2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar
bu gece ilk kez azra hanım hiç uyumadı acayip ukusuzum bende
banyo yaptırdık hanımefendiye şimdi mışıl mışıl uyuyor

offf bu son zamanlar geçmak bilmiyor.doğurmak istiyorum artık ama ne ağrı ne sancı hiçbirşey yok.salı kontrolüm var bakalım ne olacak

canım normal onlar melekler ve meleklerle oynuyolar :)

kızlar uğrayamaz oldum uras beyle uğraşıyorum inşallah en yakın zamanda arayı kapatırım..Yeni doğan bebekler %10 kilo kaybederlermiş normalmiş ..

Ben herkesten korkaktım
öyleki 3. ayda eşim iş buldu... ailemin bulunduğu yere taşındım tekrar.... bebeğime bakamam diye

Ama gel bide şimdi gör
referandum sabahı doğdu... daha 1haftalık..bendeki cesarete bende şaşıyorum

offf bu son zamanlar geçmak bilmiyor.doğurmak istiyorum artık ama ne ağrı ne sancı hiçbirşey yok.salı kontrolüm var bakalım ne olacak

canım al bendende o kadar vallahı sıkıldım artık aglamak gelıyo içimden ama bı bu cocuk gelmıyo yaaaaaa......

kucagım aalmak sarılmak öpmek koklamak ıstıyorum artık... Rabbım nolur yolla artık melegımı bızeeeee... onu cok ozledım..

en küçük kardesımı annemle ben buyutttum sayılır.. o yonden kendıme cok guvenıyorum cok sukur.. ah bıde gelse annesıne yavrum

kızlar uğrayamaz oldum uras beyle uğraşıyorum inşallah en yakın zamanda arayı kapatırım..Yeni doğan bebekler %10 kilo kaybederlermiş normalmiş ..

aaaa bı sen degılsın canım ugrayamayan coook annişler var.. bizide merakta koyuyolar bebişleriyle...Allah huzurlu ve saglıklı gunler versın herkeze...

aaaa nagıhan cım ya neler oldu gelde anlat ya merak ettık hepımız de...su işi falan ne oldu ben hergun bı sıcak duşa gırıp cıkıyom ama hıc tık yok sadece bıraz rahatlıyorum o kadar...zaten severım sıcak suyuda ama genede endısem var kısa kısa duruyorum cok ta duramıyorum gelde anlat...

ayy ne kadar sessiz olmuş burası
önceden geçmişi oku oku bitmezdi şimdi yarım sayfa olmuş

lilypie burdan yapmaya çalışıyorum kk da yapıştır diyorum kabul etmiyor bide sen dene bakalım

bozo birde bebişe nasıl kilo aldırdın benimki haftada 60 gr falan almış 2 saatte bir emzirmeye çalışıyom bende başka ne yapabilirim ki birde neler yiyosun belki yediklernde etk,lemiş olabilir bende yiyim onlardan

canım ben sık sık emziriyorum bazen 2 saati beklemiyorum
dr da aynısını dedi 2 saati bekleme dedi ama 3 saati de geçmesin dedi
10-15 dak emzir dedi
ben gaz yapıcak şeyler yemiyorum çok su içiyorum

oy oy oy masallah bızım eylul annişlerine bak ya ne guzel burada artık beişlerini konusuyor....bız doguramayanlarda katılsak aranıza artıkkk...

iyi akşamlar annişler.umarım herkes iyidir.biz oğlumuzla banyomuzu yaptık uyuyoruz şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…