2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım seba med içlerinde en iyisi ben sebamedin setini aldım hurma ve zemzemi bende malatyadan getirttim doğuma azkala yemeye başlıycam şöyle 2 hafta filan birde dediğin gibi bebeğe tattırmakta iyiymiş bebişler doğsunda bir hayırlısıyla

Canım aynı, aynı benn. Sıcaklardan diyordum. Artık klimanın önündeyim. Hala halsiz, ağırr... Off niye böyleyim; ayaklarım davul gibi..

canım klima çarpmış olmasın bende klimanın önünde oturunca hemen bir halsizlik başlar çok fazla çalıştırma istersen

aynen bi ütü yaptım oturarak 1 saatte

ayy ben bide artık adım atmaya korkuyorum
dünden beri
dr bebek doğum kanalına girdi dedi ya ben de korku başladı

Bunu bana söyleyeli çok oldu, bebek doğumkanalına girmiş, serviks çok kısalmış dedi yaklaşık bir ay önce. Benim de psikolojimi çok etkiledi. Kımıldayamıyorum sanki. Bazen unutuyorum. Ufff

ben geldimmmmmmm doktora gorunemedim cunku ilk postaneye gidiyim dedim baktim cok sira var bekliyim dedim sonra doktora bir gittim adam saat gecti dedi beni almadi bu aksam hastanye gidicem agrim var diye onalr baksinlar yarin bir daha gidemem taksi paramada yazik oldu ama neyse postaneye gitmis gelmis oldum :):)

yuse sen oglunu gonder bana kizima goz koyuarsa kulagini cekerim koyamaz burda trinty college gondeririz bize yakin su an avrupanin en prestijli universiteymis hep gelp geecrken bakiyorum bizim kiz buraya gitsin diyorum esidmen ordan mezun diyoki bolumune bagli deidmki dokorluk varmi var diyo hemsirelik galiba deidmki zeki olursa doktor olur baktim biraz geri zekali hemsire olsun oda olmazsa baktik daha geri zekali hasta bakici yaparim ilerde bana baksin

Ben biraz anneme yardım edeyim, kadın koştur koştur mahvoldu; tansiyonu çıkacak şimdi. Uff şu günler geçse yaa. İş yapmaktan hiç gocunmam yeter ki rahatım olsun...

yuse gulme sakin bak playstation demissin ben onu cantama koydum vallahi ama ufak elde oynan nintendo cunku hamilelik basinda hastanede bir gece yatmistim cok canim sikilmisti eism bana nintendomu getirmisti seside cuv cuv acik oynuyodum ne olur ne olmaz sezeryan olursam 5 gun gecmez dedim onuda koydum :)

aynı özellikler esimde var :)
etrafın düzgün olmasını ister ama kendi cok güzel dagıtır :)
hiç lafını esirgemez sakaydı der gecer

aaaaaaaaaaa bugün bizim evlilik yıldönümüz ya.bilmiyorumkismile
mutluluklar dilerim
canım yaaa aynı şeyleri yaşıyoruz gibi ama benim annem yapar birde surat asar herşeyi ben yapıyorum diye halbuki ben hişçbirşey istemem ne yapalım onlarıda oyle kabul etmek lazım. annemde ayağım kırıldığında bi geleyimmi demedi tatildeydi tabi ordan gelemezdi 2 hafta geçti ayağım açıldı şimdi geleyimmi diyo yok dedim gerek kalmadı.

benim minik kuzende başak burcu ben bu kadar hareketli çocuk görmedim
acayip titiz ama dağıttıklarını hiç toplamaz
çok da zeki oluyorlar

butterfly bende basagim aynen titiz ama daginigim birde cok patavatsizimdir yani su lafi sakliyim ne olur ne olmaz diyemem hemen aklima gelen dilimde cok cektim ama huy degismiyo dilim kopsun o yuzden cok arkadas kaybettim yuzlerine sak ne dusnuyosam soylerim torpiliyim diyorum olmuyo

ceylan ilk bebekelrde normal dogumda 3 gun sezeryanda 5 gun dedi degismiyormus ikinci bebekelrde 1 gun normal 3 gun sezeryan dedi tedbir olsun diye herhalde ne biliyim hiz sevmedim tabi hastane ortamindanda nefret ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…