Günaydın güzel anneler....
Bugün hamileliğimin son günü.. YArın sabah doğuma gidiyoruz..
Çok heyecanlı ve bir o kadar da gerginim....
slm anneler nasılsınız ya... negıhandan haberı olan var mı kızlar ben buraya en son gırdıgımde oda sıcak suya falan oturuyordu acılmam olsun sancım gelsın dıye ne yaptı acaba faydası olduysa bende oturayımda gelsın oğluşum gayrııııı... hayırlısıylaaaa....
birde sarılığımız var gözleri falan sarı birde 1 haftada 50 gr almış yavrum ohaoldumsmiledr çok az dedi 2 saatte bir emziriyorum halbuki:sinifsinif:
Allah yardımcın olsun canım .Bebişini Sağlıklı sıhhatli kucagına almak nasıp etsınGünaydın güzel anneler....
canım benım yaa benım ılk hamılelıgımde baya zorlanmıstım herşey gönlünce olur ınsallah .Sen moralını yuksek tutmaya calıs bılıyorum zor ama yapacak bısey yok .Gerçekten annelerın mutlu olması bebeğede yansıyor .ben bunu bızzat yasadım. ilk bebişimde çok streslı ve baya depresyondaydım resmen ve kızımda ağlamaktan bı hal olmus emmek bıle ıstememıstı .Karar vermıstım 2. doğumumda oyle olmayacaktı butun benı strese sokan seylerı uzaklastırdım yanımdan bazen esıme bıle dıyorum eger yuzun asık olacaksa gelme yanımagülizzcim merhaba canım. Allah bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. ben 28 ağusstosda doğum yaptım. sel filan gerginliğinden herhalde suyum geldi , bir gece doğumhanede bebek takip edildi nst ile. ertesi gün cumartesi 11.00de sezeryan oldum. Bülent beyin bazı özel sorunları olduğunu duydum. bana da ilginç davrandı. gece yatırdı sabah tanımadı ,,sen kaç haftalıktın filan diye sordu. ben bugün doğurcam dedim, gerildim . sinir oldum. neyse doğumu atlattık. geçmiş olsun. bebeğim sarılık oldu. sütüm çok çok az. mama takviye ediyorum. hatta tam tersi mamaya süt takviye ediyorum gibi bişey. baya zor geçti şu 15 gün. neyseki toparlamaya başladık. ağlamaktan helak oldum valla. herkes stres yapıyor bana. ben lohusa, herkes benden lohusa.. fenalardaydım.
bebeğimin işitme testi için perşembe günü( 3 eylülde) şara geldim. doğum katında seni sordum, taburcu oldu dediler. kızımla ziyaret edecektik seni. yetişemedik. neyse artık çok çok hayırlı olsun bebeğin. kendine iyi bak.
slmm kızlar valla doğuramıyanlar kaldık topikte hakımızda hayırlısı olsun benimde akşam sancım oldu her zamankinden uzundu ama sonra yine geçti şimdi gayet iyiyim gece öle olunca umutlandımbelki gelir diyee ama nerdeeeee bide sizde de oluyomu acayi gaz sorunum var çohu hamileler bu dönemde kabız olur ama ben olduğumdan da fazla tuvalet ihtyacım oluyo günde 3 defa falan yanii şaşırıyorum kendime bugün dr gidicektik ama dr bugün hiç polikiliniğe inmeyecekmiş akşama kadar ameliyattaymış yarın 2 de randevu alabildik sonunda bakalım bekliyoz acayip canım sıkkın ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ruhum daraldı senağlama
nagihandan haber yok dimi merak ettim onu acaba doğumamı gitti inş sıcak suya oturduğu için sorun yaşamaz dedim ona oturma diye ama dinlemedi dün tanıdık dr aradım sordum bırakın oturmayı ayağımı bile sıcak suya koymamı önermedi kan sulanıyomuş doğum esnasındna aşırı kanaman olur dedi riskliymiş vazgeçtim bende yamaktan umarım nagihan iyidir güzel haberlerini alırız inş
slmm kızlar valla doğuramıyanlar kaldık topikte hakımızda hayırlısı olsun benimde akşam sancım oldu her zamankinden uzundu ama sonra yine geçti şimdi gayet iyiyim gece öle olunca umutlandımbelki gelir diyee ama nerdeeeee bide sizde de oluyomu acayi gaz sorunum var çohu hamileler bu dönemde kabız olur ama ben olduğumdan da fazla tuvalet ihtyacım oluyo günde 3 defa falan yanii şaşırıyorum kendime bugün dr gidicektik ama dr bugün hiç polikiliniğe inmeyecekmiş akşama kadar ameliyattaymış yarın 2 de randevu alabildik sonunda bakalım bekliyoz acayip canım sıkkın ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ruhum daraldı senağlama
nagihandan haber yok dimi merak ettim onu acaba doğumamı gitti inş sıcak suya oturduğu için sorun yaşamaz dedim ona oturma diye ama dinlemedi dün tanıdık dr aradım sordum bırakın oturmayı ayağımı bile sıcak suya koymamı önermedi kan sulanıyomuş doğum esnasındna aşırı kanaman olur dedi riskliymiş vazgeçtim bende yamaktan umarım nagihan iyidir güzel haberlerini alırız inş
hayırlısı ile doğumunu yapar gelirsin inşallahGünaydın güzel anneler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?