2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın güzel anneler....
Bugün hamileliğimin son günü.. YArın sabah doğuma gidiyoruz..
Çok heyecanlı ve bir o kadar da gerginim....

allah bi avazda kurtarsın canım.inş kolay bi doğum olur ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.

ne zmn doğacağını bilememek kötü.heran tetiktesin.sabırsızlıkla bekliyoruz günümüzü.geleceği zamanı bilmekte heyecan vericidir eminim.ayy zaman geçmek bilmiyodur şimdi sana:))

slm anneler nasılsınız ya... negıhandan haberı olan var mı kızlar ben buraya en son gırdıgımde oda sıcak suya falan oturuyordu acılmam olsun sancım gelsın dıye ne yaptı acaba faydası olduysa bende oturayımda gelsın oğluşum gayrııııı... hayırlısıylaaaa....

vallahı kızlar bana zaman eylul ayına gırdıgımızden beri geçmiyooooooooooooooooookafamçokkarıştı

sıcak su rahmi rahatlatıyor diyolar ama bende zarar verir diye endişeleniyorum.bide ben oturamam suya ya duşta bile uzun kalmıyorum suyum gelirde anlamam diye..

bu arada banada saatler ilerlemiyomuş gibi geliyoooooooodelikafadulden

selam kızlar... bende halen beklemedeyim. yarın son günümüz.
sancım kanamam veya suyum gelmezse suni sancıyla başlatılıcak doğumumuz...
cuma sabahı hastaneye yatışım yapılıcak.
gece 6 dk da bir sancım oldu ama sonradan geçti. ne iş anlamadım gitti fisfisfis

sizde ne var ne yok bakalım?

merhaba kızlar
bızde bebeısımle uyumadıgı zmanlarda yapışık sekılde gezıyoruz evde her an emıyor emzık nıyetınede kullanıyor benı:)) emzıge alıstırmak ıstedım ama almıyor kusmaya calısıyor bende ısrar etmedım
kontrolumuz vardı dun kılo alımı fılan gayet ıyı sarılıgımız gecmek uzereymıs ama bu kadar uzun surermı hıc anlamadım bugun 19. gunumuz
hamıle arkadaslara saglıkla bebıslerıne kavusmalarını dılıyorum
dogum yapanlar gule gule buyutun yavrularınızı ıns:)

birde sarılığımız var gözleri falan sarı birde 1 haftada 50 gr almış yavrum ohaoldumsmiledr çok az dedi 2 saatte bir emziriyorum halbuki:sinifsinif:

canim sen bol tavuk ye ve bebegini saat basi emzirmeye calklis cunku anne sutu ve isik sistemiyle geciyor sarilik
kilo isine gelince yemene dikkat etmelisin tavuk,balik ,et,mutlakada guzel kahvalti 6ay bebegin senden alacak zaten 6ay bebekler hizli kg aliyor sonra duruyor kg alimi ne verirseniz o yaniiiii.BESLENMENIZE dikkat edin en guzel anlarindasiniz suan 6aydan sonrasi zorlasiyor sekerler..

Allah yardımcın olsun canım .Bebişini Sağlıklı sıhhatli kucagına almak nasıp etsın
canım benım yaa benım ılk hamılelıgımde baya zorlanmıstım herşey gönlünce olur ınsallah .Sen moralını yuksek tutmaya calıs bılıyorum zor ama yapacak bısey yok .Gerçekten annelerın mutlu olması bebeğede yansıyor .ben bunu bızzat yasadım. ilk bebişimde çok streslı ve baya depresyondaydım resmen ve kızımda ağlamaktan bı hal olmus emmek bıle ıstememıstı .Karar vermıstım 2. doğumumda oyle olmayacaktı butun benı strese sokan seylerı uzaklastırdım yanımdan bazen esıme bıle dıyorum eger yuzun asık olacaksa gelme yanıma Bilmiyorum belkıde tesaduftur .Suan senın ıcınde bebısın ıcınde en onemlısı senın mutlulugun sağlıgın canm.,O kadar ıyıymısım ki eşim bıle dıyokı sen bunda daha farklısın dıye kendı kendıme belkıde oynuyorum ama mutlu olmaya calısıyorum en azından :dance: canım baktım sıkılıyorum anneme bırakıyorum bebısı kızımıda alıyorum bıraz dısarda gezıp gelıyoruz ıyı oluyo valla
bende senı cok gormek ısterdım yaa olmadı .Senınde bebısın hayırlı olsun canım .

