2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çikolatacım bende o kadar çok aradımki canım sonunda gönlüme göre bişey buldum..benimkilerde taktılqar mevlüttye giydirip yatıracaklar beni:)) canım mevlüt için aldığımı ykm den aldım ama sonra boynerdede gördüm aynısını..suwen marka..diğeride boynerde var oda magic form marka..resim çektim ama yüklenmiyor bi türlü uğraşıyorum..inşallah yüklüycem...

Melek benim kuzen antepte
bura adanadan ucuz dedi
Sanırım bebek yatağı vs kastetti... textil adanada uygun diye biliyorum gerçi

Yatağını biz de çok ucuza aldık, 250 tlye belisin yatağını aldık. Bebe giysileri de çok ucuzdu. Ama iç giyim fazla çeşitli değil ve tam suriye kültürü hakim pullu abiye gecelikler:umursamaz:

doktorun meltem hanım mı sait bey mi?
demek ki artmış heroine, çünkü benden 41-42 aldılar. muayene aynı, 57 değişiklik yok.

evet artmış demekkı..
benım doktor saıt bey... şimdilik çok memnunum gerçi gecen gıttiğimizde biraz salladı ama olsun.. ..devam edeceğim burda ...doğumu nasıl düşünüyosun konuştunmu hiç?

kızlar benim oğlan hala dönmemiş
bu saatten sonra dönmez diye korkuyorum
yarın 33 hafta olacağız
sizin kuzucuklar döndü mü hepsi???

melek nasılsın dedim kaynadı boshayallersmile

Ah canım benim, bu kaburga ağrısını kanıksadım zaten onu dertten saymıyorum. Onun dışında iyiyim. Kızımınsa hiç gelmeye niyeti yok. 28 ağustosta 40 haftası tamamlanacak. Sanırım bekler zamanını. Bu hafta fazla kilo almamış. 3buçuk civarında bebek olur bu da normal doğuma avantaj olur dedi doktorumuz ....

tmm cnm yüklenmezse uğraşma fotosunu çektiysen msn den gönderirsin resmini veya ben gidince bakarım :hulya:

aaaa gerçekten mi, komşular çoğunlukta demek ki :) avrupa yakasının temsilcileriyiz desene :)

3,5 az değilki gayet ideal bi kilo bence,
bende 3100 olsun istiyorum inş daha fazla veya eksik olmaz :))) onu bide çıkarması var, gerçi benim sezaryan ama sanki daha kilolu iri olursa beni daha çok kesmeleri gerekir gibi düşünüyorum saçma ama napim :lepi:

kızlar mrb??
nasılsınızz??????
doğuran fln varmıı??????:):):)
dün gece regl sancısı gibi bi sancı girdi karnıma doğum sancısı bu mu?? ilk defa oldu korktum aaçıkçasıakannehirakannehir

Doktorun verdiği kilonun altında doğacak buna eminim zaten. Ya ben normal doğurayım da önemli değil büyür...

evet artmış demekkı..
benım doktor saıt bey... şimdilik çok memnunum gerçi gecen gıttiğimizde biraz salladı ama olsun.. ..devam edeceğim burda ...doğumu nasıl düşünüyosun konuştunmu hiç?

benim doktorum meltem hanım.
sait beyin adını çok kişiden duydum ama ben meltem hanımdan memnun olduğum için onunla devam ediyorum
meltem hanıma"doğumu nasıl yapacağımı artık konuşalım mı, yoksa erken mi" dedim.
o da konuşacak birşey yok, bana kalırsa sende çatı sorunu olmaz, ama 38.hafta alttan muayene edeceğim, bir sorun çıkarsa sezaryane döner. ama ben seni kafamda normal doğum kategorisine koydum, sana hodri meydan diyeceğim" dedi :)
sait beyde doğum yapan 2 tanıdığım var, biraz daha sezaryana yatkın biri olduğunu söylediler. hatta normal doğum isteyen arkadaşıma "ne gerek var o telaşa, sabah gel alalım sezaryana" diyerek defalarca sezaryana teşvik etmiş.

kızlar benim oğlan hala dönmemiş
bu saatten sonra dönmez diye korkuyorum
yarın 33 hafta olacağız
sizin kuzucuklar döndü mü hepsi???

hoşgeldin zelcan

benimki 1 aydır başaşağı duruyordu bu c.tesi kontrol vardı iyice kafasını kanala dayamış heralde bu pozisyonunu bozmaz bozsada bana sorun değil, inş döner kuzucuğun, doğum sancısındada dönen bebek çok oluyor şimdiden üzülme hayırlısı olsun

hayırlsısı olsun inşallah...ben normal ıstıyorum konuştuk biraz..ilk tercıh normal tabıkı ama durum değerlemesı yaparız falan dedı... epidural normal istıyorum bi aksılık olamzsa...
kısmet dıyelım...Allah hepimizi kolaylıkla kurtarsın inşallah...

gamze regl olacakmışım gibi ağrı bende yaşıyorum doğum sancısı değil ama hazırlık sancısı bunlar, doğum sancısı düzenli gelir geçmiş olsun

evet melekcım yaaa bide bana 5 eylule sezeryan gunu verdı .ben boyle bısey görmedım. bıde hastalarımı kacırmayım dıye hıcbısey demıyo son gune kadar yuh ki ne yuh

hangi doktor o merak ettim. benim arkadaşıma da oldu benzer bir durum rize'de. sen rizede mi yaşıyorsun?
şar hospital'ın eski kadın doğum uzmanı sezeryan günü verdi ve 3 gün sonra bulana aşkolsun. çok zor durumda kalmıştı kızcağız. hiç tanımadığı yeni gelen doktora emanet etmişti kendini.
ben de o doktora gidiyordum ama henüz 6 aylık olduğum için değiştirdim doktorumu. şimdi rizede Bülent Demir'in hastasıyım.
siz kimin hastasıydınız?Allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…