Kızlar çooookkk geç oldu ama bugün nihayet hazırlıklarımız bitti.
Annem sağolsun bebeğimin kıyafetlerini yıkadı ütüledi ve hastane çantamızı hazırladık.
Kendimizce aklımıza geleni koyduk ama sizlerden yardım istiyorum.
Yüzde doksan sezeryan olacağım için,
Sezeryan ile doğum yapmış tecrübeli annişler yardımınıza ihtiyacım var.
Hastanede nelere ihtiyaç duydunuz ???
Yani iyiki yanıma almışım dediğiniz neler var ????
slm herkese ben çoğu kişinin yaptığını yapamadım kızlar yani hemen nete giremedim şükür doğdu kuzucum 11.eylül.2010 3850 gr 51 cm .allah bütün doğuranların yanında olsun eh artık ara ara görüşürüz.
38+4üm bgün. 40 hafta 27sinde doluyor. biliorum saçma ama doğum sancılarından çok belimden yapcakları anestezi iğnesinden korkuorum. bebiş artık geliyor diye çok mutluyum.hala çok kıpırdak.pazartesiye kdr doğmazsa tekrar nst'ye gitcem.bakalım tamam mı devam mı?!?! 30una kadar doğmazsa doğum başlatılcak,yine doğmazsa 1 ekimde sezaryan.umarım gerek kalmaz. :1no2:
38+4üm bgün. 40 hafta 27sinde doluyor. biliorum saçma ama doğum sancılarından çok belimden yapcakları anestezi iğnesinden korkuorum. bebiş artık geliyor diye çok mutluyum.hala çok kıpırdak.pazartesiye kdr doğmazsa tekrar nst'ye gitcem.bakalım tamam mı devam mı?!?! 30una kadar doğmazsa doğum başlatılcak,yine doğmazsa 1 ekimde sezaryan.umarım gerek kalmaz. :1no2:
iyi akşamlar kızlar
n
az önce doktordan geldim nst de agrılarım fazla çıktı..1 cm acılma ilerlememiş ama sancıları hissetmeye başladım..yavaş yavaş kıvranmaya başladım..saat tutmaya başladık eşimle..vatana millete hayırlı olsun :) :)
senle aynıyız canım beimde 38+5 bend ehala beklemedeyim sorun yoksa 41 ci haftayıda beklicem sonra eylül 1 -2-3 artık olmazsa doktor müdahale edecek suni sancı yada sezeryan kısmet in ş o kadar kalmazlar hayırlısı olsun rabbim herkese kolay doğum nasip etsin sağlıkla gelsin meleklerimiz
iyi akşamlar kızlar
n
az önce doktordan geldim nst de agrılarım fazla çıktı..1 cm acılma ilerlememiş ama sancıları hissetmeye başladım..yavaş yavaş kıvranmaya başladım..saat tutmaya başladık eşimle..vatana millete hayırlı olsun :) :)
slm herkese ben çoğu kişinin yaptığını yapamadım kızlar yani hemen nete giremedim şükür doğdu kuzucum 11.eylül.2010 3850 gr 51 cm .allah bütün doğuranların yanında olsun eh artık ara ara görüşürüz.
tek değilsi cnm ben de giremedim bu zamana kadar.bende 10 eylülde sezeryanla oğlumu kucağıma aldım şükür herşey yolundaydı.ben bu zamana kadra sezeryanla ilgili yaşaycağım sorunları düşündüm ama boşuna düşünmüşüm korktuğum gibi olmadı herşey iyi gitti.bıraksalar o günü eve gidecektm.ama ben şuan göğüs ucundan çok çekiyorum denemediğim yöntem kalmadı ama işe yaramıyo.bi geçse rahatlıycam ağlıyorum resmen emziriken.
cnm epiduralden bende cok korkuyordum ama gercekten korkulacak hic bir sey yok ben daha oncesinde gaz maskeis kullandigim icin sancilari azaltmak icin anestezi doktoru geldiginde yari baygindim ehmsire ve esim oturmama yardim etti doktorun sadece kipirdama dedigini hatirliyorum kan alir gibi bir acin oluyor sadece inceick uzun bir igne o anda hareket etmemen yeter acimiyo korkma sakin sadece batmayi hissediyorsun kan alirken kadar o kadar belinden sonraisnda 10 dk surmuyor tum acilairn bitiyor hissetmiyorsun hic bir sey :)
birde sonraisnda bas agrisi ve bir kac gun boyun agrisi oluyormus bende bas agrisi olmadi ama boyun agrisi oldu agri kesici kullandim simdiden gecmis olsun cnm..
hadi cnm hayirli olsun hadi insallah kolayca dogurur donersin evine saglikla hayirli olsun simdiden gecmis olsun cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?