2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende hic dogurmicam saniyodum sogurdum kizlar valla dogduktan sonra balsiyormus her sey yorgunluk uykusuz geceler yok bebek agladi yok bebek guldu her sey dogduktan sorna basliyo :)

hatunlar merhaba size bişi sorcam müsadenizle. gebe kaldığınız ayı biliyorsunuz acaba bebekleriniz çin takviminde çıkan cinsiyette mi oldu:)) merak ettim de doğruluk payını :) ben 3 kişiye baktım doğru çıktı acaba sizde de doğru çıkanlar var mı

gözün aydın canım.Rabbim bebişini hayırlı evlat eylesin..Darısı bekleyen anne adaylarının başına..
Bebişlerini bekleyenler özlemeninde tadını çıkarın.Bebişi kucağına aldıktan sonra böyle konuşmak kolay diye düşünebilirsiniz ama ben o bitmek tükenmek bilmeyen günleri yaşadığım için kendimi şanslı hissediyorum.Çok söylendim belki ama bunun farkında olarak konuşuyordum.Geri gelmeyecek zamanlar bunlar...Doğduktan sonrada bebişinizin geri gelmeyecek ilk günlerinin saniyesini dahi kaçırmak istemeyeceksinizopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım benim doğru çıkmadı.Orda erkek diyordu ama benim kızım olduhihoyyyt Şeniz

Bebeğimin şapkası çıktığında.... yelde kalırsa hemen hapşırıyo eyvahedigeldismile

canim benimki cin takvimini tutturdu kiz cikiyodu kizim oldu :)

canım benim benimde bebişime aldıklarımız büyük olduğundan olmuyor.2-3 takımı var sürekli onları giydiriyorum.Alttan çıt çıtlı badiler benim işimi çok kolaylaştırıyor.Alt açma setleri çok pratik oluyor.Biberonu falan daha hiç kullanmadım.Şapkasını ve eldivenlerini kullanıyorum çünkü bebişim yüzünü parçalıyor tırnaklarıyla

slmmm bugün evim temizlendi cam kapı dip köşe perdeler tüller, kışlıkları çıkardık yazlıkları kaldırdık yarında kışlık ütülerim yapılacak, bu akşamda aylık market alışverişimizi yaptık başkada işim kalmadı, çarşambaya az kaldı kaydirigubbakcemile2

hımmm anladım hanımlar.inşallah bebeği olanlar cevap verirde daha çok bilgi olur.
ipekyol canım ilk tutmayan sen çıktın ilk seni duydum. sağlıklı olsunda yanlış çıksın

AGGELOSSSSSSSSSSSSS canım naptınnnn

sırf sana bakmak için girdim inan :)))

canım sonunda kızım dünyaya teşrif etti.17.09.2010 saat 13:36 'da 3040 kg ağrlığında Sezeryan oldum dün geldik eve bi gireyim dedim akşam foruma ama ağrılarım çok vardı duramadım .kızımda sağolsun gündüz uykucu gece de bekçi bugün 4.günümüz yavaş yavaş alışmaya çalışıyoruz ama çok zorlanıyorum emzirmek işkence gibi oluyo ilk defa gece uyuyabildim ağrı kesici etkisini gösterince.... düz yatmaktan belimsırtım nasıl ağırıyo gece ilk defayan tarafıma dönebildim o sayede uyudum .sütüm var çok şükür ama az geliyo şuan sürt artırma yöntemlerini deniyoruz.tecrübeli annecikler fikrileirniz paylaşırsa sevinirim .

genel durum şimilik bu aslında anlatacak çok şey var şükür kızım geldi ama alışma evreside biraz sancılı oluyo detayları kendimi daha iyi hissedince anlatıcam canım.

