2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim minik kuzende başak burcu ben bu kadar hareketli çocuk görmedim
acayip titiz ama dağıttıklarını hiç toplamaz
çok da zeki oluyorlar

bozo bende cok hareketliyim anneme giderdim 1 dk mutfakta 1 dk odada 1 dakka yata odaisnda annemd erdiki koltuga otur yine duramazdim telefonla konussam 4 oda gezerim haytta oturup konusamam heryerdeyim anlicagin ..

slm kızlar nasıl gıdıyo eylul yolculugu....benim bir arkadasım vardı oda benımle bırlıkte eylul annesı olacaktı ama canım suan hastanede yatıyor erken dogum riski varmış..2.5 cm acılması olmus bakalım hayırlısı ne oluyor ya bu eylul annelerıne erkenden erkenden....saglıkla sıhhatle gelsınler inş..

hayirlisi canim lila ve zuleyha erkenci cikti biz hala bekliyoruz :) arakdasina gecmis olsun bu arada nevsehirde nerde oturuyorsun sen benim hemsiremsin

sagolasın canım eşimin tayını sebebıyle burdayız aslen buralı degılım canım kayserılıyım...a.s

sağol canım,
hiç o modda değilim akşama semizotu yiyecez mumluk yerine masada tuzluk eşliğinde...
uğraşamam cidden

haha alemsin valla bizimde 15 agustos ben bir sey yapmicam cunku babasinin dogum gunu partisi var partimi parti iste ikisi bir arada ciksin adama 75 yasinda kocaman aprti yapiyolar ya simdi dusunuyorum ne giycem bu halimle kara kara tum amcalar yegenler yakin tanidikalr gelicek sorna otele yemege gidilicekmis tuhaf tuhaf isler ben bu yaismda yapmiyorum parti ne opartisi ya :)

benim kocam cok mum falan yakar eskidende yakardi adam ruhu dinleniyormus evlenmeden satanistmi acaba beni falan kesmesin dedim ama yok romantikmis sadece zararsiz deli yani :)

:roflol:

evet saadetcıgım cok dogru soyluyorsun... helede insanları odundur kısmı kesınlıkle dogru...buraya gelelı 7 ay olacak ama en tez vakıtte gıtmek ıstıyorum burdan..evet havası ıyı olmasa esimle gezip tozmalarımda olmasa hiiiiç çekilmeyecek burralar..

:))) benim görümcemde öyle. oda esimle aynı gün dogmus. ama yinede basakları severim

bende 1 eylul dogumluyum :)

dolunays enin isin valla zoir allah kolaylik versin birde tuhaftir onla rhep birbirini tanir kim kimin kizi karisi bilir sinir olurum hele bu huylarina bide normal giyin cik kafalar arabadan hep disarda adamalrin kafalari disarda kullanirlar arabayi kari kiz gormek icin hemserim hepsi ama dogru ne diyim :)

arkadaşlar selam...bişey sorucam..bebek hareketlerini kasık bölgesinde hisseden var mı..bide orda hareket ederken sancı..hani adet sancısı gibi..

evet oyle zor işim ne yapalım işte katlancaz..eşimde bende şimdi kayserı kayserı diye yanıp tutusuyoruz.. :)

dadlum... evet ben de hıssedıyorum hafıf bı agrı verıyor o zamnn ama onemlı denecek bı agrı degıl..

ya bütün gün burda olacam dedim hay demez olaydım 50 tane iş çıktı bide toplantıya indik gene giremedik gene giremedik ağız tadıyla şuraya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…