Ooo kızlar ne güzel yaa sizi görmek umarım sizde bebişlerinizde iyisinizdir.
Siz böyel bebişlerinizden bahsedince hem mutlu ojuyorum hemde imreniyorum valla.
Merak ettiğim bazı şeyler var,mesela aldılarınız işe yaradı mı ???
Bodyler,zıbınlar,tulumlar...v.s.
Gerçi alışveriş işini bitirmiştim ama önerilerede açığım yani neler çok işnize yaradı neler yaramadı merak ediyorum.
benim aldığım herşey büyük geldi çocuk içinde kayboldu resmen ilk zamanlar şimdi şimdi olmaya başladı
hastane çıkışı bile büyük geldi
zıbınlar ilk zaman kullanışlı oluyor
benim aldığım herşey büyük geldi çocuk içinde kayboldu resmen ilk zamanlar şimdi şimdi olmaya başladı
aynen kızılcık annem küçük alma çok çabuk büyüycek dedi hep büyük almışım ben de
usg bazen tutmuyor benim doğumdan 4 gün önce 3258 di bi doğdu minicik ama şimdi toparlandı
biz şapka takmayı hiç sevmiyoruz hemen bağırıyoruz şapka takınca
eldivenler bile büyük geliyordu hep düşüyordu elinden
bana dr hastaneden çıkarken antibiyotik ve ağrı kesici yazdı başka bişey demedi ilaçlara devam ediceksin diye....kan ilacı da hap olarak sağlık ocağı verdi ama içmedim kanamam yok denecek kadar az ilk günden beri....birde doğumdan sonra vitaminlere kan hapına falan devam ediyomusun hangi ilaçları kullanıyosun
ara ara azra da kusuyor sütün fazlasını çıkarıyor galibabozo bende sapka takmıyorum eldıvenıde dıger hafta tırnaklarını kesıp cıkarıcam...bızımkı cok ıyıydı ama 3 gundur felaket sekılde gaz basladı ve bıde kusma var dıger kızımda kullandıgım ılacı aldım baya ıyı geldı kusmaya bı care bulamadım henuz
mentos sutunun kalıtesını arttırmak ıcın tabı bol sıvının yanında yumurta tavuk gıbı proteınlı yıyecekler cok ıyıymıs ve her gogsu 20 dk ya yakın emzır canım
merhaba kızlar,
bende oğlumu 17.09.2010 da spinal sezeryanla kucağıma aldım çok şükür. normal çok istediğim halde olmadı ne yazıkki. şimdi iyiyiz ertesi gün hemen taburcu olduk. tek sıkıntımız süt şimdi. sütüm çok az geliyo inşallah çoğalır diye dua ediyorum.
merhaba kızlar,
bende oğlumu 17.09.2010 da spinal sezeryanla kucağıma aldım çok şükür. normal çok istediğim halde olmadı ne yazıkki. şimdi iyiyiz ertesi gün hemen taburcu olduk. tek sıkıntımız süt şimdi. sütüm çok az geliyo inşallah çoğalır diye dua ediyorum.
doğuranlar giremez diyorduk hep anneler burda:))doğurmayanlar nerdesiniz.ben çok ağırlaştım sancım çok oluyor ama çabuk geçiyor.ne zaman gelcek bu kız yaw?
bu arada yeni doğum yapan oldumu?artık kimseden haber alamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?