böylelerine sinir oluyorum bende yaaaaaaaaaaa:mymeka:
Yuh yani yazıklar olsun ya.... günah günah...
hanım kendi süsünü düşünene kadar bebeğine bi ıslak mendil koymayı akıl edememiş
yazık çocuğa ya vallahi sevcan sen abartmıyosunda bunlar çok boşvermişler bence
bebeğim doğsun benim hayatımdaki en önemli şey o olcak zaten
kendi keyfimi değil onun sağlığını düşünmek zzorundayım
ayy sevcan yazık o çocuğa üzüldüm, annesi ne kdr rahatına düşkünmüş öyle, başlarım düğüne, ne düğünü çocuğum enfeksiyon kapmış, herkezden herşeyden sakınmam gerekirken birde düğüne götürcem yuhhhlmaz:
benim randevum falan yok sürekli gidiyorum :))))
pazartesi kontrole gittim doktorumun cenazesi varmış nevin numaoğlu baktı yinede kendi doktoruna gel dedi dünde kendi doktoruma geldim kadın 2 de çıkmış yine yoktu
bugün gidicem inşallah görünebilirim kaydirigubbakcemile3
Yarın yine doktora gidiyorum, haftada gidiyoruz. Şimdilik her gittiğimizde aynı şeyler söyleniyor. Tek farkla ben ve kızım düzenli kilo alıyoruz:))
durrrrrrrrrrr gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyarın git canım :) benim randevum 12:15, erken saatte ameliyatı olcakmış suat bey in.
durrrrrrrrrrr gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyarın git canım :) benim randevum 12:15, erken saatte ameliyatı olcakmış suat bey in.
Günaydın kızlar.1 saattir uyanığım ama hiçbirşey yapasım yok.Bebişim için bişeyler atıştırıyorum ama kahvaltı yapacak halim yok.Çok miskinleştim artık.Sancılarım başladığından bu yana ilk kez bugün yalnızım evde.Bakalım nasıl geçecek
Çikolata canım inş hayırlı haberlerle gelirsin dr dan
alohaa gençlerrrrrrrrrrrrrrrrr
medical park bahçelievler suat bey mi?
40 ı çıkmadan el kadar zavallı bebeği düğüne götürecek kadar cesursa valla her türlü enfeksiyon mikrop vs göze almış zaten.
biz bebeğimizin popişini kaynamış suyla mı silelim hangi pamuk daha iyidir bilmemne diye düşünürken millete bak. ıslak mendili yok böyle kapasam olurmuymuşşşş
hay allahım ya. bebişe yazık
Aynen kızlar bende çok sinir oldum rahatlığına kadının yüzümde anlamsız bi ifade durdu 1 saat zor oturdum... sadece bebeğe acıdım... Klimalar falan o gün nasıl serindi bebek hapşırıp duruyordu. Dedimki düğünde ee biz size geçmiş olsuna gelecektik akannehir diyoki NE ZAMAN! biz iyileştikten sonramı? ee dedim siz daha 5 gün önce çıkmadınız mı? hastaneden :1shok: Bende mahsus gitmedim ne hastaneye ne eve Allah var, hamile hamile bende enfeksiyon kapmayım diye.
kontrol sürem doluyo bacım yaaa vallahi bi türlü denk getiremedik :))
ya ben erken gittimmi çok kalabalık oluyo 1-2 gibi daha rahat görünüyorum
senin doktor erken saattemi daha müsait oluyo ?
günaydın meslekdaşım; aldın mı doğum iznini?[/QUOTE
günaydın canım,izin almadımda it gibi çalışır raporu aldım:)
evet daha sakin oluyo, bugün kontrolünün kaçıncı gnü 10. cu günü deme sakın
alohaa gençlerrrrrrrrrrrrrrrrr
Çok rahat bir bayanmış sevcancım.Acaba hiç aile büyüğü falan yokmuymuş akıl vercek yardım edecek.Gerçi bazıları öyle oluyor.Sen takma kafana
aa bacım 36.haftaya girmişsin her hafta giidip nst ye bağlanman lazım niye 2 hafta sonra çağırıyoki ondan sonra bişiy kalmıyo doğuma zaten
günaydın meslekdaşım; aldın mı doğum iznini?[/QUOTE
günaydın canım,izin almadımda it gibi çalışır raporu aldım:)
vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?