Selam kızlar
Az önce doktordan geldik.
Suyum azalmış,zaten böyle bir riskim vardı.Yarın sabah yatışım yapılacak ve kısmetse öğlen kuzucuğumu alacağım kucağıma.
Bir hafta sonra bekliyordum ben,dr yarın deyince gözyaşlarımı tutamadım heyecandan,mutluluktan,korkudan,artıık neden bilmiyorum ağladım bayabi.
Kızlar dua edin ne olur bi aksilik çıkmasın.
Allah herkese yardım etsin kimseyi bu yolda koymasın.
İnşallah en kısa zamanda sağlıklı sıhatli bir şekilde aranıza dönerim.
Allaha emanet olun.
geçmiş olsun çok üzüldüm şimdi iyisindir inşallah bebeğin durumu nasıl :ecrin_bebek:slm kızlar nasılsınız giremiyorum sizleri çok özledim merak ta ediyorum nasıllar diye
kızlar ben çok kötü sezeryan geçirdim iç kanama giçirdim dr hatası hastanade fazla kaldım kan takıldı ilaçlar felan çok yıprandım kendime hala anca geliyorum takipteyim kanama durdu diyorlar ama kan veriyorum 2 günde 1 bebeğim çok iyi sağlıklı çok şükür inşallah kızımla uzun ömür geçiririm sağlıkla allah kimseye böyle bişey yaşatmasın arkadaşlar
anammmm onu nasıl yapacağız hadi çocuğun kolunu budunu oradan çıkaramassak
Bide böyle 3 boyutlu olanda varmış... bende yeni gördüm... ama bunun için özel malzeme şart
nalburdan alınan alçıyla yapılmaz :1no2:
slm kızlar nasılsınız giremiyorum sizleri çok özledim merak ta ediyorum nasıllar diye
kızlar ben çok kötü sezeryan geçirdim iç kanama giçirdim dr hatası hastanade fazla kaldım kan takıldı ilaçlar felan çok yıprandım kendime hala anca geliyorum takipteyim kanama durdu diyorlar ama kan veriyorum 2 günde 1 bebeğim çok iyi sağlıklı çok şükür inşallah kızımla uzun ömür geçiririm sağlıkla allah kimseye böyle bişey yaşatmasın arkadaşlar
rabbim sapa sağlam doğurmak nasip etsin a.s.dr dan geldik nst de sancı çıktı...açılmaya baktılar henüz yok bişey ama rahim ağzı yumuşamış bu ara olabilir doğum dedi dralkisalkisalkis sabırsızlık ve heyecanla beklıyoruzz.. bekleyen tüm annelere ki çok az kişi kaldık sanırım hayırlı doğumlar dilıiyorummmm:Saruboceq: umarım bızde yakın zamanda kuzularımızdan bahsetmeye başlarız buradaa hihoyyyt
dr dan geldik nst de sancı çıktı...açılmaya baktılar henüz yok bişey ama rahim ağzı yumuşamış bu ara olabilir doğum dedi dralkisalkisalkis sabırsızlık ve heyecanla beklıyoruzz.. bekleyen tüm annelere ki çok az kişi kaldık sanırım hayırlı doğumlar dilıiyorummmm:Saruboceq: umarım bızde yakın zamanda kuzularımızdan bahsetmeye başlarız buradaa hihoyyyt
herkese merhaba. benim kafam çok karıştı lütfen fikir verin. sütüm çok az. 3 saatte bir sağıyorum, bebeğim göğüs ucumu kıyametlerle alıyor süt gelmediği için doymuyor ve mama veriyorum. sütüm artsın diye yapmadığım şey kalmadı ama artmıyor, sağıyorum 10-20 cc geçmiyor.
mama veriyorum, aptamil. doktor dedi ki 2 saatte bir 60cc yeterli .ama benim kızım 60 cc ile uykuya giremiyor. aranıyor,aranıyor, 1 saat uyuyor sonra yine açlıktan ağlıyor.saat başı 60 cc de bana çok fazla geliyor. kakasını da yapamıyor
mama kutusunun arkasında 2haftadan itibaren 3,5-4 saatte bir 90 cc yazıyor. ben bugün 90cc geçtim. bebeğim 3 haftalık oldu. 4 saat uyudu kızım ve kakasını da rahat yapıyor.ama acaba çok mu veriyorum. obez mi olur diye de içim hiç rahat değil. napacağımı bilmiyorumm
her mama hazırlarken içim gidiyor. biberonları duvara çalasım geliyor. benim strese sokup sütümün gitmesine neden olanlar utansın. hakkımı hiiiç helal etmiyorum
Selam kızlar
Az önce doktordan geldik.
Suyum azalmış,zaten böyle bir riskim vardı.Yarın sabah yatışım yapılacak ve kısmetse öğlen kuzucuğumu alacağım kucağıma.
Bir hafta sonra bekliyordum ben,dr yarın deyince gözyaşlarımı tutamadım heyecandan,mutluluktan,korkudan,artıık neden bilmiyorum ağladım bayabi.
Kızlar dua edin ne olur bi aksilik çıkmasın.
Allah herkese yardım etsin kimseyi bu yolda koymasın.
İnşallah en kısa zamanda sağlıklı sıhatli bir şekilde aranıza dönerim.
Allaha emanet olun.
Nagihan tatlım tebrik ederim tatlım dogum yapmışsın meleğin seninle artık...Allah analı babalı büyütsün çok sevindim senin adına tatlım..Doktorların çoğu sezeryancı tatlım yapacak bişey yok..Bebeğin ve senin saglıgın yerinde olsun gerisi boş....Meleğini bol bol kutla annesi tamam mı ..kendinize iyi bakın Allaha emanet olun....
off off offff.bizim minnoşlar nazlı çıktı.gerçi 25inde doluyor benim haftam.ama artık gelsin istiyorum.sağlıkla kavuşalım kuzucuklarımıza.
canım nst de sancı çıktı yazmışsın.sen hissediyomusun sancılarını.nasıl tarif etsene hissediyosan.benim şeyime sancı giriyor ama nstde çıkmıyor.kime sorsam ben hissetmiyorum ama nstde sancı çıkıyor diyor sende de ölemi oldu merak ettim.
arkadaşlar slm
benim sütüm çok az geliyor hala yetmiyor papatya çayı içiyorum ama kayısı suyu hala okadar çok değil neyapayım bilmiyorum bebeğim bazen mama veriyorum
rabbim sapa sağlam doğurmak nasip etsin a.s.
şimdi şöleee hanii karnımız sertleşiyo yaa ( ben onu bebişin hareketleri dönmesi sanıyorummm ) yani o olduğu anda ekrana baktımm ki zaten gözüm hep ekranda sancı çıkacakmı diyeee :) o karnımın sertleştiği anda 75 e kadar çıktı yani sancı ağrı hiçbişey yoktu hissettiğim...ama genelde bazen ağrım oluyo ara ara acaba o zaman kaç çıkar bilmiyorum yani hiç nst de bağlıyken öyle bi ağrı olmadıı...
benim de 40 haftam h30 unda doluyoo hadi hayırlısı bakalım hepize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?