günaydın kızlar
benim de bugün günüm doldu. şafak 0 artık... bende hala tık yok. bugün kontrolümüz var bakalım ne diycek doktorumuz.. inşallah bu sefer bebeğimi kucağıma alıp dönerim :)
bugün oğlumuz yaklaşık 1 haftalık oldu, karnımda olmasından bambaşka bir duygu, Allah hepinize nasip etsin siz de yakında bu mutluluğa kavuşacaksınız inş.
Oğlum isilik oldu üşür diye çok bastırdık galiba inş. geçer yavrumun canı yanmasın hiç..
doğuranları da takip edemedim hiç.. Allah bütün hepimizin bebeklerini analı babalı sağlıkla büyütsün tüm doğum yapan arkadaşlarımıza hayırlı olsun doğum yapmamış olanlara da bu mutluluğu Rabbim acısız ağrısız çabucak yaşatsın inş.
canım bence bebek sağlıklı olduğu sürece suni sancı istemediğini de söyleyebilirsin doktoruna.. nst ile iyilik hali gösterildikten sonra neden acele edeceksin ki, suni sancıya başvurucaksın? sık takip edilirsin, en ufak bi sıkıntıda tamam verin suni sancı dersin.. şahsen bana suni sancı önerilirse ben dr uma bunları sormayı düşnüyorum, bu şekilde beklemeye devam edebilir miyiz diye... bizim anlamadığımız tıbbi bi gereklilik varsa da napalım önemli olan sağlık tabiki..
günaydın kızlar
benim de bugün günüm doldu. şafak 0 artık... bende hala tık yok. bugün kontrolümüz var bakalım ne diycek doktorumuz.. inşallah bu sefer bebeğimi kucağıma alıp dönerim :)
merhaba kızlar kızım emmeyi beceremediği için mecburen sütümü sağıp kaşıkla veriyorum ama tam olarak doyup doymadığını anlayamıyorum kaç saatte bir nekadar sağıp vermem gerekiyor bilgisi olan varmı?
benimde bugun günüm doldu..sabah kalktım ayaklarımdaki şişlikler gitmiş..1kg da gitmiş..gayet iyi hissediyorum kendimi..bugun yarın gelicek galiba
geçmiş olsun canım
ben de grip oldum
azra da şükür iyi
evet ilk zamanlar çok uyuyorlar ben çok zor uyandırıyordum gerçi hala öyle zor uyandırıyorum
akşamları uyanık oluyor genelde
günaydın kızlarr a.s. doğuramayan anneler bende sizdenim of günler geçmiyo ya bide sanki bu günlerde daha çok şişmeye başladım Allahım sağlıcakla bi kucağımıza alsaydık şu bebişleri dün bir sürü yürüdüm hafif sancılandım ama sabaha tık yok bugün gidicem doktora doktorumun da nöbeti keşke bugün doğursam kızlar dua edin nolur
benim suyum geldiği için suni sancı verdiler...ama hastanede o gün doğuran kimle konuştuysam suni sancı vermişlerdi niye böyle yaptılar anlamadım..ben 7 saat kadar suni sancı çektim..normal sancıyı bilmediğim için suni sancının ağrı boyutu ile ilgili yorum yapamam tabii..
benimki uyandırsam da istemediğinde emmiyor zaten geceleri emmek istediğinde 2-3 saatte bir kendi uyanıyor..
AGGELOS belki şu an uyuyoundr ama eger görürsen cvpla lütfenn......
şu anda hiç açılman warmıymış acaba yoksa açılma olmadan mı denicek doktorun suni sancıyı???
bnde aynı durumdayımda pzrtesiye kdr bilgi topluom...
şimdiden hayırlı sağlıklı doğumlar.....
umarım herşey istediğin gibi olr
Pazartesi sabah 8 de doğuma giriyorum alıcam kucağıma kuzumu İnşallah dua edin arkadaşlar...ne çabuk geçti koca 9 ay
Pazartesi sabah 8 de doğuma giriyorum alıcam kucağıma kuzumu İnşallah dua edin arkadaşlar...ne çabuk geçti koca 9 ay
slm kızlar geçmişi okumadım henüz daha doğum yapan yapmayan kim var bilmiyorum ama ben salı gecesi yani 15.09.2010 da saat 00.15 te minik rensesimi kucağıma aldım 39+3 te doğmuş oldu. kontrole gitmiştik kalp atışları yavaş görünüyodu mecburen sezeryana aldılar gece....
normal olmasını çok istiyodum ama sağlıklı sıhhatli geldi ya başka bişey istemem. allah hepimizin yavrusunu bize bizi de onlara bağışlasın. hayırlı evlat etsin inş.
anlatılmaz güzellikte bi duygu gerçekten. nete çok giremicem ama hastaneden bu sabah geldik çok merak ettim kimler doğum yaptı kimler beklio die.. herkese allah kolay doğum nasip etsin minik prensesim 3.100 49 cm doğduikimizde çok şükür iyiyizz. gerçekten çok mutluyum çooookkk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?