Annem sağ salim döndü, marketten alınacakları almış, karşı butikten de kendine bluz bile almış. Canım yaa, cumartesi gidecek. Sayılı gün işte, yine de iyi geldi burda olması. Doğumda gelicek artık hayırlısıyla. Acaba gi,ttikten sonra kaç gün geçecek kadar doğuma?
Tşk ederim çiko..
Peki lila sütüm geliyo dememişti.
şimdi süt sağıyorum diyor..
Gögüslere doğum sonu süt doluyor ...doğum sonu bedenimiz değişirmi..
süütyeni nasıl almalıyım az büyükmü şimdiye oranla?
kızlar bebe şampuanı hangi marka aldınız?bide benim iç zıbın almam gerekiyormuş siz aldınız mı?göbeği düşene kadar çıtçıtlı atletleri giyemiyolarmış bugün bakayım bari.eşim bugün hurma ve zemzem aldı.bebeğe anne sütünden önce tattırmak sünnetmiş.hurma doğumuda kolaylaştırıyor.Doğum ağrılarımın arasında unutmassam
pembeheracım Allah mutluluğunuzu daim etsin, bebişiniz mutluluğunuzu daha da arttırsın inşallah....
Lil@ ve züleyha doğum yapmışsınız sanırım. ikinizede çok geçmiş olsun. Lil@ cum en kısa zamanda bebeğinle kavuşursun inşallah.
Pembehera sanada mutluluklar dilerim.nice yıllara...
ben artık ankaradayım.tayinimiz buraya çıktı.ankarada 3 gün sıcak tatili var. o yüzden bugün fırsat bulup girebildim nete.kendinize iyi bakın. öptüm hepinizi...
kızlar ana kucağınızı aldınızmı aldıysanız hangi markaları aldınız
ayy ben iyice ağırlaştım kızlar
acayip halsizim kafamı kaldıramıyorum
slm kızlar nasılsınız.Biz dün dr a gittik.Dr um bebğin kalp atışlarında sorun yok dedi.Bir önceki gece ödümü koparmışlardı.lmaz: Sancılar için nidilatın dozunu arttırdı günde 4 defa alıyorum artık.Dr şimdi doğarsa %60-70 prematüre olur,10 daha sabretmeliyiz dedi.Yatıyorum sadece şimdi
ayy ben iyice ağırlaştım kızlar
acayip halsizim kafamı kaldıramıyorum
aynen bi ütü yaptım oturarak 1 saattebozocum aynı şekilde önceden 15 dkya yaptığım işi şimdi bir saate yapıyorum, sürekli uyku halindeyim
Canım aynı, aynı benn. Sıcaklardan diyordum. Artık klimanın önündeyim. Hala halsiz, ağırr... Off niye böyleyim; ayaklarım davul gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?