bende 1 eylul dogumluyum :)
dolunays enin isin valla zoir allah kolaylik versin birde tuhaftir onla rhep birbirini tanir kim kimin kizi karisi bilir sinir olurum hele bu huylarina bide normal giyin cik kafalar arabadan hep disarda adamalrin kafalari disarda kullanirlar arabayi kari kiz gormek icin hemserim hepsi ama dogru ne diyim :)
benim bebeğimin hala bacakları aşağıda mıdır acaba?
En son ne zaman gittin kontrole.Dönmemişmiydi bebişin.Ben kafası zannediyordum ama atakları ve poposuymuş.Bebişim gelmek için uygun konumu bulmuş
30+1 de dönmemişti, sanırım hala dönmedi tekmelerini aşağıda hissediyorum. mecburi sezeryan dediklerinden olacak galiba
Hiç belli olmaz canım.Son anda bile dönenler var.Ablam ebe,anlattı ordan biliyorum.Bende ayakları zannediyordum ama kasıklarımda hissettiklerim elleriymiş.Bebişimin maşallahı var.Ebe çok hareketli dedi.Doğunca göreceğiz bakalım
Hiç belli olmaz canım.Son anda bile dönenler var.Ablam ebe,anlattı ordan biliyorum.Bende ayakları zannediyordum ama kasıklarımda hissettiklerim elleriymiş.Bebişimin maşallahı var.Ebe çok hareketli dedi.Doğunca göreceğiz bakalım
canım kasıklarında minik hareketler hissediyorsun dimi...bana dr. döndü yada dönmedi demedi ya ondan soruyorum..nasıl hareketleri ?
canım kasıklarında minik hareketler hissediyorsun dimi...bana dr. döndü yada dönmedi demedi ya ondan soruyorum..nasıl hareketleri ?
Kontrole gittiğinde sorsaydın keşke...Hareketleri bazen kıpırtı gibi bazen iyice geriyor kasıklarımdan fırlayacakmış gibi.Acıtıyor yani bazen..Ağrıyı sormuşsun.Benim sancılarım var.Kasık bölgemde ve göbeğimin alt kısmında hissediyorum.Hareketlerimi kısıtlıyor bazen ağrılar.Çok ağrı hissediyorsan ihmal etme dr git[/QUOT
birsürü soru sordum onu unuttum..o da demedi bişey..çok şükür çok ağrı hissetmiyorum..bide bende çok iltihap varmış.idrar yollarında..hapla fitil kullanıyorum..birazda ondan ağrı oluyor..
Aaaaaaaa lil@ gelmiş.. a.s.
Maaşallah bebişimiz iyiymiş...Tez zamanda sağlıkla kavuşursunuz inş... :Saruboceq:
Lil@ çatlağın olmuşmuydu....Olmadıysa doğumda sonra bebiş çıkınca çatlak farkettinmi eyvahedigeldismile
Bide emzirme sütyeni gögüs uçlarını belli eder diyordun...bende senin gibi düşünüp almıyordum ...
Varmı öyle bi durum...
Yoksa... şimdiki bedenlerdemi almalıyız..yoksa bebişin gelmesiyle bedenleri büyüyormu <biberonlarımızın> naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?