2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mentos benim kız 15 günde 750 gr almış perşembe günü tarttı dr
çok iyi dedi dr

maşallah bebişine bende pazartesi kontrole götürcem hem sarılık için hemde kilo için inşş.benim bebişimde kilo almıştır sarılığıda azalmıştır inşşş....:Saruboceq:

yenidoğan bilirubin 9 kusur diyo sen mama falan verdin mi nasıl kilo aldırdın bebişe banada akıl ver benim bebiş 2650 doğdu

canım bizim ilk değerimiz 14 dü ertesi gün 10 düştü sonra 9 oldu
dr tedavisiz kendiliğinden düştü iyi dedi
benim kızım da 2870 doğdu
mama ilk gece bide eve geldiğimizde 2 kez verdik mecburduk uyanmıyordu
sütüm de fazla yoktu ozaman
sürekli emzirdim çok zor uyandırıyordum kan ter içinde kalıyordum uyandırıcam diye
sık sık emzir hem emzirdikçe sütün de daha iyi olucak

sarılık düşük kilolu doğan ve erken gelen bebeklerde atlatması daha zor bir hal alıyor
sık emzirmek bende hiç işe yaramamıştı kızımın ağzı sürekli memedeydi ona rağmen sarılığı düşmemişti, fototerapiyle atlatmıştık

slm kızlar ya nasılsınız bende duydum bu epıduralın bel agrısı yaptıgını hatta dogumdan sonra bel ıle sıkıntıları cogalıyormus annenın... valla bende bılmıyorum hanı onada belden ıgne vuruluyor ya ondan mıkı.. genel anestezıde belden uyusturmuyorlar demı ondan dolayı bana egerke sezeryan durumunda kalırsan epıdural olma dedılerrr....offff yaaaaaa...

inşallah hiç gerek kalmaz sezeryana sunı sancıya felan da bu gece inş alırım bebegımı kucagıma.... dua edın kızlar... da gelsın baslasın artık sancımmmm....

evet canım dr bize de masaj yapıcaksınız dedi damla verdi
2 gündür kmıyor gözü ben de damlatmıyorum

Bozocum benim bebişiminde sol gözünde var.Burnundan serum fizyolojik damlatıyorum.Gözlerini sütümle temizliyorum.Günde 1 defa çaylı peçete bekletiyorum.İnş çabuk atlatırız.Gözünü öyle gördükçe canım sıkılıyor.Bugünde masaj yapmaya başladım

ya bnm taze annelere bi sorum olcak.......

bn ilk kez anne olucam ve başıma neler gelicek hiç bi fikrim yookk......endişelenmio da diilim acaba yapabiilicekmiyim...bebeğiime ii bakabilecekmiyim die.....,

az önce komsunun bebeğinin sesini duydum cnm yaa cok içten ağlıyodu düşündümde bn böle ağlarsa dayanamam kii....cok stresliyimm coook...son bikac günüm kaldı..

lütfen deneyimlerinizi paylaşın bu konuda bilgiye ihtiyacım varr....

hayırlı geceler....

endişelenmekte haklısın canım.benimde bebişim 3 haftalık oldu.çok korkuyorum ona bişey olacak diye.diğer odaya gidemiyorum aklım onda kalıyor.hasta olacak diye ağlıyorum.eşim kızıyor madem ağlıcaksın hasta olunca ağla şimdi değil diye.annelik çok farklı bir duygu.allahım isteyen herkese nasip etsin.sağlıklı büyüsünler inş.seninde allah yardımcın olsun

kızlar bişey soracam doğum yapmış olanlara.benim kız bir kaç gündür uyurken arada gözleri yarı açık gibi uyuyor.kendi kendine gülüyor yada ağlıcak gibi oluyor.normal mi sizinkilerdede oluyor mu.gülmesi ağlaması normalde gözleri yarı açık olupta uyuması korkutuyor beni.bide çok fazla uyuyor sizinkilerde öylemi.zorla uyandırıyorum emzirmek için

Korkacak bişey yok canım.Saydıkların gayet normal.Gözleri yarı açık uyuması dışında saydıklarının hepsi benim bebişimde de var.Dünyaya uyum sağlayamadıkları için sürekli uyuyorlar.Uyandırıp emziriyorum.

gözleri açık uyuyor annesi
o gülmesi felan melekler güldürüyor onları
uyurken emiyor mu 2 saati geçmesin emzir sık sık

arkadaslar benim sat tarihine gore gunum 12 eylul gunu dolmus olmasina ragmen dogum hala gerceklesmedi.yarin 41.haftayi da deviriyoruz.en son 16 eylul persembe gunu hastaneye gittim.hic aklima gelmezdi cati muayenesi yapti ebe.dogum surecini hizlandirmak icin vajinaya jel suruldu.jelin etkisi midir bilmiyorum dun gece ben wc gittigimde belli belirsiz cok acik pembe renkte bir leke gordum.ve geceden bu yana belimde 15 dk bir tekrarlayan agrilar hissediyorum.tecrubeli arkadaslar sizce benim doguma az kalmis olabilir mi.

kızlar slm ben bugün çıktım çok şeylr geldi başıma sonra rahat rahat anlatırım şuan misafirlerim var hem çok yorgunum
yazdıklarınızı okuyamadım geçmişi hepinize çok tşr ederim dualarınız için

Kızılcık selam, mesajını şimdi gördüm. Ben spinal oldum ve 1 gece kaldım. Çok rahat geçti. Hikmet Bey sağolsun hep pozitifti ameliyathaneye beraber çıktık. Spinal çok kolay hiç korkma çok az hissediyorsun. Başlangıçta biraz uyuttular beni bebeğimin sesiyle kendime geldim bebegi gösterdiler sonra yine uyumuşum çıkana kadar. 8 saat sonra hemşire geldi sondayı çıkardı üzerimi değiştirdi ve ayağa kaldırdı hiçte zor olmadı .Hastane iyiydi ben suit oda istedim hiç odadan çıkmadım. Bolca yürü çok faydası oluyor. Günde 3 defa çocuk dr gelip çocuğu kontrol ediyor. Kısaca ben memmun kaldım umarım sende memmun kalırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…