2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mentos benide her hafta nts bağlanmak için çağırdılar canım.cuma günü yine gidecem.nts de bebekte sancı var mı yokmu diye bakıyorlar canım.yani tedirgin olma bizim gibi son aya giren bütün hamileler nts giriyorlar.ayrıca bebeğin 2 haftada 300gr almış gayet iyi.benim bebiş 3150gr ama ben ne zaman dr gitsem bebeğimin iri bi bebek olacağını söylüyorlar.hatta şeker varmı sende dediler ama çok şükür ki yok.ozaman genlerdendir dedi dr çünkü bende söylemesi ayıp boylu posluyum eşimde öyle:)ee haliyle bebişte öyle olacak.sakın buna canını sıkma bitanem

inş bişey olmaz arkadaşlar ya Allah bebişlerimizi bize bağışlasın benim korkum erken alabiliyolarmış benimde bebğimin kilosu düşük ya bişey olur diye korkuyorum Allahım şu mübarek günlerde bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin erken gelmesi önemli değil yeter ki sağlığı yerinde olsun ben daha öncede bir düşük yaşadım Allah korusun çok zor kızlar Allah kimseye yaşatmasın inş.:Saruboceq:

yok artık yemem.dün çok endişelendim tansiyonum çıkınca.allah korusun ya.az daha sabır kızlar..

canım önemli olan kilosu değil inş ciğerleri gelişmiştir.sen hiçyorma kendini.ne kadar içerde o kadr kar.bide stres çok etkiliyomuş.bize moral lazım.güzel şeyler düşünün.

canım önemli olan kilosu değil inş ciğerleri gelişmiştir.sen hiçyorma kendini.ne kadar içerde o kadr kar.bide stres çok etkiliyomuş.bize moral lazım.güzel şeyler düşünün.

inş.canım ya Allah hepimize sağlık bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin:Saruboceq:

selam kızlar
annemlerin gelmesi 1 hafta daha ertelendi acayip sinir oldum
doğurcam bak nasıl geliceksiniz dedim
1 hafta daha yanlızım offofff

benim yanımda hala kimse yok yalnızım 37. haftamdayım bi doğuracak olsam tek başıma gidicem hastaneye ooooooooooofffffffffff

daha oda gelmedi oda yerleşcek temizlik yapılcak daha eksiklerim var
herşey koştur koştur olucak 17 gün kaldı off offf

kızlar ne zamandır gelemedim telaşım vardı benim tatlı telaşım..
Rüzgarım artık yuvasında kollarımda şu anda uyuyor...
oğlum taburcu oldu şükürler olsun.
maşallah öyle dirençli ki kısa sürede kiloda alacak...
harika bir duygu yaa.uykusuzluktan ölüyorum ama hiç önemli değil oğlum yanımda ya...
artık herşey geride kaldı Rabbim güzel günler göstersin ...

bide çok güzel kokuyo yaaaa.....

gece sahurda eşime sofra hazırlarken nasıl karnım ağırdı aklım çıktı bişey olucak diye

canım ya gözün aydın.bizim içinde koklaaaaaaaa:))

sağolasın bozom harika bir duyguymuş gerçekten.
yok yok yanıma gelene kadar bilmiyomuşum ben bunun nasıl bişiy olduğunu.
anlatılmazmış gerçekten...
Allahım sizleri kavuştursun inşallah.
tek dualrımda sizler varsınız...

ben geldim doktordaydım, çok şükür enfeksiyon çıkmadı her c.tesi gidicem ve aynı tahlil tekrarlanacak, suyum az az geldiği için dr enfeksiyon kapma ihtimalim olduğunu eğer öyle bir durum olursa bugün sezaryana alacağını söylemişti, bu sıcakta banyoyu yasakladı allahım yaa nasıl dayanılırki bilmiyorumkismile sabunlu bezle silincekmişim başımıda eğip yıkıcam artık napim
ben çıkıyorum kızlar akşama gelirim

amin..
canım kilosu nasıl?toparladımı kendini?

sağolun kızlar.
çikolatam geçmiş olsun aman dikkat et nolur daha doğumuna zaman var artık sizler için korkuyorum.erken gelmesinler.
önceden erken doğum dendiğinde yüzüm gülerdi kolay gelirdi çabuk kavuşmak falan yaşayınca anlıyor insan zorluğunu.
Allahım zamanlı doğmalarını nasip etsin meleklerimizin...

Rüzgarın kilosu 1870e düşmüş vücudundaki ödem gittiği için kızlar.
doktorumuz herşeyin yolunda olduğunu söyledi.
aptamil mama takviyesi yapıyorum tabii sütümüde veriyorum.
40ı çıkana kadar tosun olcak inşallah.
paso besliyorum onu :)

zaten doğunca illaki kilo veriyomuş canım.toparlar elbet.iyi bak kuzuya:)

maaşallah maaşallah
al lah sağlık versin lilacım
hayırlı uzun ömürlü olur inş
anlattıklarını okudukça heyecan basıyo valla :))
Allah yardımcınız olsun daima
çok sevindimmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…