2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar bende doğurmayanlardanım üstelik ağrı sancı belirti yok hakkımızda hayırlısı inş kolay doğum yaparız

tuğba normal doğum için yatacaksın Allah yardımcın olsun doğumun kolay olsun inş sağlıkla alırsın bebeğini kucağına

slm kızlar bende doğurmayanlardanım üstelik ağrı sancı belirti yok hakkımızda hayırlısı inş kolay doğum yaparız

evet canım hayırlısı...
rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
birkaç saat sancı sonrasında bebişimi kucagıma alacagım anı düşünerek moral bulmaya çalışıyorum. agrısız sancısız doğumlarımız olur inşallah...

tuğba normal doğum için yatacaksın Allah yardımcın olsun doğumun kolay olsun inş sağlıkla alırsın bebeğini kucağına

evet canım normal doğum... suni sancı verilicek.
sancılarım geceleri çekilmez oluyor. hah diyorum doğuruyorum. sonra bir uyku bastırıyor, haydaaaa sabah gözümü açıyorum tık yok... kaydirigubbakcemile3
inşallah doğumum da böyle kolay geçer zemuszemus

tubilosh senle beraber şafak sayıyorduk benim oğlum 8 günlük oldu
senin paşanın yeri çok ii galiba gelmeye niyeti yok

selam kızlarrr
dün gece kızım saat başı uyandı şimdi mışıl mışıl uyuyor hanımefendi
gece çığlık attı resmen
dr gidicezbugün gözünde ki iltihap geçmedi bide kaç kilo oldu çok merak ediyorum bakalım sütüm yarıyor mu....

melek benim kızım da emziği çok nadir alıyor
bazen öğürüyor emziği alınca

kızlar nıhayet nagehan doğurmuşş :)) şımdı aradım dun saat 1 de seszeryan olmuş 3.850 53 cm çokk tatlıymış yavrusu.yarın çıkacakmışş..sağlıkları ıyımıs çok slm söyledıı hepınızeee :)):lepi:

çok sevindimm..gözü aydın nagehanın...herşey yolunda gidiyordu niye sezeryana aldılar acaba

tubilosh senle beraber şafak sayıyorduk benim oğlum 8 günlük oldu
senin paşanın yeri çok ii galiba gelmeye niyeti yok

hiç deme yaa kaydirigubbakcemile3 benim minik paşa yerini sevdi heralde.
inşallah bende yarın kucagıma alırım kuzumu...
maşallah sizede :) doğunca zaman çabuk geçio dimi

oyyy maşallah... demek o da kurtuldu.
rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
normal diodu sürekli aceba neden sezeryan olduki CADIARZU
suni sancıyla olucaktı. ay inşallah benimki normal olurr :Saruboceq:

hadi nagiş de doğurdu sonunda
ne kadar çok istiyordu normal doğumu
zaten kim bu kadar çok istese normal doğumu sezeryan oluyor

kızlar nasılsınız..ben okadar mesgılüm ki bebişle hiç durmuyor.bi kahv yapıp içemiyorum bile..maffolduk vallaeyvahedigeldismile
sizin bebişler nasılböyle yaramazarmı..benımki bitek anne memesinde sakin..emzik gibiyim bütün günboshayallersmile

ay nagiş doğurmuş hayırlı olsun..sezeryenmı olmuş..tüh...
ama herseyın hayırlısı olsun....geçmişi okuyamıyorum..bebişim memede yine:ecrin_bebek:

bu aralar giremiyorum kızlar annemle kayınvalidem geldiler onlarla ilgileniyorum.dr doğum için 17 eylül 27 eylül arası dedi bekliyoruz bakalım daha ne ağrı ne sancı hiçbirşey yok.biran önce gelsin istiyorum artık

hayırlısı olsun cay cay.bebiş olunca hiç giremicen.ben 15 dk ayıramıyorum kendime...
bebiş yaramaz
uyumuyor

kızlar bebişleriniz emzik almamış.bizimkide almamıştt avent cihicco falan hepsini denedik hep itti öğürdu falan..
en son nuby emzik aldık çok sevdi cak cak emiyor bide eliyle tutuyor düşmesin diye...nuby nin memesine dikkat ettim daha damaklı sanırım ondan sevdi...diğerlerini hiç almıyor .....bizim bu pazar 20 gunumuz doluyor mevlütümüz var...
bide biz doktora gittik birtek hiç dışarıya çıkmıyoruz...

merhaba arkadaslar nasilsin ?
ben eve dondum bu gun kizimla ikimizde cok iyiyiz :) kimler dogum yapti ben yokken?

saadetcim gözünaydın canım...nasılsınız...bebişin kaç kg..doğumun inş.güzel geçmiştir ..merakla bekliyorum hikayeni...öptüm siziopuyorumnanaktan

nagehan doğurmuş hayırlı olsun bebişi inşallah
kızlar benim minnoşum 1 ayı geçti hala yüzünde sarılık var değeride 14 bunun adı uzamış sarılıkmış
Altında başka sebepler yatabilirmiş ciğerler,safra kesesi,troit,idrar yolları falan filan
bugün gittik testler istediler elinin üstünden bir tüp kan alındı çok canı acıdı içli içli ağladı yavrum tabiki bende ağladım (

neyse inşallah birşey çıkmaz dua edin bazen 2 ayda sürebiliyormuş renginin açılması

bozocum gözlerindeki iltihaplanmaya tek çare gözlerine bıkmadan usanmadan masaj yapmak ve çaylı tülbentle silmek bizimkide uzun sürdü bu şekilde atlattık

arkadaslar tum guzel dilekleriniz icin cok ama cok teskkur ederim hepinize iyi ki varsiniz ben ve bebegim cok iyiyiz simdi uyuyor babasi yaninda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…