2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yusecim özel sağlık sigortasında doğum teminatı varsa faydalanabiliyorsun doğumda,

sakın göğüslerini sıkma cnm erken doğuma neden olursun, üstelik o ilk gelen süt önemli bir bağışıklık güçlendiricidir. çatlak konusunda bişi diyemicem ilkinde ve bunda yaşamadım CADIARZU

hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.aak malesef kimsem yok kayınvaldem annemden daha yakın valla ne yalan söyliim,üstelik annem hiç bir torununa bakmadı 3 torunu yurtdışında doğdu ve ordalar,burada geçen sene abimin çocuğu doğdu,onun doğumuna bile gelmedi,yine memlekete gitmişti ve 4 ay sonra gördü torununu.bide öle hani anneleriniz varya maşallah kıymetini bilin,gelip eviniz temizliyor,yemeğinizi yapıyor,bebeklerinizin eksiklerini alıyor,benimkisi ben hamile değilken bile bize gelir yemeğini yer,içer 1.5 saat sonrada misafir gibi giderdi.acaba neden benim annem böle çok merak ediyorum.4 kardeşiz ama hepimize aynısını yaptı.ne diyeyimki sabır ver Allahım sabır...

Ya ben primanın iki paket 3-6 kilo aldım. Bi küçüğünü bulamadım yaa. İnşallah sızdırmaz, İnşallah kızımın poposu azcık büyük olur :))

Lil@ ve züleyha doğum yapmışsınız sanırım. ikinizede çok geçmiş olsun. Lil@ cum en kısa zamanda bebeğinle kavuşursun inşallah.
Pembehera sanada mutluluklar dilerim.nice yıllara...
ben artık ankaradayım.tayinimiz buraya çıktı.ankarada 3 gün sıcak tatili var. o yüzden bugün fırsat bulup girebildim nete.kendinize iyi bakın. öptüm hepinizi...

Tşk ederim çiko..
Peki lila sütüm geliyo dememişti.
şimdi süt sağıyorum diyor..
Gögüslere doğum sonu süt doluyor ...doğum sonu bedenimiz değişirmi..
süütyeni nasıl almalıyım az büyükmü şimdiye oranla?

kızlar ana kucağınızı aldınızmı aldıysanız hangi markaları aldınız

Annem sağ salim döndü, marketten alınacakları almış, karşı butikten de kendine bluz bile almış. Canım yaa, cumartesi gidecek. Sayılı gün işte, yine de iyi geldi burda olması. Doğumda gelicek artık hayırlısıyla. Acaba gi,ttikten sonra kaç gün geçecek kadar doğuma?

Geçmiş olsun gülbe... doğum sonu tedavi olursun...önemli bişi yoktur inş :Saruboceq:

allah büyük..yardımcı olur ..ondan başka kimimiz var
Şimdi boşa düşünüp dert etme..
canından kıymetlimi...boş verrr.. dağınık klasın..eşinde evi dağıtmasın
son zamanlarda kadın çağır camları sildir... 100 tl için üzme kendini
bitti işte
Büyütürsen zor gelir..
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…