2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bebişleri 2 saatte bir uyandırıyomjusunuz benim kızımın sarılığı var hafif dr 2 saatte bir emzir dedi ilk haftada kilo aldı mı bebişiniz:ecrin_bebek: bebişi nasıl uyandırıyosunuz gecebilmiyorumkismile cayip huysuzlaştı benim ki sürekli ağladı uyandırdım diye galiba siz neler yapıyosunuz

canım ben epiduralli normal doğum yaptım.korkma sakın hiç anlamıyosun.önce blime uyuşturucu bir iğne yapıldı sonra epidural iğnesi takıldı.zaten bir asistan yardımcı oluyor.sana sarılır gibi tutuyor seni.için rahat olsun canım.

benimde kızımın gözünde problem var dr masaj yapmamı söyledi şimdi emerken masaj yapıyoruz ablasınında gözünde de kanal tıkanıklığı vardı onuda götürmediğim dr kalmadı 2,5 yaşına kadar geçmedi ameliyatla kanalların açılacağını söylediler ameliyat günü bile alındı soğuk algınlığı nedeniyle vazgeçildi daha sonra masaj yaparak geçirdik şimdi sanki kızımı yeniden doğurdum zaten çok benziyorlar aynı sorunlar bu kızımda da var
sende masaj yap ama stril bir bezle göz pınarlarının üstüne ovalayarak yapman gerekiyor genede dr danış öyle yap

hayırlısı olsun canım ne yaptın acaba doğum oldumu merak ettim
inşallah ikinizde iyisinizdir opuyorumnanaktan

iki gün misafir ağırladım çok yoruldum bugün sanki savaştan çıkmış gibi heryerim ağrıyor
eşimin arkadaşları geldi 14 kişi geldi kaynar yaptım ilk kez çok basitmiş hemde çok faydalı
süt arttırmaya yararmış

kızlar bol bol emzirim 2 gün sarılıktan hastanede yattıkk şimdi iyiyiz...
ben de kıyamıyodum 2 saatte bir yandırmaya sürekli uyuyodu kızım
ama meğer sarılık uyku yaparmış...hastanede 1 - 2 saatte bir kaldırıp emzirdik suda verin şekerli şekersiz bol bol...sürekli emmesi sıvı alması çişini yapması çok önemliymiş

lapa geçmiş olsun benimde kızımın gözlerinde vardı biraz dediğin gibi sık sık emzirdim şimdi düzeldi

geçmiş olsun. mutlaka uyandırıp beslemeye çalış bebeğini. benimkinin sarılığı 2 kere dalgalandı. küvezde yattı, çok uğraştım.
sütüm yokmuş, binbir zahmet uyandırıyodum güya çekiyodu bebeğim ama hava çekiyomuş. inşallah sen yaşamazsın aynı şeyleri. mama vermicem diye çok direndiğim için oldu zaten. benimde stresten iyice gitti sütüm. şimdi biberonada alıştı. her öğünde kavga kıyamet meme tutturuyorum ne alırsa kar diye.
uyandırmanın en iyi yolu ; giydir çıkar, ıslak pamukla vucudunu sil bebişin
Allah kolaylık versin.

kızlar ne zamana kadar 2 saatte bir uyandırıp emzircez belli bir dönemi var mı yani kaç ay

sarılığı varsa değer 10a düştüğü an kendisi uyanmaya başlıyor zaten, alışıyo düzene çığlığı basıyor acıktığı zaman.
benimki kendi uyanıyor artık 2 saatte bir ama ben yinede belki uyanamaz diye saat kuruyorum.

tşk canım bilgilerin için değerleri total bilirubin 8.77 normal değerleri 0.1-1.2 ---direkt bilirubin 0.35 normal değerleri 0.00-0.20 --- yenidoğan bilirubin 9.78 diyo ben anlamadım bundan bişey sizink,ler gibi değil 10 düşünce demişsin ya :uhm:

selamm kimse varmı uykudan kalktım, iyice ağırlaştım hiç bişi yapasım yok, ellerim uyuşuyo sürekli, gece 4 te anca uyuyabildim uyku tutmadı :umursamaz:

evet canım dr bize de masaj yapıcaksınız dedi damla verdi
2 gündür kmıyor gözü ben de damlatmıyorum

bu ara da selam kızlar
2 gündür giremdim pc de sorun vardı
en son nagiş doğurmuştu başka doğuran var mı?

bir kaç doğuma gidecek vardı ama haber yok sanırım
benim bildiğim tubilosh ve aggelos

doğum yapan arkadaşlara bi sorum var bebeğiniz ilk haftada kilo aldımı yani ne kadar benimk, yaklaşık 50-70 gr almış bi dr az dedi mama ver dedi salak drklava: başka birine gittik normal dedi sizin nasıl:uhm:

mentos benim kız 15 günde 750 gr almış perşembe günü tarttı dr
çok iyi dedi dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…