Melek benim kuzen antepte
bura adanadan ucuz dedi
Sanırım bebek yatağı vs kastetti... textil adanada uygun diye biliyorum gerçi
Sağol çikom, artık geçeceğine inanmıyorum zaten, bununla yaşamayı öğreniyorum :))
doktorun meltem hanım mı sait bey mi?
demek ki artmış heroine, çünkü benden 41-42 aldılar. muayene aynı, 57 değişiklik yok.
melek nasılsın dedim kaynadı boshayallersmile
çikolatacım bende o kadar çok aradımki canım sonunda gönlüme göre bişey buldum..benimkilerde taktılqar mevlüttye giydirip yatıracaklar beni:)) canım mevlüt için aldığımı ykm den aldım ama sonra boynerdede gördüm aynısını..suwen marka..diğeride boynerde var oda magic form marka..resim çektim ama yüklenmiyor bi türlü uğraşıyorum..inşallah yüklüycem...
bence biz b.evler şirinevler güneşli tarafı bi toplansak 10 kişiden fazlayız :)))
güllesu başka bir doktor araştır cnm diğeride yaşlıydı eli titriyor diyorsun adam neticede sezaryan yapacak daha dinç biri olsa iyi olur sanki
Ah canım benim, bu kaburga ağrısını kanıksadım zaten onu dertten saymıyorum. Onun dışında iyiyim. Kızımınsa hiç gelmeye niyeti yok. 28 ağustosta 40 haftası tamamlanacak. Sanırım bekler zamanını. Bu hafta fazla kilo almamış. 3buçuk civarında bebek olur bu da normal doğuma avantaj olur dedi doktorumuz ....
aaaa gerçekten mi, komşular çoğunlukta demek ki :) avrupa yakasının temsilcileriyiz desene :)
evet artmış demekkı..
benım doktor saıt bey... şimdilik çok memnunum gerçi gecen gıttiğimizde biraz salladı ama olsun.. ..devam edeceğim burda ...doğumu nasıl düşünüyosun konuştunmu hiç?
kızlar benim oğlan hala dönmemiş
bu saatten sonra dönmez diye korkuyorum
yarın 33 hafta olacağız
sizin kuzucuklar döndü mü hepsi???
benim doktorum meltem hanım.
sait beyin adını çok kişiden duydum ama ben meltem hanımdan memnun olduğum için onunla devam ediyorum
meltem hanıma"doğumu nasıl yapacağımı artık konuşalım mı, yoksa erken mi" dedim.
o da konuşacak birşey yok, bana kalırsa sende çatı sorunu olmaz, ama 38.hafta alttan muayene edeceğim, bir sorun çıkarsa sezaryane döner. ama ben seni kafamda normal doğum kategorisine koydum, sana hodri meydan diyeceğim" dedi :)
sait beyde doğum yapan 2 tanıdığım var, biraz daha sezaryana yatkın biri olduğunu söylediler. hatta normal doğum isteyen arkadaşıma "ne gerek var o telaşa, sabah gel alalım sezaryana" diyerek defalarca sezaryana teşvik etmiş.
evet melekcım yaaa bide bana 5 eylule sezeryan gunu verdı .ben boyle bısey görmedım. bıde hastalarımı kacırmayım dıye hıcbısey demıyo son gune kadar yuh ki ne yuh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?