2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben geldim kızlar.
melek masallah kızın baya büymüş.
bende bugün gittim. kendi doktoruma değil. evime yakın bir doktora gittim.
bizimki pek büyümemiş 2800 olmus.
doktor 38. haftadan sonra dogum olabilir dedi. bakalım 10 gün sonra kendi
doktoruma gidecem o ne diyecek

melek boz melos canim masallah yazmsitim ilk okudumda gordum cok sevindim masalalhhhh
saglikla gelsin cimcime hanim,,

maşallah senin kızını da benim ki çarşamba günü 2348 di sağlıklı olsunlarda kilo alırlar

aman kızlar tosun doğurmayın 4 bile olması gereksiz hem gelişimi doğduktan sonra olsun

erkek bebekler kızlara göre daha kilolu olurlarmış anne karnında..

ben geldimm disari ciktik bebege bor seyelr aldik banada bir gecelik italyan rest/gittik yemegimizide yedik karnim patlicak gibi dondurma istiyo canim ama yer yok bosalsin onuda sigdiricam bu kadar yememe ragmen masallah bir aydir ayni kilodayim 65:)

sagol canim ama ben hamilelik basinda 53 kilo idim yinede bazen magazada agalrdim kizkardeism cok ince ona cok ozenirdim sonra hamilelik ilk uc almadim kustum zaten surekli ne yesem orta 3 ayda bir almaya basladim korktum ne olucak halim diye 65 kg da kaldim ama dusun yani 12 kg da az degil formda bazi arkadaslar 1-3 kg aldim diyo anlamiyorum nasil basariytorlar aklim cikiyo ama dusunuyorum bebekle suyu falan gitse herhalde 4-05 kg fazlam olur onuda ihmal etmicem vericem spor falan yan binamiz kadinalr icim spor salonu oraya giderim aksam esim evdeyken bebekte uyurken ins kalmaz cok korkuyorum gobek falan kalicak diye 53 kg iken siyahtan baska renk giymezdim sismanim ben diye halim ne olur hic bilmem

53 le şişmanım mı derdin kendine..ben de evlenmeden önce 53 tüm ne yapsam kilo alamazdım bunun için çok çaba sarfeder çok yerdim ama alamazdım 60 olsam derdim..evlendiğimde 55 tim 3 senede 10 kilo aldım evlilik acayip yaradı niyeyse anlamadım(bu arada eşimde çok memnun bu halimden:))..hamilelikte de 8-9 kilo aldım galiba...

peny evlilikten sonra insan kilo aliyor cunku daha duzenli bir yasama geciyorsun evlenmeden bende daha zayiftim ama oglen isyerimde yemek yerdim aksam disari cikardim bazen eyrdim bazen yemezdim onemsemezdim daha aktiftim sorna velnedim daha duzenli yemek yer oldum malum eskisi gibi gezemiyosun bunalr kilo aldiriyor insana bakalim beben gelsin ne yapicaz :)

zuleyha melegin eve dondumu sutune basladimi kac kg oldu canim neler yaptin anlat biraz cok merak ediyoruz dualrimiz seninle lilacigimla hep aklimizdasin zuleyha sende sezeryan olmustund eilmi lila gibi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…