ayyy nerde.. :1no2:yuse esin bu tarafalara gelise bir gun senide bana gondersin valla seninle ne guzel gunler geciririz iki deli soyle ingiltere irlanda arasi irlnadaya daha yakinim aslinda gel valla :):)
caycay ben koyacaklarımı kopyalayım cnm masa üzerine kaydetmiştim
Ayyy nerde.. :1no2:
Keşke gelebilsek...
sen gelirsin ama...
Zaten hayallerinde yurt dışı var eşimin...ama işinden memnun..oğlan gelirse iyi okusun diye yurt dışını düşünebilir..
ama ben adana çocuğuyum
güneş olmayan yerde yaşayamam laelaelaelaelae
ozman erkeklerinde sorun var demekki :)
Alçın çıkmış bu arada...geçmiş olsun... a.s.
kızlar bebek bezini hangi boy aldınız 3-6 kilomu ben kara veremiyorum yoksa bir küçüğümü
yuse tamam soylerim valla iki doktor var biri menopoz teyze biri bu yani menopoz teyze cati yapicagina bu yapsin dicek hale geldim kadin ciddi ariza ayrica bir kere karnima bastirdi bebek agzima kadar geldi ayrica her gittigimde turkum diyorum niye yabanciyla evlendin diyo sanane dicem bir gun sabir diyorum ama hersefer ayni soru ayni cevap donmicekmisin ulkene diyo canim isterse donerim istemezse donmem dedim gecen artik o gelicegine yakisikli gelsin nerreye gitsme sans ya menopoz teyzeler cikiyo karsima :)
caycaycım ben öncelikle kendi ihtiyaçlarıma göre yazayım
2 gecelik 1 pijama 1 sabahlık 2 emzirme atleti, 1 emzirme sütyeni, 3 tane geniş anneanne külotu, sırtıma koym ak için havlu, göğüs pedi, hasta bezi, hastaneden ayrılırken giyeceğim eşofman takımım, kırmızı lohusa tacım, makyaj malzemesi, macun , fırça, kağıt havlu, koteks pedim, büyük havlu, tarak, pişik için troysd, göğsüm için lansinoh krem ve bepantol merhem, canım ben çok hassas ciltli olduğum için bunları koyuyorum
ben koç burcuyum eşim yengeç çok zıtızdır-tatlicadiarzu-
bebe de ya başak ya terazi olur herhal
Ben geçen carrefourda baktım..ilkkez...
en küçüğü 3-6 idi
piyasada daha küçüğü yok sandım bende bilmiyorumkismile
98 tane primayı 17,500 e aldım...
eve geliken aklım başımda değil...eşime gösteriyorm yolda..aşkım bak bebişimiz buna kaka yapacak... poposunu koyacakk
delirdim sanırım laelaelaelaelae
varya gelicem adanaya yakinda bu gazla bir ilk oturdugum ev iki aktli idi yanda ve sitede kimse yoktu arkasida ormandi gece esim cuma aksamalri eve gec geliyo saat 3-4 tek basima tum gun evde kafayi yiodum eismde beni buraya getirdi orayi satisa cikardi satip daha ortada bir yer bulucak komsum yok akrabam yoks eni koyiyim ormanin kenarindaki eve bak naisl zaman geciyo analrsin beni o zaman burasida kira adam niye hem kira hem ev mortgage odesin saticak yeni yer bulucak komsulu falan :)
Ben geçen carrefourda baktım..ilkkez...
en küçüğü 3-6 idi
piyasada daha küçüğü yok sandım bende bilmiyorumkismile
98 tane primayı 17,500 e aldım...
eve geliken aklım başımda değil...eşime gösteriyorm yolda..aşkım bak bebişimiz buna kaka yapacak... poposunu koyacakk
delirdim sanırım laelaelaelaelae
yuse oglan biraz buyusun sen bana gonder bende kalir hemde okula gider dil mil ogrenir tek sartim var ama capkin olupta kizima takilmasin gondermeden tembih et ..
yani okula gelipte kizimi ayartmasin kardes kardes okullarina gitsinler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?