slm kızlar bende doğurmayanlardanım üstelik ağrı sancı belirti yok hakkımızda hayırlısı inş kolay doğum yaparız
kızlar nıhayet nagehan doğurmuşş :)) şımdı aradım dun saat 1 de seszeryan olmuş 3.850 53 cm çokk tatlıymış yavrusu.yarın çıkacakmışş..sağlıkları ıyımıs çok slm söyledıı hepınızeee :)):lepi:
bu arada 50 cm, 3.480 gr doğdu :)
sabaa allah anaı babalı büyütsün tatlım
bizimde şafak 5 inş.
hayırlı olsun canım bebeğin..nasıl hizmetten memnun kaldınmı?
Çok üzüldüm canım.Okurken gözlerim doldu...Rabbim şifa versin yavrucuğuna..Sende üzülme canım.Yoksa sütün daha çok azalır.Moralini biraz yüksek tutmaya çalış.selam kızlar... oğlumda sarılık 24 çıktı... acil olarak fototerapi yapıldı bır gece hast.kaldık... şimdi cıktık ama kendımı cok suçlu hissedıyorum..bayram dıye doktora göturmedık..bir suru gelen gıden her kafadan bir ses çıktı... ıhmal ettım..sutumde hiç gelmıyormuş farkedemedım...yawrum 3380 doğdu 11 gunlukken 2990 a ...düştü..doktor cok kızdı ıyı ki bu çocuk açlıktan ölmemiş dedi... hemen fototerapi kuvözüne koydular... bide gözune bant taktılar... içine koyar koymaz bır cırpındı sağo sola carptı ...geri aldım içinden sarıldım sakınleştırdım...gece boyunca onu bekledım gözlerını açmaması gerekıyordu ..yoksa zarar verebilirdi...dayanamadım içim parçalandı çok zormuş anne olmak..
aman sizlerde ıhmal etmeyın sutunuzu ölçun aç kalmasın yawrunuz... artık 2 satte bir önce meme-sonra 2 .ölçek mama verıyorum...ne olur sizde dıkkat edın..bu vıcdan azabı beni öldürecek.
bu arada aynı msj facebook tada yazdım ama herkes oryagırmıyor burayıda öksuz bırakmamayım
herkese selamlar,
7 eylül annesi oldum bende :) Allaha binlerce şükür. SAT'a gre 14 eylüldü fakat doktorumuz kilo nedeniyle 1 hafta öne çekti. normal doğum için daha fazla kilo almak sakıncalı diye 7 eylül sabahı gel duruma bakalım dedi.
sabah gittiğimizde 2 cm açılma var , suni sancı ile alabilirim dedi.
sancı sabah 10'a verildi, akşam saat 7de kontrol edildiğinde açılma 7 cm olmuştu fakat bebğin kafası istediği yerde değildi, yeterince inmemişti oğlum. zaten bu nedenle sancı canımı aıtmıyordu. baskı olmadığı için. doktor "bir iğne yapıcam ve 1-2 saat içinde istenen yere inerse normal, değilse sezaryene alıcam" dedi. çünkü suyumu boşaltmıştı.
saat 9'da yapılan kontrolde sezaryan kararı verdi, çünkü oğlum inat edip aşağı inmedi. sonuçta 21.32'de bebeğim doğdu. sabah 10 akşam 9 sancı işe yaramadı :)
şükürler olsun ikimizde sağlıklıyız.
adını "noyan tuna" koyduk.
şu anda uyuyor. biraz sonra emmek üzere ağlamaya başlayacak :)
Allah henüz doğurmayanları kurtarsın.
selam kızlar... oğlumda sarılık 24 çıktı... acil olarak fototerapi yapıldı bır gece hast.kaldık... şimdi cıktık ama kendımı cok suçlu hissedıyorum..bayram dıye doktora göturmedık..bir suru gelen gıden her kafadan bir ses çıktı... ıhmal ettım..sutumde hiç gelmıyormuş farkedemedım...yawrum 3380 doğdu 11 gunlukken 2990 a ...düştü..doktor cok kızdı ıyı ki bu çocuk açlıktan ölmemiş dedi... hemen fototerapi kuvözüne koydular... bide gözune bant taktılar... içine koyar koymaz bır cırpındı sağo sola carptı ...geri aldım içinden sarıldım sakınleştırdım...gece boyunca onu bekledım gözlerını açmaması gerekıyordu ..yoksa zarar verebilirdi...dayanamadım içim parçalandı çok zormuş anne olmak..
aman sizlerde ıhmal etmeyın sutunuzu ölçun aç kalmasın yawrunuz... artık 2 satte bir önce meme-sonra 2 .ölçek mama verıyorum...ne olur sizde dıkkat edın..bu vıcdan azabı beni öldürecek.
bu arada aynı msj facebook tada yazdım ama herkes oryagırmıyor burayıda öksuz bırakmamayım
günaydın kızlar...
yarın sabah saat 8 de hastaneye yatıyorum. bana dua edin olurmu?
inşallah kolay bir doğum olur. bebişimi sağ salim kucagıma alırım inşallah...
Mihri kısmet erkek bekliyordu ismi DENİZ olacaktıcanım kısmet deyince o nerelerde hiç girmiyor göremiyorum doğurdumu acaba
Ben köyden dönerken sancılandım..arabada laptop ve 3G vardı..Canlı yayınla bağlandım o yüzdenburaya nasıl bağlanıyorsunuz ya gezmedeyim diyosun ya mihricim bende hastaneden size haber vermek istiyorum ama nasıl bağlanıyorsunuzki normal gogulamı giriyorsunuz eşim şifre gerek diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?