Teşekkür ederim pınar..hepimizin bebeğini inşYuse de doğurmuş hayırlısı ile Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Selincim....
aggelos: canım benimde aklım sabahtan bari sendeydi naptın diye
o dediği vajinal kapsülü ben kürtaj olurken kullanmışlardı
rahim açılsın diye
bende çok çok ağrı vermedi
ama olsun kızın için değer sonunda kavuşacaksın kızına
Allah hayırlısıyla sağlıcakla yavruna kavuşmanı nasip etsin
Allahım kolay doğum nasip eder sezeryana gerek kalmadan bu kadar bekledikten sonra
normal ama öncelikle hayırlı ve sağlıklı bi şekilde alırsın kuzunu
inan sen kadar heycanlıyım nerdeyse
Allah tekrar tekrar yardımcın olsunnnnn
Bana kimse bişi demedidoğum yapan kızlar,
kan (demir) hapınızı kullanıyor musunuz şuanda da?
Allah doğuma gidecek annelerin yardımcısı olsun yarı yolda bırakmasın inşallah hayırlı haberlerle gelirsin..
darısı başımıza.
nagehan yaptı,seda da yapmış bugun galiba,aggelos sende giriyorsun doguma..pek kimse kalmadı ya..başka kim var dogum yapmayan tek hissettim şimdik kendimii eyvahedigeldismile
amin inş teşekkür ederim darısı bütün hamişlerimizin başına :Saruboceq:
nagehan yaptı,seda da yapmış bugun galiba,aggelos sende giriyorsun doguma..pek kimse kalmadı ya..başka kim var dogum yapmayan tek hissettim şimdik kendimii eyvahedigeldismile
bende varım güzelımm bendeeopuyorumnanaktan tabı benım gunum o kadar geç değıl ama beklıyoss sabırsızlıklaaaazemuszemus
canım hayırlı doğumlar dılıyorum sana..uöarım herşey yolunda gıderr...dualarımız sızınlee....
bence dınlenmeye çalıss zor olsada heyecandann :)))
senin daha varmış 2 hafta
benimde yarın günüm doluyor
son günleri beklemek çok zor gerçekten
bir dogursaydık bizde :CüvCüv:
çok sağolun yaa valla burda yazdıkça ve böle iyi dilekleri okudukça şuan deşarj oluyorum umarım herşey güzel olur
Çaktırma orasınıCiğerim herşey tamam.Erkek ve eylülde doğdu ama BAŞAK oldukaydirigubbakcemile3
Anasını bu konuda pek dinlemedi....
Çaktırma orasınıklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?