2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizde bıcı bıcı yaptık oğlumla..
tertemiz kokalım dr amcaya dedik....zaten bunaltacaz oğlişimle dru
İnş hayırlı haberler getiririz..ve ultrasondan ileri gitmez ohaoldumsmile dr ..gerçi 32deyiz daha ama

öğreniyo oraları yavaş yavaş.tam alışacak gitme vakti gelecek. benimde annem burdaydı bugün yolcu ettim onları.bu sefer çok üzüldüm giderlerken. oğlumla başbaşa kalıverdik. şimdiden allah kavuştursun canım.

1-2 beden büyük almalısın tatlım, kesinlikle göğüsler büyüyor süt dolunca hem büyüyor hemde sertleşiyor.
ben kızıma hamileyken sütüm 5 aylıkken akmaya başladı doğum yaparken bi kaç tane ameliyat önlüğü değiştirildi, suni sancı vermişlerdi sancı vurdukça sütlerim akmıştı, akmaması daha iyi o ilk sütü bebeğin içmesi çok önemli

sgk il müdürlüğünü aradım, kanun değişti dedi, biz şikayette bulunuyormuş sgkya, sgk hastaneye ceza kesiyormuş sonra biz dava açıp ödediğimiz ücreti geri alıyoruz aman hiç gerek yok o kdr uğraşamam :)

slm kızlar nasılsınız.Biz dün dr a gittik.Dr um bebğin kalp atışlarında sorun yok dedi.Bir önceki gece ödümü koparmışlardı.lmaz: Sancılar için nidilatın dozunu arttırdı günde 4 defa alıyorum artık.Dr şimdi doğarsa %60-70 prematüre olur,10 daha sabretmeliyiz dedi.Yatıyorum sadece şimdi

kızlar bebe şampuanı hangi marka aldınız?bide benim iç zıbın almam gerekiyormuş siz aldınız mı?göbeği düşene kadar çıtçıtlı atletleri giyemiyolarmış bugün bakayım bari.eşim bugün hurma ve zemzem aldı.bebeğe anne sütünden önce tattırmak sünnetmiş.hurma doğumuda kolaylaştırıyor.Doğum ağrılarımın arasında unutmassam

canım ben sebamed aldım. zaten iki markayı öneriyorlar. bübchen ve sebamed. özellikle hassas ciltli bebekler için. bide iç zıbın hastane çıkışlarında var. eğer onlarda varsa yeterli olur zaten en fazla 10 güne düşer göbek bağı

sağol canımopuyorumnanaktan

kızlar ana kucağınızı aldınızmı aldıysanız hangi markaları aldınız

ben civilden aldım bebbek diye bir set. anakucağı, port bebe, kanguru, bebek çantası,alt açma seti nakit 80 tl.
öyle çok çok kalite bişey değil tabi, oto koltuğu olan anakucağından da değil.

Kızlar merhaba ben ağustos annelerindenim tabi daha anne olamadım inşallah en yakın zamanda Allah size kolaylık versin bana Allah kurtarsın ya da ayy sıcaklara kalacaksın diyenlere çok kızardım ama çok haklılarmış Allah gerçektende kurtarsın son günler çok zor geçiyor.Yapılacak en ufak bişi bile varsa bitirmenizi şiddetle tavsiye ediyorum çünkü en basit bişi bile çok zor bir iş gibi geliyor insana

canım geçmiş olsun :teselli: ya sancın nasıl olmuştu yani hangi sıklıklar belinde ve kasıklarındamıydı benimde biraz önce belime felaket bir ağrı girdi artık hergün yokluyo beni

bozocum aynı şekilde önceden 15 dkya yaptığım işi şimdi bir saate yapıyorum, sürekli uyku halindeyim
aynen bi ütü yaptım oturarak 1 saatte
Canım aynı, aynı benn. Sıcaklardan diyordum. Artık klimanın önündeyim. Hala halsiz, ağırr... Off niye böyleyim; ayaklarım davul gibi..

ayy ben bide artık adım atmaya korkuyorum
dünden beri
dr bebek doğum kanalına girdi dedi ya ben de korku başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…