slm kızlar dün çok sancılandım ama dr gitmedim
bugün aradım gel dedi, kızımı bekliyorum uyusun önce ağdacıya ordan dr gidicem bakalım ne diyecek,

slmm kızlar valla doğuramıyanlar kaldık topikte hakımızda hayırlısı olsun benimde akşam sancım oldu her zamankinden uzundu ama sonra yine geçti şimdi gayet iyiyim gece öle olunca umutlandımbelki gelir diyee ama nerdeeeee bide sizde de oluyomu acayi gaz sorunum var çohu hamileler bu dönemde kabız olur ama ben olduğumdan da fazla tuvalet ihtyacım oluyo günde 3 defa falan yanii şaşırıyorum kendime bugün dr gidicektik ama dr bugün hiç polikiliniğe inmeyecekmiş akşama kadar ameliyattaymış yarın 2 de randevu alabildik sonunda bakalım bekliyoz acayip canım sıkkın ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ruhum daraldı senağlama

nagihandan haber yok dimi merak ettim onu acaba doğumamı gitti inş sıcak suya oturduğu için sorun yaşamaz dedim ona oturma diye ama dinlemedi dün tanıdık dr aradım sordum bırakın oturmayı ayağımı bile sıcak suya koymamı önermedi kan sulanıyomuş doğum esnasındna aşırı kanaman olur dedi riskliymiş vazgeçtim bende yamaktan umarım nagihan iyidir güzel haberlerini alırız inş

az kaldı canım bak sabret
belki bugün belki yarın doğurur gelirsin inşallah hem bak bugün zaten tüm gün doğunhanedeymiş sende sıkışıver araya :)

kızlar merak edenlere duyrulur az önce saadetle mesjlaştık iyilermiş az sonra hastaneden çıkacaklar ve nete girecekmiş.bilginize:))

canım benim Allah yardımcın olsun.Bugünlerini dua ederek geçir canım.Rahatlatır seni.Canını sıkma şimdiden,doğum sonrası enerjiye ihtiyacın olacak

al benden de o kadar.. vakit geçmek bilmiyo. hiç bişey yapmadan beklemek gerçekten çok zor. suyum patlar korkusuyla eve hapsoldum resmen. geceleri uyku namına bişey kalmadı yatağa girmek işkence gibi.. Allah sabır versin bize. bi de bu kadar beklemişken dr. bi de sezeryan derse diye korkmuyo da değilim hani. inşallah gerek kalmadan kendiliğinden gelir meleklerimiz.

gaz problemi bende de oluyo cnm. hatta gaz sancısını doğum sancısı gibi hissediyoruum nerdeyse bi hevesleniyorum ama sonra gaz olduğunu anlıyorum moralim bozuluyo :kedi:
bizim de cuma günü randevumuz var detaylı ultr. istedi doktorumuz. plasentanın durumuna falan bakıp karar vericekmiş. valla artık suni sancıya bile razıyım yani. yeterki sağlıkla kucağıma alim oğlumu başka bişey istemiyorum...

ya bi de bizim oğlanın hareketleri günden güne azalıyo pz.tesi dr. normal demişti ama dürtmedikçe hareket etmiyo . sizde de öylemi kızlar ya.. ben herşeyden pimpirikleniyorum artık..

merhaba arkadaşlar eskiden birkaç saat girmediğimde oku oku bitmiyordu şimdi herkes meşgul herhalde hemen okudum bitti sayfalar
nagihandan haber varmı inşallah hayırlı haberlerle döner hasteneden

hayırlısı ile doğumunu yapar gelirsin inşallah
bol bol dua et rahat uyursun akşam yarın yoğun bir gün seni bekliyor a.s.

ay saadet meraktan çatladık nerelerdesin hadi anlatsana nasıl geçti doğum sezeryan olmuşsun herhalde öyle duydum Allah bağışlasın canım opuyorumnanaktan sende kurtuldun darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…