2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
böylelerine sinir oluyorum bende yaaaaaaaaaaa:mymeka:

Yuh yani yazıklar olsun ya.... günah günah...

Aynen kızlar bende çok sinir oldum rahatlığına kadının yüzümde anlamsız bi ifade durdu 1 saat zor oturdum... sadece bebeğe acıdım... Klimalar falan o gün nasıl serindi bebek hapşırıp duruyordu. Dedimki düğünde ee biz size geçmiş olsuna gelecektik akannehir diyoki NE ZAMAN! biz iyileştikten sonramı? ee dedim siz daha 5 gün önce çıkmadınız mı? hastaneden :1shok: Bende mahsus gitmedim ne hastaneye ne eve Allah var, hamile hamile bende enfeksiyon kapmayım diye.

durrrrrrrrrrr gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yarın git canım :) benim randevum 12:15, erken saatte ameliyatı olcakmış suat bey in.

Yarın yine doktora gidiyorum, haftada gidiyoruz. Şimdilik her gittiğimizde aynı şeyler söyleniyor. Tek farkla ben ve kızım düzenli kilo alıyoruz:))

Hayırlı haberle gelirsin inş melekcim.Boşverdim ben kiloyu artık.Gerçi iyi gidiyoruz gibi.Hazirandan bu yana 2 kilo 300 gr almışım.Tabi öncesini sormayın..eyvahedigeldismile
artık bebişim iyi olsunda farketmez diyorum.
geçen hafta yediğim serumlardan sonra yine somun gibi olmuştum.Yavaş yavaş düzeliyor

Günaydın kızlar.Uykularımız har:1closedeyes:ap durumda.GEce yarasa gibi dolaşıyıorum etrafta.

durrrrrrrrrrr gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yarın git canım :) benim randevum 12:15, erken saatte ameliyatı olcakmış suat bey in.

kontrol sürem doluyo bacım yaaa vallahi bi türlü denk getiremedik :))
ya ben erken gittimmi çok kalabalık oluyo 1-2 gibi daha rahat görünüyorum
senin doktor erken saattemi daha müsait oluyo ?

canım güzelce kahvaltını yap, ihmal etme, atıştırarak geçirme bebeğinide doyuruyorsun öyle düşün :)

ben çalışabilir raporu alıcam dr dan ipekcim, bu arada ne kadar büyümüşüz onuda merak ediyorum :)

Aynen canım bende senin gibi pamukla sileyim diyorum kız bebek ilk zamanlar ıslak mendil kullanmam falan fıstık bi sürüde pamuk aldım şimdiden.
Diğer bebekli olanlar o gün ana kucaklarına koymuşlar üşümesin diye bebeklerini koca koca çantalarla gelmişler ki bebekler en az 5 aylık bizimkinin ki elden ele... Ayyy eşimle yüzümüzde anlamsız bi acımayla oturduk bütün akşam. Kimden doğduğunda çok önemli yaa ne demişler 1 kiloluk anne var 5 kiloluk anne var... Ama bu kadarına pes dedim.

Çok rahat bir bayanmış sevcancım.Acaba hiç aile büyüğü falan yokmuymuş akıl vercek yardım edecek.Gerçi bazıları öyle oluyor.Sen takma kafana

Kızlar geçen yıl kış hazırlığı yapmıştım dondurucuya atmak için, bu yıl hak getire, mutfağa giremiyorum. Kışın bu güzelim sebzeleri aricaz. Amaaan napıyım artık...

Çok rahat bir bayanmış sevcancım.Acaba hiç aile büyüğü falan yokmuymuş akıl vercek yardım edecek.Gerçi bazıları öyle oluyor.Sen takma kafana

Bu benim eşimin dayısının eşi ama dayısıda eşimle aynı yaşta, yani yeni evliler onlarda. Anneannemiz vefat etti dedeyi zaten takan yok. O gün kızın anneside düğündeydi :)) Eşim şok oluyor dayısına nasıl oldu da onlara bu kadar çabuk ayak uydurdu diye...

aa bacım 36.haftaya girmişsin her hafta giidip nst ye bağlanman lazım niye 2 hafta sonra çağırıyoki ondan sonra bişiy kalmıyo doğuma zaten

evettt sinir oldum kadına. bu kadar rahat birini görmedim daha erken erken diye diye doguma gidecem sayesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…