2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada diger ogrendigim ilginc sey ki ben yana yakila bebek yastigi araken hemsire ilk aylarda bebek yastigi kullanmayin bebegim kemik yapisi icin duz zemin oneriyoruz dedi bende mother care baktim yok yok niye yok diyorum bunalr boyle dedigi icin bulamaidm demkki benim annem kardesimde hep yastik killanirdi anlamadim duz zemin diyor israrla burdakiler :)

Benim bebeğimin gelişimi önden gidiyor.Doğum 10 eylül gibi görünüyor.O yüzden öyle yani

sabaa iki egzersiz gosterdi bu gun onemliymis biri oturuyoruz ellerimizi bacaklarimiz altina koyuyoruz kanrimizi hafif iceri cekiyoruz bebege kesinlikle zarari yok bu dogumdan sorna karnimizin cabuk toparlanmasini gobegimizin olmamasini sagliyormus :)

digeri yine oturuyoruz popomuzu sikip birakiyoruz her gun 15 sefer buda dogumdan sonra altimiza kacirmamamizi sagliyormus normal dogumda kaslar gevsedigi icin vir vok kaidn altina kaciriyor bunu kaslari egzersiz yaparak engelleyind edi ..

hemsire cok komikti bebek dogum aninin tiyatro gibi yapinca en sonunda dogurdu oyuncak bebegi aldi kucagina falan 50 yasidna hemsire agliyo numara falan yapiyo cok guldum basima gelince hic gulcegimi sanmam ama :)

merhaba kızlar nbr
benim gece ellerim çok uyuştu sizdede bu uyuşmalar oluyormu
bide artık son aya girdik yemek yeğei azalttınız mı? dr bana saat 7 den sonra yeme dedi

merhaba kızlar nbr
benim gece ellerim çok uyuştu sizdede bu uyuşmalar oluyormu
bide artık son aya girdik yemek yeğei azalttınız mı? dr bana saat 7 den sonra yeme dedi

yemek yıyorum gece helede salatalık çok yıyıuorum uyuşma oluyor bazen

salatalık bol yıyın dıyo dr lar domateste hatta acıktıgınız hıssettınızde baska seylere yonelmeyın domates salatalık yıyın dıyolar

uyusma son ayalrda normal diyor herkes kan dolasimi ile ilgiliymis tabi yinede ihmal etmemek sart doktora danismaliyiz bende yok henuz ama her an her seyi beklyiroum artik sorunalr bitmiyo ..

benim bacakla bikini bölgesinin birleştiği kemik var ya doğum çatısı mı deniyor
artık adı tam olarak neyse orası çok ağrıyo
dr sordum magnezyum verdi
ama sanki hiç bi işe yaramıyo hala ağrılarım var ve zaman zaman adat sancılarımda oluyor

benim de ellerimde kollarımda sabah uyuşma oluyor ama herhalde üstüne yattım diye düşünüyorum, çünkü gün içinde olmuyor. zaten ellerim klavye başında olduğu için uyuşmaya fırsatları yok :)
bu arada dün işyerime artık son haftam olduğunu, bu haftadan sonra çalışamayacağımı söyledim. 36 hafta olarak ayrılmak istediğimi. yerime bakacak kişiye de(şu an yurtdışında, cuma geliyor kısmetse) 1-2 gün içinde işleri gösterip ayrılmak istediğimi belirttim. "bakarız, konuşuruz" falan dedi patron. bence pek konuşacak birşey yok, o ne der bilemem :) doktor da artık dinlenmem gerektiğini söyledi dedim zaten. birşey diyeceğini sanmıyorum.

zaten 37.haftada kanun bana çık diyor, daha ne olsun değil mi.
bu arada eve geçince biraz dinlenmek ve biraz kendime vakit ayırmak istiyorum. çünkü hastanedeki tecrübeli anneler- çalışanlar dedi ki, "izini kendin için kullan, bol bol dinlen, sonra lohusa psikolojisi falan insan alt üst oluyor, bu nedenle o hengame başlamadan önce kendine biraz vakit ayır, biraz enerji topla". doğumdan sonra çok yorulacağımızı herkes söylüyor, hatta bugün burda da mayıs annesi gelmişti ve aynı şeyi yazmış o da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…