Kızlar biz perşembe günü oğlumuzu kucağımıza aldık...
Herşey yolundaydı... Planlandığı gibi sezeryan oldu ama henüz toparlanamadım ve ev kalabalık olduu için fazla detaya giremiyorum...
Oğlum yağız ve ben hepinizi öpüyoruz...
canım sonunda kızım dünyaya teşrif etti.17.09.2010 saat 13:36 'da 3040 kg ağrlığında Sezeryan oldum dün geldik eve bi gireyim dedim akşam foruma ama ağrılarım çok vardı duramadım .kızımda sağolsun gündüz uykucu gece de bekçi bugün 4.günümüz yavaş yavaş alışmaya çalışıyoruz ama çok zorlanıyorum emzirmek işkence gibi oluyo ilk defa gece uyuyabildim ağrı kesici etkisini gösterince.... düz yatmaktan belimsırtım nasıl ağırıyo gece ilk defayan tarafıma dönebildim o sayede uyudum .sütüm var çok şükür ama az geliyo şuan sürt artırma yöntemlerini deniyoruz.tecrübeli annecikler fikrileirniz paylaşırsa sevinirim .
genel durum şimilik bu aslında anlatacak çok şey var şükür kızım geldi ama alışma evreside biraz sancılı oluyo detayları kendimi daha iyi hissedince anlatıcam canım.
Seninde güzel haberlerini bekliyorum canım .bütün Doğum yamış annecikleri tebrik ediyorum Allah analı babalı sağlık sıhhat içerisinde büyütmeyi nasip etsin .doğum yamamış anneciklerimizide Allah bir avazda kurtarsın inş
Gözün aydın canım.Rabbim bebişini hayırlı evlat eylesin.Bol rezene çayı içip bebişini sürekli emzir canım süt için.
allah analı babalı büyütsün gözün aydın a.s.canım sonunda kızım dünyaya teşrif etti.17.09.2010 saat 13:36 'da 3040 kg ağrlığında Sezeryan oldum dün geldik eve bi gireyim dedim akşam foruma ama ağrılarım çok vardı duramadım .kızımda sağolsun gündüz uykucu gece de bekçi bugün 4.günümüz yavaş yavaş alışmaya çalışıyoruz ama çok zorlanıyorum emzirmek işkence gibi oluyo ilk defa gece uyuyabildim ağrı kesici etkisini gösterince.... düz yatmaktan belimsırtım nasıl ağırıyo gece ilk defayan tarafıma dönebildim o sayede uyudum .sütüm var çok şükür ama az geliyo şuan sürt artırma yöntemlerini deniyoruz.tecrübeli annecikler fikrileirniz paylaşırsa sevinirim .
genel durum şimilik bu aslında anlatacak çok şey var şükür kızım geldi ama alışma evreside biraz sancılı oluyo detayları kendimi daha iyi hissedince anlatıcam canım.
Seninde güzel haberlerini bekliyorum canım .bütün Doğum yamış annecikleri tebrik ediyorum Allah analı babalı sağlık sıhhat içerisinde büyütmeyi nasip etsin .doğum yamamış anneciklerimizide Allah bir avazda kurtarsın inş
gözün aydın allah analı babalı büyütsün canım a.s.Kızlar biz perşembe günü oğlumuzu kucağımıza aldık...
Herşey yolundaydı... Planlandığı gibi sezeryan oldu ama henüz toparlanamadım ve ev kalabalık olduu için fazla detaya giremiyorum...
Oğlum yağız ve ben hepinizi öpüyoruz...
herkese merhaba. benim kafam çok karıştı lütfen fikir verin. sütüm çok az. 3 saatte bir sağıyorum, bebeğim göğüs ucumu kıyametlerle alıyor süt gelmediği için doymuyor ve mama veriyorum. sütüm artsın diye yapmadığım şey kalmadı ama artmıyor, sağıyorum 10-20 cc geçmiyor.
mama veriyorum, aptamil. doktor dedi ki 2 saatte bir 60cc yeterli .ama benim kızım 60 cc ile uykuya giremiyor. aranıyor,aranıyor, 1 saat uyuyor sonra yine açlıktan ağlıyor.saat başı 60 cc de bana çok fazla geliyor. kakasını da yapamıyor
mama kutusunun arkasında 2haftadan itibaren 3,5-4 saatte bir 90 cc yazıyor. ben bugün 90cc geçtim. bebeğim 3 haftalık oldu. 4 saat uyudu kızım ve kakasını da rahat yapıyor.ama acaba çok mu veriyorum. obez mi olur diye de içim hiç rahat değil. napacağımı bilmiyorumm
her mama hazırlarken içim gidiyor. biberonları duvara çalasım geliyor. benim strese sokup sütümün gitmesine neden olanlar utansın. hakkımı hiiiç helal etmiyorum
bende hic dogurmicam saniyodum sogurdum kizlar valla dogduktan sonra balsiyormus her sey yorgunluk uykusuz geceler yok bebek agladi yok bebek guldu her sey dogduktan sorna basliyo :)
slmmm bugün evim temizlendi cam kapı dip köşe perdeler tüller, kışlıkları çıkardık yazlıkları kaldırdık yarında kışlık ütülerim yapılacak, bu akşamda aylık market alışverişimizi yaptık başkada işim kalmadı, çarşambaya az kaldı kaydirigubbakcemile2
canım sonunda kızım dünyaya teşrif etti.17.09.2010 saat 13:36 'da 3040 kg ağrlığında Sezeryan oldum dün geldik eve bi gireyim dedim akşam foruma ama ağrılarım çok vardı duramadım .kızımda sağolsun gündüz uykucu gece de bekçi bugün 4.günümüz yavaş yavaş alışmaya çalışıyoruz ama çok zorlanıyorum emzirmek işkence gibi oluyo ilk defa gece uyuyabildim ağrı kesici etkisini gösterince.... düz yatmaktan belimsırtım nasıl ağırıyo gece ilk defayan tarafıma dönebildim o sayede uyudum .sütüm var çok şükür ama az geliyo şuan sürt artırma yöntemlerini deniyoruz.tecrübeli annecikler fikrileirniz paylaşırsa sevinirim .
canım gözün aydın çooooooooook sevindim allah analı babalı büyütmek nasip etsin
ben hala yanıma dönemiyorum sen nasıl yatıyorsun maşallah 6 gün oldu ben sezeryan olalı hala düz yatıyorum hemde oturur pozizyonda
kızlar merak edersiniz benim normal doğum için herşey güzeldi 2 gün ağrı çektim sonra hastaneye gittim 2santim dediler ssk da iyi davranmadılar sonra özel kendi dr gittim 3 santim dedi kan geldi sanra hemen suni sancı verelim dedi sancı odasına alındım dr geldi senin herşey normal ama bebeğn kafa küçük omuzlar geniş çıkmaz omzu takılır boyun damarları zedelenir başıma geldi dedi
mecburen sezeryana başvurdum sezeran canlısı dr ların hatası işte ama önemli değil sağlığım yerine gelsinde önemli değil
kızlar dua edin neolur sağlığım yerine gelsin dualşarınıza ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?