Seninde güzel haberlerini bekliyorum canım .bütün Doğum yamış annecikleri tebrik ediyorum Allah analı babalı sağlık sıhhat içerisinde büyütmeyi nasip etsin .doğum yamamış anneciklerimizide Allah bir avazda kurtarsın inş

aggelos: canım Allah analı babalı büyütsün Rabbim bol bol süt verir inşallahhhh
canım BEYAZ üzüm anne sütünü çok arttırırmış tüm dr lar öyle diyorr bak şansımıza ram da zamanı
bide malum rezene çayı
ay çok merak etmiştim noldu naptın diye ne güzel bebeğin kilosu da çok güzelmiş maşallahhh
kendini ii hissettiğinde 4 gözle bekliyor olacağım doğum hikayeni :))
bizde bugün kontöle gideceğiz çatı muayenemiz var
dün korktuk oğluş bize oyun oynadı kıpırdamıyor gibi geldi nst bağlandık ii çıktı dedi
zaten o kemer gibi şeyleri bağlarken daha başladı kıpırdamaya !!! hemşire bakıyor bana hahaha
yaramaz oğlum benim yinede 20 dk takip edelim dedi
ahmet beyi telde aradı bugünde zaten kontröl var bakalım ne dicek
artık bende oğlumu kucağıma sağ salim istiyorum ((

herkese merhaba. benim kafam çok karıştı lütfen fikir verin. sütüm çok az. 3 saatte bir sağıyorum, bebeğim göğüs ucumu kıyametlerle alıyor süt gelmediği için doymuyor ve mama veriyorum. sütüm artsın diye yapmadığım şey kalmadı ama artmıyor, sağıyorum 10-20 cc geçmiyor.
mama veriyorum, aptamil. doktor dedi ki 2 saatte bir 60cc yeterli .ama benim kızım 60 cc ile uykuya giremiyor. aranıyor,aranıyor, 1 saat uyuyor sonra yine açlıktan ağlıyor.saat başı 60 cc de bana çok fazla geliyor. kakasını da yapamıyor
mama kutusunun arkasında 2haftadan itibaren 3,5-4 saatte bir 90 cc yazıyor. ben bugün 90cc geçtim. bebeğim 3 haftalık oldu. 4 saat uyudu kızım ve kakasını da rahat yapıyor.ama acaba çok mu veriyorum. obez mi olur diye de içim hiç rahat değil. napacağımı bilmiyorumm
her mama hazırlarken içim gidiyor. biberonları duvara çalasım geliyor. benim strese sokup sütümün gitmesine neden olanlar utansın. hakkımı hiiiç helal etmiyorum

ay canım Allah yardımcın olsun nasıl üzüldüğünü tahmin edebiliyorum
malesef tecrübem yok bu konuda ama obez olacağını sanmıyorum bebeğinin
bi sağlık ocağına dr sorsan genelde ebeler vs varya belki seni bilgilendirebilirler
nette de araştır biraz içine sinmiyorsa
ama bebek her istedğinde emzir diyorlar ya o zamanda bebeğin tam ne kadar emdiği bilinmiyor ki
belki o da 60cc geçiyordur
bence senin kuzucuk anca doyuyor demek bak kakasını filanda yapmış güzelce
doymuyor demekki
dr kontrölünüz ne zaman ??

soruyorum sağlık ocağındaki hemşirelere emzir bol bol diyorlar. sütümün olmadığıına inanmıyorlar galiba. halbuki boş çekiyor, sağınca anlıyorum.
kontrolumuz haftaya pazartesi. doktorla da konuşcam bakalım

Kızlar biz perşembe günü oğlumuzu kucağımıza aldık...
Herşey yolundaydı... Planlandığı gibi sezeryan oldu ama henüz toparlanamadım ve ev kalabalık olduu için fazla detaya giremiyorum...
Oğlum yağız ve ben hepinizi öpüyoruz...

canım onlar emdikçe süt geleceği için öyle diyorlardır ezberlemişler bide :))
ama gerçektende emdikçe açılıyormuş kanallar !!! boş da olsa önce emzirmeye çalış sonra ver biberonu ki memeyi de unutmasın yavrun
malum anne sütü gibisi gibi yok gerçi sen bunu gereğinden fazlasıyla duymuşsundur ama :) destek amaçlı söylüyorum canım
zor olduğuna inanırım gerçekten ama sabret canım
sabrın sonu selametmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…