benim minik kuzende başak burcu ben bu kadar hareketli çocuk görmedim
acayip titiz ama dağıttıklarını hiç toplamaz
çok da zeki oluyorlar
slm kızlar nasıl gıdıyo eylul yolculugu....benim bir arkadasım vardı oda benımle bırlıkte eylul annesı olacaktı ama canım suan hastanede yatıyor erken dogum riski varmış..2.5 cm acılması olmus bakalım hayırlısı ne oluyor ya bu eylul annelerıne erkenden erkenden....saglıkla sıhhatle gelsınler inş..
pembehara yildonum kutlu olsun nice yillara canim kiz adama soyle yemke falan yap mumlar yak havaya girsin :)
sağol canım,
hiç o modda değilim akşama semizotu yiyecez mumluk yerine masada tuzluk eşliğinde...
uğraşamam cidden
sagolasın canım eşimin tayını sebebıyle burdayız aslen buralı degılım canım kayserılıyım...a.s
haha alemsin valla bizimde 15 agustos ben bir sey yapmicam cunku babasinin dogum gunu partisi var partimi parti iste ikisi bir arada ciksinadama 75 yasinda kocaman aprti yapiyolar ya simdi dusunuyorum ne giycem bu halimle kara kara tum amcalar yegenler yakin tanidikalr gelicek sorna otele yemege gidilicekmis tuhaf tuhaf isler ben bu yaismda yapmiyorum parti ne opartisi ya :)
benim kocam cok mum falan yakar eskidende yakardi adam ruhu dinleniyormus evlenmeden satanistmi acaba beni falan kesmesin dedim ama yok romantikmis sadece zararsiz deli yani :)
butterfly bende basagim aynen titiz ama daginigim birde cok patavatsizimdir yani su lafi sakliyim ne olur ne olmaz diyemem hemen aklima gelen dilimde cok cektim ama huy degismiyo dilim kopsun o yuzden cok arkadas kaybettim yuzlerine sak ne dusnuyosam soylerim torpiliyim diyorum olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?