aaaaaaaaaaa bugün bizim evlilik yıldönümüz ya.bilmiyorumkismile
daha uzun senelere canım...
hamiş olmasan sexüü çamaşırlar al süprüz et kocişine derdim amasempatiksalakcinni
Çiko bişi soracam online iken
1-eşimin sadece SSK sı var sanıyorum..Bide özel sigortamda var diye geveledi..ama emin değil
(ona göre çalışmak yeter...para vermeselerde olur)
ÖSS :roflol: (özel sağlık sigortası) varsa bende kullanabiliyomuyum?
2- senin 2. doğumun..ilkinde gögüslerin süt için hazırlanıyo ya ...çatlama olduysa bundada oluyomu...
ben sıkıyorum çoooooooook az süt geliyo..bu durumda o çatlamayı yaşamam anlamınamı geliyor?
aaaaaaaaaaa bugün bizim evlilik yıldönümüz ya.bilmiyorumkismile
Çikolata peki naapçaz? yani mesela sen napıcaksın? çok önemli bi bilgi bu....sağol paylaştığın için...ama nasıl değerlendirelim acaba...
bende piyasada 2-5 hiç görmedim tekrar bakıcam artık bulursam alırım bulamazsam 3-6 alıcam
nice mutlu yıllara canım bebeğinizle beraber inşallah
Ya ben primanın iki paket 3-6 kilo aldım. Bi küçüğünü bulamadım yaa. İnşallah sızdırmaz, İnşallah kızımın poposu azcık büyük olur :))
Tşk ederim çiko..yusecim özel sağlık sigortasında doğum teminatı varsa faydalanabiliyorsun doğumda,
sakın göğüslerini sıkma cnm erken doğuma neden olursun, üstelik o ilk gelen süt önemli bir bağışıklık güçlendiricidir. çatlak konusunda bişi diyemicem ilkinde ve bunda yaşamadım CADIARZU
kızlar ana kucağınızı aldınızmı aldıysanız hangi markaları aldınız
Geçmiş olsun gülbe... doğum sonu tedavi olursun...önemli bişi yoktur inş :Saruboceq:hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.aak malesef kimsem yok kayınvaldem annemden daha yakın valla ne yalan söyliim,üstelik annem hiç bir torununa bakmadı 3 torunu yurtdışında doğdu ve ordalar,burada geçen sene abimin çocuğu doğdu,onun doğumuna bile gelmedi,yine memlekete gitmişti ve 4 ay sonra gördü torununu.bide öle hani anneleriniz varya maşallah kıymetini bilin,gelip eviniz temizliyor,yemeğinizi yapıyor,bebeklerinizin eksiklerini alıyor,benimkisi ben hamile değilken bile bize gelir yemeğini yer,içer 1.5 saat sonrada misafir gibi giderdi.acaba neden benim annem böle çok merak ediyorum.4 kardeşiz ama hepimize aynısını yaptı.ne diyeyimki sabır ver Allahım sabır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?