2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ayşenin bebeği doğdumu nasılmış geçmişi okumadım
allah busefer eline kavuştursun inşallah

merhaba arkadaslar.bu siteye yeni uye oldum.ben de eylul annesiyim kismetse.gunlerdir bu topigi takip ediyorum.cok dusundum mesaj yazsam mi,yazmasam mi,nasil olur diye.cok gec kesfettim bu siteyi.siz baya kaynasmissiniz.cok guzel.insallah beni de araniza kabul edersiniz diye umuyorum.gec mi oldu dersiniz.:kedi:

hos geldin canim! hic te gec kalmadin! bebeislerimizn dogumuna kadar ve dogumundan sonra da daha paylasabilecegimiz cok seyoldugundan eminim!

hoşgeldın arkadaşımız senınlede kaynaşırız yeterki iste Senın ne kadar kaldı...kaydirigubbakcemile5

ay çok hoşsun:roflol::roflol: sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün

isim konusunda bız karar verdık şimndi eşim ailesıne ismi demıyor korkuyor sanırım tepkılerınden sormadım bıle opuyorumnanaktanSezeryan gunu öğrenırler..

bi karisiklik olmadiysa eger erkek bebek bekliyoruz.burda sadece 2 kez ultrasona girildigi icin emin olamiyorum.en son 20. haftada girmistim sanirim.erkek demisti.eger bi surpriz olmazsa da ismini ERDEM dusunuyoruz.aslinda ben israrla KEREM olsun istedim ama kabul ettiremedim.

ben suan ingiltere'deyim.londra da.esim ve ben yalniziz.ne annem ne kaynanam.tek basima olucam.tek yoldasim esim.dogumdan korkmuyorum da kendim nasil bakarim onu dusunuyorum.

scotchbrite cımmm benimde erdem ismi cok hosuma gıdıyor ama malesef koyamıyorum .... keremden daha hos geliyo bence kulaga yınede sen bılırsın annesı.....

ben suan ingiltere'deyim.londra da.esim ve ben yalniziz.ne annem ne kaynanam.tek basima olucam.tek yoldasim esim.dogumdan korkmuyorum da kendim nasil bakarim onu dusunuyorum.

korkma ya annelik ic gudusu bebegine nasil bakacagina yol gosterir ins.. benim de cok fazla kimsem yok kayn validem baska sehirde oturyo ve calistigi icin 1-2 haftaligina ancak gelebilir. sonra da yalniz kalcam. hala teyzelerim var ama hepsi mesgul bana kosup durmayacak. ama bisekilde bakariz ya bu topikteki arkadaslarimiz var yalniz degiliz olumunekankayizsmile aslinda burda da ultrason hamileleik boyunca sadece 3 defa yapilyo ama ben dayanmayip bir suru yaptirdim. insallah saglikla gelir bebislerimiz

scotchbrite cımmm benimde erdem ismi cok hosuma gıdıyor ama malesef koyamıyorum .... keremden daha hos geliyo bence kulaga yınede sen bılırsın annesı.....

manasi da cok guzel evet.ikisi de guzel.ama bi daha oglum olacak olsa kesinlikle kekem veririm.esime kalsa adem vericekti de.erdem olmasi konusunda zor ikna ettim.iyi tamam cok muhterem bi zat ama.cok eski ya.

insallah canim.insallah.az once markete gittim.kadinin biri bana kizz dedi.olurya eger kiz olursa da sorun degil butun kiyafetlerini beyaz aldim.beyazi cok seviyorum bebeklerde.ama kiz olsaydi da FIRUZE dusunuyordum.cok eski diyorlar.ama ben cok seviyorum.

arkadaşlar bişey sorcam ya benim saçlarım röfleli yani sarıydı tabi hamile kalmadan önce şimdi diplerim çıktı siyah siyah rengarenk oldum hamileyken boyatmadım boyatmayı da düşünmedim ama artık baya kötü oldu doğurduktan sonra nasıl boyatcaz yada sizde boyatcakmısız süte geçer mi ki boya yada böyle gezmeye devam mı etcez ya bişey olur mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…