msn olayı iyi oldu
niye kimseler yok ya..Neden habire başka sitelere yönleniyorsunuz kızlar.Önce face grubu diye bişey çıktı face olmayanlar(benim gibi)sohbete katılamadı.Şimdide msn grubu.Burdan neden konuşmuyorsunuz anlıyamıyorum..
niye kimseler yok ya..Neden habire başka sitelere yönleniyorsunuz kızlar.Önce face grubu diye bişey çıktı face olmayanlar(benim gibi)sohbete katılamadı.Şimdide msn grubu.Burdan neden konuşmuyorsunuz anlıyamıyorum..
Geçmiş olsun canım.Bişey olmas buz koy yanık olmasın.
bende de, bende facebook üyesi değilim, msn de işyerinde olmam nedeniyle kullanamıyorum. burası iyiydi, neden dağıldınız bende anlamadım. ilk göz ağrımız burası değil miydi bizim :) bizi dışlamış oldunuz(((
sağol canım ya inş.bişey olmaz son zamanlar ya sakarlaştım iyice ya karnımı vuruyorum biyerlere yada böyle işler geliyo başıma dr söylemişti sakarlaşacaksın diye ama bu kadar beklemiyodum ya akannehir
Bnede habire vuruyorum biyerlere karnımı.Bide günden güne büyüyor ya.Ebatlarına alışamıyoruz bitürlü.Bir gün geçebildiğim sıkışık bi yerden ertesi gün geçemiyorum.Güm vuruyorum oğlumu.Sonrada üzülüyorum ama napiyim çok büyüdü..
Bnede habire vuruyorum biyerlere karnımı.Bide günden güne büyüyor ya.Ebatlarına alışamıyoruz bitürlü.Bir gün geçebildiğim sıkışık bi yerden ertesi gün geçemiyorum.Güm vuruyorum oğlumu.Sonrada üzülüyorum ama napiyim çok büyüdü..
birşey soracağım, 34 hafta 1 günlüksün ama kalan gün sayın nasıl öyle oluyor. ben 35 hafta 1 günlükken kalan gün adedime bakar mısın lütfen, bence ticker da bir problem var ama sende mi bende mi yanlışlık var çözemedim:)
hayatta yapamam ben bu dediğini, okuyunca bile içim tuhaf oldu saadet.
gun sayılarında bır anormallik var tutmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?