kızlar bebe şampuanı hangi marka aldınız?bide benim iç zıbın almam gerekiyormuş siz aldınız mı?göbeği düşene kadar çıtçıtlı atletleri giyemiyolarmış bugün bakayım bari.eşim bugün hurma ve zemzem aldı.bebeğe anne sütünden önce tattırmak sünnetmiş.hurma doğumuda kolaylaştırıyor.Doğum ağrılarımın arasında unutmassam
Canım aynı, aynı benn. Sıcaklardan diyordum. Artık klimanın önündeyim. Hala halsiz, ağırr... Off niye böyleyim; ayaklarım davul gibi..
aynen bi ütü yaptım oturarak 1 saatte
ayy ben bide artık adım atmaya korkuyorum
dünden beri
dr bebek doğum kanalına girdi dedi ya ben de korku başladı
canım klima çarpmış olmasın bende klimanın önünde oturunca hemen bir halsizlik başlar çok fazla çalıştırma istersen
Sadoş hoşgeldin şekerr ;:)
Belki de dediğin gibidir. Kendimi ordan oraya atıyorum. Ayılamıyorum sarhoş gibi...
benim oğlum ağustos 23 ten sonra gelebilir. o yüzden yüksek oranlı başak burcu olucak. benim tek derdim başaklar titiz ama dağınık oluyorlar. birde laflarını hiç esirgemezler pat diye yapıştırırlar. ben bu huylarını törpülemeye çalışıcam. bakalım ne kadar başarıcam
mutluluklar dilerimaaaaaaaaaaa bugün bizim evlilik yıldönümüz ya.bilmiyorumkismile
canım yaaa aynı şeyleri yaşıyoruz gibi ama benim annem yapar birde surat asar herşeyi ben yapıyorum diye halbuki ben hişçbirşey istemem ne yapalım onlarıda oyle kabul etmek lazım. annemde ayağım kırıldığında bi geleyimmi demedi tatildeydi tabi ordan gelemezdi 2 hafta geçti ayağım açıldı şimdi geleyimmi diyo yok dedim gerek kalmadı.hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.aak malesef kimsem yok kayınvaldem annemden daha yakın valla ne yalan söyliim,üstelik annem hiç bir torununa bakmadı 3 torunu yurtdışında doğdu ve ordalar,burada geçen sene abimin çocuğu doğdu,onun doğumuna bile gelmedi,yine memlekete gitmişti ve 4 ay sonra gördü torununu.bide öle hani anneleriniz varya maşallah kıymetini bilin,gelip eviniz temizliyor,yemeğinizi yapıyor,bebeklerinizin eksiklerini alıyor,benimkisi ben hamile değilken bile bize gelir yemeğini yer,içer 1.5 saat sonrada misafir gibi giderdi.acaba neden benim annem böle çok merak ediyorum.4 kardeşiz ama hepimize aynısını yaptı.ne diyeyimki sabır ver Allahım sabır...
aynı özellikler esimde var :)
etrafın düzgün olmasını ister ama kendi cok güzel dagıtır :)
hiç lafını esirgemez sakaydı der gecer
aynı özellikler esimde var :)
etrafın düzgün olmasını ister ama kendi cok güzel dagıtır :)
hiç lafını esirgemez sakaydı der gecer
normal dogum olursamda uc gun kalicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?