ama bak gaz maskesi kullanmışsın ve yarı baygınmışsın, o da uyuşturmuş seni, belki ondan iğnenin acısını az hissettin.akannehir :1rolleyes: ama normali de öyledir umarım,dediğin gibi kan almaya benziyorsa süper. içimi rahatlattın.
benimde kızımın gözünde problem var dr masaj yapmamı söyledi şimdi emerken masaj yapıyoruz ablasınında gözünde de kanal tıkanıklığı vardı onuda götürmediğim dr kalmadı 2,5 yaşına kadar geçmedi ameliyatla kanalların açılacağını söylediler ameliyat günü bile alındı soğuk algınlığı nedeniyle vazgeçildi daha sonra masaj yaparak geçirdik şimdi sanki kızımı yeniden doğurdum zaten çok benziyorlar aynı sorunlar bu kızımda da varselam kızlarrr
dün gece kızım saat başı uyandı şimdi mışıl mışıl uyuyor hanımefendi
gece çığlık attı resmen
dr gidicezbugün gözünde ki iltihap geçmedi bide kaç kilo oldu çok merak ediyorum bakalım sütüm yarıyor mu....
melek benim kızım da emziği çok nadir alıyor
bazen öğürüyor emziği alınca
hayırlısı olsun canım ne yaptın acaba doğum oldumu merak ettimiyi akşamlar kızlar
n
az önce doktordan geldim nst de agrılarım fazla çıktı..1 cm acılma ilerlememiş ama sancıları hissetmeye başladım..yavaş yavaş kıvranmaya başladım..saat tutmaya başladık eşimle..vatana millete hayırlı olsun :) :)
kızlar bebişleri 2 saatte bir uyandırıyomjusunuz benim kızımın sarılığı var hafif dr 2 saatte bir emzir dedi ilk haftada kilo aldı mı bebişiniz:ecrin_bebek: bebişi nasıl uyandırıyosunuz gecebilmiyorumkismile cayip huysuzlaştı benim ki sürekli ağladı uyandırdım diye galiba siz neler yapıyosunuz
kızlar ne zamana kadar 2 saatte bir uyandırıp emzircez belli bir dönemi var mı yani kaç ay
sarılığı varsa değer 10a düştüğü an kendisi uyanmaya başlıyor zaten, alışıyo düzene çığlığı basıyor acıktığı zaman.
benimki kendi uyanıyor artık 2 saatte bir ama ben yinede belki uyanamaz diye saat kuruyorum.
benimde kızımın gözünde problem var dr masaj yapmamı söyledi şimdi emerken masaj yapıyoruz ablasınında gözünde de kanal tıkanıklığı vardı onuda götürmediğim dr kalmadı 2,5 yaşına kadar geçmedi ameliyatla kanalların açılacağını söylediler ameliyat günü bile alındı soğuk algınlığı nedeniyle vazgeçildi daha sonra masaj yaparak geçirdik şimdi sanki kızımı yeniden doğurdum zaten çok benziyorlar aynı sorunlar bu kızımda da var
sende masaj yap ama stril bir bezle göz pınarlarının üstüne ovalayarak yapman gerekiyor genede dr danış öyle yap
selam kızlar,
çikolata doğum ne zaman? ben pazartesi sezeryan kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?