merhaba kızlar,
bende oğlumu 17.09.2010 da spinal sezeryanla kucağıma aldım çok şükür. normal çok istediğim halde olmadı ne yazıkki. şimdi iyiyiz ertesi gün hemen taburcu olduk. tek sıkıntımız süt şimdi. sütüm çok az geliyo inşallah çoğalır diye dua ediyorum.
hatunlar merhaba size bişi sorcam müsadenizle. gebe kaldığınız ayı biliyorsunuz acaba bebekleriniz çin takviminde çıkan cinsiyette mi oldu:)) merak ettim de doğruluk payını :) ben 3 kişiye baktım doğru çıktı acaba sizde de doğru çıkanlar var mı
bizimkide eldiveni hiç sevmedi bende hiç takmadım çok güzel oynuyo ellerinle tabi arada yüüznüde çiziyo ama çok tatlı birde bebişler ısıyı en çok başlarından kaybedermiş şapka takmak gerekiyo diye duydum:uhm:
hatunlar merhaba size bişi sorcam müsadenizle. gebe kaldığınız ayı biliyorsunuz acaba bebekleriniz çin takviminde çıkan cinsiyette mi oldu:)) merak ettim de doğruluk payını :) ben 3 kişiye baktım doğru çıktı acaba sizde de doğru çıkanlar var mı
Ooo kızlar ne güzel yaa sizi görmek umarım sizde bebişlerinizde iyisinizdir.
Siz böyel bebişlerinizden bahsedince hem mutlu ojuyorum hemde imreniyorum valla.
Merak ettiğim bazı şeyler var,mesela aldılarınız işe yaradı mı ???
Bodyler,zıbınlar,tulumlar...v.s.
Gerçi alışveriş işini bitirmiştim ama önerilerede açığım yani neler çok işnize yaradı neler yaramadı merak ediyorum.
hımmm anladım hanımlar.inşallah bebeği olanlar cevap verirde daha çok bilgi olur.
ipekyol canım ilk tutmayan sen çıktınilk seni duydum. sağlıklı olsunda yanlış çıksın
ay canım Allah yardımcın olsun nasıl üzüldüğünü tahmin edebiliyorum
malesef tecrübem yok bu konuda ama obez olacağını sanmıyorum bebeğinin
bi sağlık ocağına dr sorsan genelde ebeler vs varya belki seni bilgilendirebilirler
nette de araştır biraz içine sinmiyorsa
ama bebek her istedğinde emzir diyorlar ya o zamanda bebeğin tam ne kadar emdiği bilinmiyor ki
belki o da 60cc geçiyordur
bence senin kuzucuk anca doyuyor demek bak kakasını filanda yapmış güzelce
doymuyor demekki
dr kontrölünüz ne zaman ??
soruyorum sağlık ocağındaki hemşirelere emzir bol bol diyorlar. sütümün olmadığıına inanmıyorlar galiba. halbuki boş çekiyor, sağınca anlıyorum.
kontrolumuz haftaya pazartesi. doktorla da konuşcam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?