2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yuse oglan biraz buyusun sen bana gonder bende kalir hemde okula gider dil mil ogrenir tek sartim var ama capkin olupta kizima takilmasin gondermeden tembih et ..

bende piyasada 2-5 hiç görmedim tekrar bakıcam artık bulursam alırım bulamazsam 3-6 alıcam

Zeynep sen de 3-6 al...
allah ömür verirse o kiloya gelirler...kullanırsın araya gitmez

ama 2-5 lazım olursa babası insin alsın
çevrede eczane doludur...ve doğuma lazım herşey satılır muhakkak

melek bu ayri bir cins hepside boyle degil evlenmemis birde trafik kazasi gecirmis tam yuruyemiyo cirkinde bir sery bunu kimse almamis galiba ondan sinir yapiyo

kaydirigubbakcemile3
yazık yaw
karı delirmiştir tabi..burda bizler evde kalırken.. ithal gelin almışlar...hakkımız yeniyo diye opuyorumnanaktan
sen orda hemen dikkat çekiyosundur... esmer olduğundan

bende burda.. beyaz tenli renkli gözlüyüm ya...
İst..ant....izmirde sordular ADANALIYIK dedim
kimseyi inandıramadım... zemuszemus

Haahhaa aynı biz, bezin tekini çıkarıp evcilik oynar gibi açtım cırt cırtlarını falan oynuyorum. Eşim nasıl bakıyo, çok küçük yaa diyo. Delircez az kaldı :))

ahhh melekciğim doğursak bebeklerimizi sağlıklı olduklarını görüp kucağımıza alsakta rahatlasak artık.Benim eşimde hergün akşam bu çocuk nezaman doğacak hadi doğsun artık diyor.9 sene bekledin biraz daha bekle vakti zamanında gelsin diyorum dayanamıyorum artık diyor.
geçen kontrolde dr a bizim gibi geç anne baba olanlar için hamilelik süresinde indirim yokmu diye soruyor dr yıkıldı gülmekten

Haahhaa aynı biz, bezin tekini çıkarıp evcilik oynar gibi açtım cırt cırtlarını falan oynuyorum. Eşim nasıl bakıyo, çok küçük yaa diyo. Delircez az kaldı :))
Sizin babada hevesliymiş maaşallah..Bizimki fazla reaslist...Çocuğu görmeden bişi hissedemiyo mafoldumben

ben geçen ay alt açma almıştım
ilkkez eline aldı
ayaklarını sehbaya uzatmıştı..
serdi ayağına ninni söylüyo..
oğluum ben seni böyle uyutacam mı diye konuşuyo minderle.... :gitme:
Ay nasıl mutlu oldum zemuszemus

Çikolata peki naapçaz? yani mesela sen napıcaksın? çok önemli bi bilgi bu....sağol paylaştığın için...ama nasıl değerlendirelim acaba...

Çikolata peki naapçaz? yani mesela sen napıcaksın? çok önemli bi bilgi bu....sağol paylaştığın için...ama nasıl değerlendirelim acaba...

Bizim babada tembihliyo
oğlum kal daha orda..gelme oldumu..bide kendine yol açma...burdan gelmek yok diyo lmaz: (sezeryanla gelmiycekmiş oğlu)

Ramazanda gemesin..herkes oruç uğraşmasın kimse
Bayramda gelmesin..Dr bulamayız..kimsenin bayram burnundan gelmesin
16sında gelmesin ... düğün var
21inden önce gelmesin...Başak burcu olmasın sositososito

Çiko çok tşk ederim (detaylı okuycam )
ama sanırım bu dolandırıcılığa kılıf bulmuşlardır
kapı süsü...
tebrik mesajları
agrı pompası
sonda
aşı
su
yemek
Wc si bile ücretli derler..
yırtarlar bi şeklide

ha ha haaaaa yazık çocuğa küsecek babasına bu gidişle benim eşim de içime doğdu erken doğacak bu çocuk deyip duruyor

Kız şeker, sen de mi İngiliz Dili ve Edebiyatı okudun yoksaaaa. Ne güzel bölüm di mi, ben çok seviyorum ama çok zordu beee. Bi yıl da uzattım zaten

bana da uyuyor bu listen

Çiko bişi soracam online iken

1-eşimin sadece SSK sı var sanıyorum..Bide özel sigortamda var diye geveledi..ama emin değil
(ona göre çalışmak yeter...para vermeselerde olur)

ÖSS :roflol: (özel sağlık sigortası) varsa bende kullanabiliyomuyum?

2- senin 2. doğumun..ilkinde gögüslerin süt için hazırlanıyo ya ...çatlama olduysa bundada oluyomu...

ben sıkıyorum çoooooooook az süt geliyo..bu durumda o çatlamayı yaşamam anlamınamı geliyor?

evet melekcim, Ege üni.ingiliz dili+ edb. mezunuyum..söylendiğime bakma ben de severek okudum, hele shakespeare dersleri favorimdi...

Benimki Arefede gelebilir..Zaten muhtemelen ya Ramazan ya bayram başka çıkar yolu yok..Tabii bu lafı 1 hafta sonra söylesem daha iyi olurdu:))

Göğüslerini sıkma ilk süt kolostrum çok önemli az miktarda var ve bebeğin bağışıklık kazanması için çok çok önemliymiş o sütü sıkıp ziyan etme..

bugün tüm gün burda olmayı planlıyorum kızlar:)borçluda gelirse ödeme kardeşim dicem:)kkdayım beni rahatsız etme dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…