2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlarr a.s. doğuramayan anneler bende sizdenim of günler geçmiyo ya bide sanki bu günlerde daha çok şişmeye başladım Allahım sağlıcakla bi kucağımıza alsaydık şu bebişleri dün bir sürü yürüdüm hafif sancılandım ama sabaha tık yok bugün gidicem doktora doktorumun da nöbeti keşke bugün doğursam kızlar dua edin nolur

günaydın kızlar

benim de bugün günüm doldu. şafak 0 artık... bende hala tık yok. bugün kontrolümüz var bakalım ne diycek doktorumuz.. inşallah bu sefer bebeğimi kucağıma alıp dönerim :)

benimde bugun günüm doldu..sabah kalktım ayaklarımdaki şişlikler gitmiş..1kg da gitmiş..gayet iyi hissediyorum kendimi..bugun yarın gelicek galiba

bugün oğlumuz yaklaşık 1 haftalık oldu, karnımda olmasından bambaşka bir duygu, Allah hepinize nasip etsin siz de yakında bu mutluluğa kavuşacaksınız inş.
Oğlum isilik oldu üşür diye çok bastırdık galiba inş. geçer yavrumun canı yanmasın hiç..
doğuranları da takip edemedim hiç.. Allah bütün hepimizin bebeklerini analı babalı sağlıkla büyütsün tüm doğum yapan arkadaşlarımıza hayırlı olsun doğum yapmamış olanlara da bu mutluluğu Rabbim acısız ağrısız çabucak yaşatsın inş.

Günaydın kızlaarr,

Ngihan da doğrumuş,hayırlı olsun,Allah bebeğini analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Normal doğumu ne kadar da istiyordu hatta sıcak suya bile otrumuştu :) ama kısmet olmamış ne yazkki.
Neyse önemli olan iyi olmaları.

gözün aydın canım..Allah analı babalı büyütsün..en yakın zamanda bizede nasip etsin :)

benim suyum geldiği için suni sancı verdiler...ama hastanede o gün doğuran kimle konuştuysam suni sancı vermişlerdi niye böyle yaptılar anlamadım..ben 7 saat kadar suni sancı çektim..normal sancıyı bilmediğim için suni sancının ağrı boyutu ile ilgili yorum yapamam tabii..

günaydın kızlar

benim de bugün günüm doldu. şafak 0 artık... bende hala tık yok. bugün kontrolümüz var bakalım ne diycek doktorumuz.. inşallah bu sefer bebeğimi kucağıma alıp dönerim :)

bende boyle umıtle gıttım ama malesef doktorum bebegın durumu gayet ıyı sancının kendınden gelmesını bı hafta daha bekleyelım dedı...vvvveee gerıye kaldı benımde son 3 gunum gelmıyo ufaklık...9 ay 10 gunume bı hafta daha eklıyorum sımdiiii:uhm:

sütünü kaşıkla vermeye devam et canım sakın biberonla verme biberona alışır göğsünü almaz, sen sütünü sağ hazır bulundur bebek acıktıkça kaşıkla verirsin, bize hemşireler ilk gün her saat başı emzirin demişlerdi şimdi ne zaman istese emziriyorum 2-3 saatte bir emdiği oluyor..

benimde bugun günüm doldu..sabah kalktım ayaklarımdaki şişlikler gitmiş..1kg da gitmiş..gayet iyi hissediyorum kendimi..bugun yarın gelicek galiba

canım hepımızınkı de gelır artık ınsallah....su mubarek cuma gununun hurmetıneee...inşallah....:Saruboceq:

geçmiş olsun canım
ben de grip oldum
azra da şükür iyi
evet ilk zamanlar çok uyuyorlar ben çok zor uyandırıyordum gerçi hala öyle zor uyandırıyorum
akşamları uyanık oluyor genelde

benimki uyandırsam da istemediğinde emmiyor zaten geceleri emmek istediğinde 2-3 saatte bir kendi uyanıyor..

valla bende oyleyım kız..yuruyorum gece bıraz sıkıntılanıyorum beklıyorum amaaaa sabaha hıc bıseyım kalmıyorrr...nst dede sancım cıkmıyor offf ne yapcam ben ...hemsıre o bırden gelır anlamazsın ne zaman baslıyacagını dedı ....süprız yapcak heraldelülülülülülü

doğumun nerde olduu peny ??

benimki uyandırsam da istemediğinde emmiyor zaten geceleri emmek istediğinde 2-3 saatte bir kendi uyanıyor..

canım allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım.daRısı başımıza artık.

öğretmensin sanırım.ne zmana kadr izin verdiler.doğum sonrası iznini yazdırmışsındır sanırım.ücretsiz izne ayrılacakmısın heyet rap.mu kullanacaksın.benim doğum öncesi iznimi 36.haftamda yazdırdımyani 1 eylülde 31 ekime kadar yazmışlar bana yanlışlık olmuş gibi geldi kimseyede soramadım.normalde beklenen doğum tarihi 30 eylül doğum öncesi iznimin o zmn bitmesi gerkmiyormu.doğum olduktan sonra doğum belgesi götürünce 31 ekimdenmi başlatacaklar anlamadımki?bide aktarma yapabildinmi çok soru sordum amayardıma ihtiyacım var.

canım aggelos la doktorumuz aynı onun için yakından takip ediyorum kaydirigubbakcemile3 baya 1 haftadır filan sadece 1cm açılma varmış

Pazartesi sabah 8 de doğuma giriyorum alıcam kucağıma kuzumu İnşallah dua edin arkadaşlar...ne çabuk geçti koca 9 ay

slm kızlar geçmişi okumadım henüz daha doğum yapan yapmayan kim var bilmiyorum ama ben salı gecesi yani 15.09.2010 da saat 00.15 te minik rensesimi kucağıma aldım 39+3 te doğmuş oldu. kontrole gitmiştik kalp atışları yavaş görünüyodu mecburen sezeryana aldılar gece....
normal olmasını çok istiyodum ama sağlıklı sıhhatli geldi ya başka bişey istemem. allah hepimizin yavrusunu bize bizi de onlara bağışlasın. hayırlı evlat etsin inş.

anlatılmaz güzellikte bi duygu gerçekten. nete çok giremicem ama hastaneden bu sabah geldik çok merak ettim kimler doğum yaptı kimler beklio die.. herkese allah kolay doğum nasip etsin minik prensesim 3.100 49 cm doğdu ikimizde çok şükür iyiyizz. gerçekten çok mutluyum çooookkk :)

herkese iyi akşamlar.. bebeğim yarın 3 haftalık oluyor ve gaz sancılarımız, ıkınıpta kaka yapamamalarımız başladı. kıyamıyorum onu öyle görünce. Allahım benim karnım ağırsın, ben kabız olayım da ona çektirme diye dua ediyorum. hamilelik çok güzeldi ama onun o bebek kokusu yok mu.. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bütün hamilelere de sağlıkla kucağına alsın bebeklerini..

Pazartesi sabah 8 de doğuma giriyorum alıcam kucağıma kuzumu İnşallah dua edin arkadaşlar...ne çabuk geçti koca 9 ay

Canım Allah kolay doğumlar nasip etsin,inşallah sağsalim alırsın bebişini kucağına.

Canım bebişin hayırlı olsun maşallah ona
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Darısı benim gibi sabırsızlıkla bekleyenlerin başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…