slmm kızlar valla doğuramıyanlar kaldık topikte hakımızda hayırlısı olsun benimde akşam sancım oldu her zamankinden uzundu ama sonra yine geçti şimdi gayet iyiyim gece öle olunca umutlandımbelki gelir diyee ama nerdeeeee bide sizde de oluyomu acayi gaz sorunum var çohu hamileler bu dönemde kabız olur ama ben olduğumdan da fazla tuvalet ihtyacım oluyo günde 3 defa falan yanii şaşırıyorum kendime bugün dr gidicektik ama dr bugün hiç polikiliniğe inmeyecekmiş akşama kadar ameliyattaymış yarın 2 de randevu alabildik sonunda bakalım bekliyoz acayip canım sıkkın ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ruhum daraldı senağlama
nagihandan haber yok dimi merak ettim onu acaba doğumamı gitti inş sıcak suya oturduğu için sorun yaşamaz dedim ona oturma diye ama dinlemedi dün tanıdık dr aradım sordum bırakın oturmayı ayağımı bile sıcak suya koymamı önermedi kan sulanıyomuş doğum esnasındna aşırı kanaman olur dedi riskliymiş vazgeçtim bende yamaktan umarım nagihan iyidir güzel haberlerini alırız inş
merhaba arkadaslar nasilsin ?
ben eve dondum bu gun kizimla ikimizde cok iyiyiz :) kimler dogum yapti ben yokken?
merhaba arkadaslar nasilsin ?
ben eve dondum bu gun kizimla ikimizde cok iyiyiz :) kimler dogum yapti ben yokken?
mrb arkadaşlar bnm tecrübeli annelerden fikir almaya ihtiyacım var ya da bu konuda bilgi sahibi olan herkesten diyim....
ben 39u amancu haftadayım hala tık yok ve cok sabırsızım dün doktordaydım herşey normal dedi bebek dönmüş ama henüz inmemiş alttan baktı ooo zamk gibi dedi hiç açılma yok diyince cok fena oldum baştan beri normal doğum için hayaller kuran ben gitti hayal kırıklığı yaşayan başka biri geldi.....
şu an hiç normal yapabilecekmişim gibi hissetmiyoum sanki hiç başlamicak açılmam ya da sancılarım....
dünden beri o kdr ümitsizimki...öle diyince doktora suni sancıyla başlatın doğumu önümüzdeki hafta dedim son haftamda olucam çünki...ben sana daha ortada bişi yokken boşuna acı çektiremem dedi ama ısrarlı oldumu görünce pazartesi gel açılma başlamışsa suni sancı deniyelim dedi ama olmassa sezeryana geçmek zorunda kalırım dedi.....
ooof ooof çok stresliyim son 5 gün eğer kızım kendisi gelmek isterse süper olcak ama açılmam olmassa ne yapıcam bilmiyoum......
bir an önce doğsun istiyoum çünki böbreklemrime aşırı derecede baskı yapıo zaten böbreklerden rahatsızdım şimdi nefes almam bile zorlaşıo.....
sizce napmalıyım pazartesi açılma yoksa sezeryanla mı olsa die düşünüyoum yoksa son 1 hafta daha beklesemmi???
mrb arkadaşlar bnm tecrübeli annelerden fikir almaya ihtiyacım var ya da bu konuda bilgi sahibi olan herkesten diyim....
ben 39u amancu haftadayım hala tık yok ve cok sabırsızım dün doktordaydım herşey normal dedi bebek dönmüş ama henüz inmemiş alttan baktı ooo zamk gibi dedi hiç açılma yok diyince cok fena oldum baştan beri normal doğum için hayaller kuran ben gitti hayal kırıklığı yaşayan başka biri geldi.....
şu an hiç normal yapabilecekmişim gibi hissetmiyoum sanki hiç başlamicak açılmam ya da sancılarım....
dünden beri o kdr ümitsizimki...öle diyince doktora suni sancıyla başlatın doğumu önümüzdeki hafta dedim son haftamda olucam çünki...ben sana daha ortada bişi yokken boşuna acı çektiremem dedi ama ısrarlı oldumu görünce pazartesi gel açılma başlamışsa suni sancı deniyelim dedi ama olmassa sezeryana geçmek zorunda kalırım dedi.....
ooof ooof çok stresliyim son 5 gün eğer kızım kendisi gelmek isterse süper olcak ama açılmam olmassa ne yapıcam bilmiyoum......
bir an önce doğsun istiyoum çünki böbreklemrime aşırı derecede baskı yapıo zaten böbreklerden rahatsızdım şimdi nefes almam bile zorlaşıo.....
sizce napmalıyım pazartesi açılma yoksa sezeryanla mı olsa die düşünüyoum yoksa son 1 hafta daha beklesemmi???
arkidişler aydaşlarım hadi bana cevap verin. ates ölçer olarak ne alayım. zamane cihazlarına güvenemiyorum. eski civalılardan kullanıyorum. ama bu seferde düşer kırılır diye korkuyorum.
selam güzel anneler doğum yapmayan çok kişi kalmadı dimi, bizde durum aynı. Uykusuz yorgun... Kızım emzik almadı, alsa rahat olurdu. Bir dakka yere inmiyor kucaktan. Benim kızım boşa kürek çekmiyor. Napsın boş emziği di mi :))) biz de ikinci emziği aldık onu da itiyor. 2 saatte bir emiyor, alışverişe çıkmak hayal oldu. Avm'ler klimalı olmasa alıp götüreceğim, acıktıkça bebek bakım odasına girer doyururdum. Bilemiyorum ama evde çok bunaldım artık. Sizler ne yaptınız, ne zaman çıktınız bebeklerinizle. Ha bayramda memlekete gittik ama yine ev ortamına gitti, arabada emdi falan
kızlar nagihandan haber varmı??
merak ettim onu. doğum yapmışmıdır aceba?
canım ben az önce aradım tlfnu kapalıydı..msj attım bakalım açınca tlfnunu ıletısı gelır ararım tekarar..sanada ahayrılı doğumlar dılerım umarım sağlıkla kurtulursunn..bızde beklıyoruss halaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?