2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

e sana anne diyebilirim o zaman :) eylül annesikaydirigubbakcemile2

valla kizlar koydum kamerayi yuseye ozeld ans goasterisi cektim rihanna ve cakkididan olusan bi bebek yakidna duscek ama daya dayanikli cikti

32. haftadan sonra dönüyorlar diye biliyorum..bana doktor dönmüş veya dönmemiş demedi..ama ben döndüğünü hissediyorum..çünkü ayakları mideme doğru baskı yapıyor

En son ne zaman gittin kontrole.Dönmemişmiydi bebişin.Ben kafası zannediyordum ama atakları ve poposuymuş.Bebişim gelmek için uygun konumu bulmuş

30+1 de dönmemişti, sanırım hala dönmedi tekmelerini aşağıda hissediyorum. mecburi sezeryan dediklerinden olacak galiba

30+1 de dönmemişti, sanırım hala dönmedi tekmelerini aşağıda hissediyorum. mecburi sezeryan dediklerinden olacak galiba

Hiç belli olmaz canım.Son anda bile dönenler var.Ablam ebe,anlattı ordan biliyorum.Bende ayakları zannediyordum ama kasıklarımda hissettiklerim elleriymiş.Bebişimin maşallahı var.Ebe çok hareketli dedi.Doğunca göreceğiz bakalım

kızlar burda bi yerde okudum eşim karnıma kulağını dayıyor bebğin kalp atışını ve tekmelediğinde su sesini bile duyuyor yazmış.bu mümkünmüdür.deneyen varmı.akşam dinleteyim bakayım eşime.

bilmiyorum canım, internette de 34. haftadan sonra zor diyor dönmesi... yeri daraldığı için hangi pozisyondaysa kalıyormuş.
böyle giderse diretmem tabi normal doğuma, napalım kısmet. bebeğina maşallah ne güzel...

canım kasıklarında minik hareketler hissediyorsun dimi...bana dr. döndü yada dönmedi demedi ya ondan soruyorum..nasıl hareketleri ?

canım kasıklarında minik hareketler hissediyorsun dimi...bana dr. döndü yada dönmedi demedi ya ondan soruyorum..nasıl hareketleri ?

benimki dönmüş.başı aşağıda.kasıklarımda o minik hareketleri hissediyorum.ellerini yüzüne götürünce kasıklarım gıdıklanıyor gibi oluyor.döndüğünü ayaklarından hissetmiştim ben.sol göğsümün altını tekmeliyor sert sert.hissetmeniz lazım döndüğünü.

Kontrole gittiğinde sorsaydın keşke...Hareketleri bazen kıpırtı gibi bazen iyice geriyor kasıklarımdan fırlayacakmış gibi.Acıtıyor yani bazen..Ağrıyı sormuşsun.Benim sancılarım var.Kasık bölgemde ve göbeğimin alt kısmında hissediyorum.Hareketlerimi kısıtlıyor bazen ağrılar.Çok ağrı hissediyorsan ihmal etme dr git

ben hissediyorumda döndüğünü hani dr.dan duymayınca emin olamadım :)
demekki benimkide döndü...gerçi artık 36+3 deyiz :)

bizimkide dönmemişti 31haftayken
bu salı tekrar gidicem 33 hafta olacaz umarım dönmüştür
ben de altta bişeyler hissediyordum onlar ayalarıymış
bende zoraki sezeryandan korkuyorum bakalım salı ne dicek dr.umuz

geldim canlarım geldimmmm....
evet sorun bana herşeyi anlatayım ince ayrıntısına kadar.

yusem inan benimde şu çatlaklar kafama takılıyodu hani diyorlardı ya göbek inince harita gibi olurmuşuz.

doğumdan çıktım doktorum kayınvalidemlere karnımdaki batikonları ıslak mendille silmelerini sonra banyo yaparken yakabileceğini söyledi.
onlar silmeye başladılar ben sürekli çatlak varmı yırtık varmı diye soruyorum hayır yok diyorlar inanmıyorum çünkü karnım kocamandı...

sonra eve gelince duştan sonra bi baktım vallahi 1 tane bile yoook karnım sönmüş balon gibi falan değil eskisi gibi :teytey::teytey: nasıl sevindim nasıl...
sonra kayınvalidem karnımı bağladı göbeğim kalmasın diye.öyle aman aman bi göbeğimde yok halbuki hemen inmiş ...
2 gün öyle gezdim yatarken çıkarttım azaldı o şişlik bide korse aldım haftaya takıcam artık çünkü dikiş izim çok aşşağıda canımı acıtmaz korse toparlanır daha iyi olur.

sütyene gelince.
canım normal destekli sütyenlerimi takıyım dedim.
süt dolunca o nasıl acıdır öyle inanamazsın biri göğsümü sıkıyor sanki birde süngerli olunca eyvah eyvah.
çıkardım attım.
gece tuvalete gittim klozete oturmak için bi eğildim hooop heryer süt....

gittim emzirme sütyeni aldım hem terletmiyo hem rahat.
ucu için tatlım zaten göğüs pedi olmadan yaşayamıyorum :)yoksa sırılsıklamım önceleri Rüzgarın ağzı mendillerinden koydum yoktu pedim anam sırılsıklam oldu bide sapsarı oldu.

ilk 1hafta sütünüz sapsarı akacak kızlar buna ilk ağız deniyormuş.
en faydalı süt buymuş.
sonra beyaza dönüşecek benim yavaş yavaş beyaza dönüyor artık...

yani yusem al muhakkak al hatta benim göğüsler 75-80 arasıydı şimdi 85-90 oldular patlayacak sanki süt dolduğunda çok acıyor çok...

ben 85 beden aldım canım elbette büyüyor o eski minicik göğüslerden eser kalmıyor çatalın ortaya çıkıyor :jeyyar:

izlemedim kuzum daha şimdi bakacam :)
dur bakayım bi.
bişiy dicem doktorum bana lansinoh krem yazmış göğsüm için ama sigorta karşılamıyo kızlar genede aldık biz minik boyunu aldım 21 tl haberiniz olsun...

sadoşum gidip bakayım şimdi tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…