kızlar bişey soracam doğum yapmış olanlara.benim kız bir kaç gündür uyurken arada gözleri yarı açık gibi uyuyor.kendi kendine gülüyor yada ağlıcak gibi oluyor.normal mi sizinkilerdede oluyor mu.gülmesi ağlaması normalde gözleri yarı açık olupta uyuması korkutuyor beni.bide çok fazla uyuyor sizinkilerde öylemi.zorla uyandırıyorum emzirmek için
ya bnm taze annelere bi sorum olcak.......
bn ilk kez anne olucam ve başıma neler gelicek hiç bi fikrim yookk......endişelenmio da diilim acaba yapabiilicekmiyim...bebeğiime ii bakabilecekmiyim die.....,
az önce komsunun bebeğinin sesini duydum cnm yaa cok içten ağlıyodu düşündümde bn böle ağlarsa dayanamam kii....cok stresliyimm coook...son bikac günüm kaldı..
lütfen deneyimlerinizi paylaşın bu konuda bilgiye ihtiyacım varr....
hayırlı geceler....
offf bu son zamanlar geçmak bilmiyor.doğurmak istiyorum artık ama ne ağrı ne sancı hiçbirşey yok.salı kontrolüm var bakalım ne olacak
kızlar uğrayamaz oldum uras beyle uğraşıyorum inşallah en yakın zamanda arayı kapatırım..Yeni doğan bebekler %10 kilo kaybederlermiş normalmiş ..
kızlar slm ben bugün çıktım çok şeylr geldi başıma sonra rahat rahat anlatırım şuan misafirlerim var hem çok yorgunum
yazdıklarınızı okuyamadım geçmişi hepinize çok tşr ederim dualarınız için
ayy tickerimi değiştiremedim sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?