yuse oglan biraz buyusun sen bana gonder bende kalir hemde okula gider dil mil ogrenir tek sartim var ama capkin olupta kizima takilmasin gondermeden tembih et ..
bende piyasada 2-5 hiç görmedim tekrar bakıcam artık bulursam alırım bulamazsam 3-6 alıcam
melek bu ayri bir cins hepside boyle degil evlenmemis birde trafik kazasi gecirmis tam yuruyemiyo cirkinde bir sery bunu kimse almamis galiba ondan sinir yapiyo
Haahhaa aynı biz, bezin tekini çıkarıp evcilik oynar gibi açtım cırt cırtlarını falan oynuyorum. Eşim nasıl bakıyo, çok küçük yaa diyo. Delircez az kaldı :))
Sizin babada hevesliymiş maaşallah..Bizimki fazla reaslist...Çocuğu görmeden bişi hissedemiyo mafoldumbenHaahhaa aynı biz, bezin tekini çıkarıp evcilik oynar gibi açtım cırt cırtlarını falan oynuyorum. Eşim nasıl bakıyo, çok küçük yaa diyo. Delircez az kaldı :))
ahhh melekciğim doğursak bebeklerimizi sağlıklı olduklarını görüp kucağımıza alsakta rahatlasak artık.Benim eşimde hergün akşam bu çocuk nezaman doğacak hadi doğsun artık diyor.9 sene bekledin biraz daha bekle vakti zamanında gelsin diyorum dayanamıyorum artık diyor.
geçen kontrolde dr a bizim gibi geç anne baba olanlar için hamilelik süresinde indirim yokmu diye soruyor dr yıkıldı gülmekten
kızlar önemli bilgiiiiiii
türkiyedeki kanuna göre özel hastaneler bizden mx. 135 tl fark ücreti almalıymış, fazlasını alıyorsa belgemizle gidip sgk dan fazla ödediğimiz parayı alıyoruz, sgk da bu parayı hastaneden tahsil ediyor üstünede ceza kesiyor..
Bizim babada tembihliyo
oğlum kal daha orda..gelme oldumu..bide kendine yol açma...burdan gelmek yok diyolmaz: (sezeryanla gelmiycekmiş oğlu)
Ramazanda gemesin..herkes oruç uğraşmasın kimse
Bayramda gelmesin..Dr bulamayız..kimsenin bayram burnundan gelmesin
16sında gelmesin ... düğün var
21inden önce gelmesin...Başak burcu olmasın sositososito
ayy saadet gerçekten herşey beleşmi orda yaaa....ay napsak ing.te doğum yapsak bari...o kadar yıl edebiyatlarını tarihlerini gelmişlerini geçmişlerini okudum, bari bi işe yarar:
uçaktan çok korkuyorum ama arabayla gelse, şimdi binsem kaç günde orda olurum
üfff yaaa, burası nie böyle değil, neden ülkemiz böyle değil yaaa....
o tarih siparişini ben veriyorum yaw...babasının haberibile yok :lepi:ha ha haaaaa yazık çocuğa küsecek babasına bu gidişle benim eşim de içime doğdu erken doğacak bu çocuk deyip duruyor
Bizim babada tembihliyo
oğlum kal daha orda..gelme oldumu..bide kendine yol açma...burdan gelmek yok diyolmaz: (sezeryanla gelmiycekmiş oğlu)
Ramazanda gemesin..herkes oruç uğraşmasın kimse
Bayramda gelmesin..Dr bulamayız..kimsenin bayram burnundan gelmesin
16sında gelmesin ... düğün var
21inden önce gelmesin...Başak burcu olmasın sositososito
Zaten senin yüzünden korktum... bayramda istemyorumbana da uyuyor bu listen
Çiko bişi soracam online iken
1-eşimin sadece SSK sı var sanıyorum..Bide özel sigortamda var diye geveledi..ama emin değil
(ona göre çalışmak yeter...para vermeselerde olur)
ÖSS :roflol: (özel sağlık sigortası) varsa bende kullanabiliyomuyum?
2- senin 2. doğumun..ilkinde gögüslerin süt için hazırlanıyo ya ...çatlama olduysa bundada oluyomu...
ben sıkıyorum çoooooooook az süt geliyo..bu durumda o çatlamayı yaşamam anlamınamı geliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?