2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haklısın saadet..biraz da eşimde var kabahat..tatlıyı çok severdi ben de kek, pasta, tatlı bol bol yapardım ikimiz yerdik koca tepsileri eşim de ben de kilo aldık o yüzden..bekar olsam annem yapmazdı..:)

yine bel agrisi sirt agrisi kaburga batmasi 24 saat cekiyorum iki aydir dert etmiyorum yine yerimde durmuyorum evde her yerdeyim hissetikce kalkip bir seyelr ugrasiyorum ama artik sabrimi zorlar hale geldi su sancialr bebeigmde hareket ediyo ama canimi acitiyo artik sanki bedeniyle donuyo ne yapicam bilmem

haklısın saadet..biraz da eşimde var kabahat..tatlıyı çok severdi ben de kek, pasta, tatlı bol bol yapardım ikimiz yerdik koca tepsileri eşim de ben de kilo aldık o yüzden..bekar olsam annem yapmazdı..:)

ben cikolatayi cok severim her dun mutlaka bir tane eyrim dondurmada ama burda turk tatlilari yok yani yaoma imkanimda yok onalr kadar kg yapmiyor dondurma falan bak simdi canim baklava tulumba falanc ekti haha pis bogazli ben ben yapmiyorum cunku iki kisi yiyemiyoruz bir kere borek yaptim cope gitti eismde yabanci damak tadi bazen uyuyo bazen uymuyo bende yapmiyorum aman bosver dunyaya bir kere dahami gelicez ye ama harekette edersen kalmaz zamanla gider tum kg ben cok hareketliyimdir hiperaktif bir tipim hamileykende esim senin yerinde yairms aat oturdugunu gormedim diyo oturmam elidme bez veya bir sey mutlaka olur iki tanede keidm var hic is bulamazsam onalrla saklambac oynarim :)

hareketli olman çok iyi bense tam tersi çok tembelimdir hep tembeldim yine tembelim..

bende gidiyim dvd izliyim zuleyha bebegin dondumu eve ne zaman gelicek canim ins bir an ocne gelir gecmis olsun yendien allahim saglikla buyutmeni nasip etsin bebegini dularimiz seninle cok opt canim iyi geceler..

Dükkanı ben açayım, herkese günaydın. Akşam kaburgam belim çok ağrıdı. Çok ağladım; o şekil uyumuşum. Şimdi uyandım. Eşim de çok üzüldü ben ağlayınca, belimi ovdu falan. İlk defa bi yerim ağrıdığında ağladım. Migrenim var; onda bile ağladığımı bilmem. Artık bu bel ağrısına dayanamıyorum (

melek inanki bende dayanamyiorum bel agrisina,,

misafirim var k.validem ler bende saygimdan erken uyanayim dedim onlar erken kahvaltiya alismis:=))
hal oyle olunca bende erkenden kurulu saat gibiyim sanirsam daha uyyuyorlar:=))

Günaydın Kısmet, son 15 günüm böyle geçecek demek. Eşim pc'ye oturmama da çok kızıyor. Annemin dolduruşuna geldi. Annem o kadar söylendi ki bu bilgisayar zararlı diye. Beynine işlendi adamın. Ufff sıkılıyorum ama napıyım. Hareketlerimin kısıtlanmasından nefret ediyorum...

melek uzuldum canim yaa:=)ama bel agrisi belki oldundan oyle dusunmus olmus olamsi normal:=)) uzme sikma canini ..

Bian evvel doğum olsa ve biz de eski halimize dönsek. Birilerinin olmasına alışamıyor insan. Kendi düzenini arıyor. Misafir olunca da tedirginlik oluyor haliyle. Seni çok iyi anlıyorum...

Kısmetim afiyet olsun sana, ben de söylemesi ayıp biraz karnımı bozmuşum. Eşime de anneme de söylemicem. Onların aşırı ilgisi beni deli ediyor. Bi demli çay yapayım en iyisi :))

ben geldimm disari ciktik bebege bor seyelr aldik banada bir gecelik italyan rest/gittik yemegimizide yedik karnim patlicak gibi dondurma istiyo canim ama yer yok bosalsin onuda sigdiricam bu kadar yememe ragmen masallah bir aydir ayni kilodayim 65:)
saadet sekeri gunaydinnnn bacim sana bravoo
kilo almayin fazla kizlar bu aylardan sonra bebek kilo almyior en fazla 40grm olsun!!!
canim sen zaten guzelsin istersen 100kilo al,,nede olsa gelinim senden geelcekk:=))
ana sina bak kizini alll,,,,
yaa dr,gittin mi anlamadim yazialrdan? sanirsam gitmedin yine:=((neyse sen iyi olda sorun yokk
penyy canim gunaydin nasilsin bayadir denk gelemediK:=)umarim iyisndizdir
aman sen esinle mutlu olda sorun yok kiloda verilir insan istesin yeterlii,,
ha bak memnun demissin iyi iste eniste memnunsa tadini cikart sende sekerimmopuyorumnanaktan

canim gunaydinn
nasilsin bebegin nasil oldu? bir gelisme var mi?

melek boz melosum ohh ellerine saglik yap canim afiyetler olsun,,ben illede ilk once kahve yoks aolmazz gune baslayamam:=((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…