2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bizde 16 günlük olduk benimde göğüs uçlarım çıkmıyodu ve tabi bebeğim ememiyodu ve zorla memeyi tıkmaya çalışıyoduk hemen çıkıyodu ağzından benim imdadıma medela min elektrikli pompa yetişti bayram günü medikalci açtırdık manueller hiç işe yaramıyo ama medelayhla sağdım bi kaç defa gögüs uçlaımı dışarı çıkardı ilk başta sağdığım süt çok azdı benimde 10-20 cc falan ama sonra çoğalıyo merak etme hem artık meleğin seninle sen sadece ona konsantre ol önemli olan onun sağlıkla gelişmesi mamayla büyüyüpte çok sağlıklı olan çocuklarda var stres yapıp hem kendini hem meleğini üzme hepsi yoluna girer zamanlaa.s

ya kızlar benim bebiş 2 den beri uyumuyo emziriyorum ha bire tekrardan aranıyo hep emmek istiyo süt yetmiyo mu ki yaa ama gögüsümü sıkıyorum azda olsa çıkıyo süt yani yetmese üt çıkarmı ki birde bugun göbeğimiz kanadı hemen hast.gittik 1 doz kavit yaptılar baya ağladı acaba ondan mı huzursuz ki:uhm:

slmmmmmm yarın sabah 8 de oğluma kavuşuyorum allahın izniyle, hepiniz kendinize ve bebeklerinize iyi bakın görüşmek üzere

canımmmmmmm inanmıyorum aynı gün doğurcaz :lepi: allah yardımcımız olsun ağrsız sorunsuz sağlıkla kucaklarız inş

canımmmmmmm inanmıyorum aynı gün doğurcaz :lepi: allah yardımcımız olsun ağrsız sorunsuz sağlıkla kucaklarız inş

ay hadi canım sağlıcakla kucağıınza alırsınız inşallah doğuma giderken bizede dua etmeyi unutmayın Allahım hepimizi bebeklerimize kavuştursun opuyorumnanaktan

bozo rezeneyi nasıl içiyosun o sallama olanlardan mı yoksa demlememi
demliyerek içiyorum bide milupanın var onu içiyorum stell tea di galiba adı
slmmmmmm yarın sabah 8 de oğluma kavuşuyorum allahın izniyle, hepiniz kendinize ve bebeklerinize iyi bakın görüşmek üzere

hadi hayırlı olsun canım büyük gün geldi sonunda

kızlar bizimde dr kontrolümüz vardı bugün.kızım 3,128gr olmuş sancı çıkmadı çatı muayenesi oldum 1cm açıklık var dedi pazartesiye kadar doğmazsa suni sancıyla olacak doğum

slm kızlar bugün kontrolüm vardı çatı oldum 1 cm açıklık varmış bebiğin kafasına dokunuyyorum dedi doktor salıya gelmezse suni sancı veririz dedi caycay senle ayn ıyız galiba hayırlısı olsun inş cümlemizin hakkında Allah kolay doğum nasip etisn inş.

selam kızlar nasıl keyifler..bizde herşey yolunda oğluşumla...emiyoruz,,uyuyoruz ehh bide malumm tuvalet olayı bu döngüde devam ediyoruz yani:)) doğum yapacakalra kolaylıklar diliyorum benimde normal oldu gerçi suni sancıyla..neyse artık herkes doğurunca anlatırım doğum hikayemi..ama çekilen herşeye değermiş unuttum gitti...şimdi onu koklayarak yaşamak dünyadaki herşeye bedell..

Bebişler her durumda teselli için meme arıyorlar,emmek istiyorlar. Karın ağrısı olduğunda,kaka yapacağı zaman,uyumak için benim kız da sürekli aranıyor.Doymamakla ilgisi olduğunu düşünmüyorum.

Bide böyle 3 boyutlu olanda varmış... bende yeni gördüm... ama bunun için özel malzeme şart
nalburdan alınan alçıyla yapılmaz :1no2:

yuse bu gun fotografciya gittik fotograf cekindik kizim acmadi gozunu ya tum fotograflarda uyuyo resmen orda bu alciyi buldum gumus 3 boyutlu fiyatida masallah cok ucuz 250 eurocuk

cnm cok ama cok sevindim sira sende demek hayirlisi ile dogur gel aramiza simdiden hayirli olsun bebeignle mutlu omur dilerim cok gecmis olsun allah yardimcin olsun cnm ..

evet canım aynıyız hakkımızda hayırlısı olsun bir avazda kurtulalım inşallah

kizlar bebegim uyuyacagi zaman ayakalrini icine cekip inliyo huzursuzlaniyo emziriyorum gazini ciakriyorum yine ayni yine kakami yapamiuor acaba karni falanmi agriyor ne yapsam ?

kizlar bebegim uyuyacagi zaman ayakalrini icine cekip inliyo huzursuzlaniyo emziriyorum gazini ciakriyorum yine ayni yine kakami yapamiuor acaba karni falanmi agriyor ne yapsam ?

saadetçim eğer ayaklarını karnına doğru çekiyosa gazı var demek tam çıkaramıyodur belki benimkide emzirdikten sonra çıkarmıyo e tabi sonra hep ayaklar karnına doğru çekik huzursuz oluyo kaka yapcağı zaman alttan çkartıyo normal mi bilmiyorum ama öyle yapıyobilmiyorumkismile

nagiş bol bol su iç rezene çayı
tahin helvası üzüm ye

sağ olun kızlar ya bi deneyeyim artık karnımın üzerine zor eğiliyorum ama bebeğim için acıma katlanıyorum 1 saat onu emziriyorum doymuyor mama veriyoruz çaresizce ölçüyle
kafamda rahat değil şu kan değerim yüzünden birazda kafam rahat olması gerekiyormuş
inşallah düzelir allahın izniyle herşey de allahım sağlık versin

canım benım bebişte hiç doğru düzgun uyumuyordu....hep aranıyordu..sarılık cıktı..bebeğim kg kaybettı meğerse yawrum aç kalmış...şimidi önce meme sonrada 60 cc mama verıyorum..hemde biberonla...
sütün gelip gelmedğini kontrol et... 2 satte bır emzır aç kalmasın sekerı düşer--sararır Allah korusun..mümkünse mama ver ..en azından 30 cc ver o zaman çok rahat uyur....uyursa anlarsınkı bebek sütünle doymamış...

benımde normal oldu..aynen senın gibi sunı sancı ile zor bı doğumdu... bende anlatmak için herkesin doğum yapmasını bekliıyorum ...farkındaysanız normal doğuran kızlar anlatmadı daha hikayelerını :)) ama yınede normal olması ıyı galıba.... oturamamak dışında çokta buyuk bır problem kalamdı çok şükür..

normal doğum yapan anneler : epidüral tercih ettiniz mi ??? ve memnun kaldınız mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…