2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amanın lila başlamasın
ben bugün iyi yemek yedim uzun süreden sonra iyi oldu

LıL@ sanırım eskişehir'desiniz.ben de eylülde inşallah anne olucam.hangi doktora gittiğinizi öğrenebilir miyim?biz ilk doğuş'ta aslan beye gittik ama biraz soğuktu.şimdi metin acu'ya gidiyoruz.memnunum fakat biraz pahalı 120 lira aldı.sizce normal mi?umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.

slm kızlar bu 2010 eylul annelerını yenı gordum ve bende aranızdayım 12hafta 3gunluk hamıleyım hepımızı allah eylulde bır nefeste kurtarsın işallah

LİL@ sanırım eskişehir'desiniz.ben de eylülde inşallah anne olucam.hangi doktora gittiğinizi öğrenebilir miyim?biz ilk doğuş'ta aslan beye gittik ama biraz soğuktu.şimdi metin acu'ya gidiyoruz.memnunum fakat biraz pahalı 120 lira aldı.sizce normal mi?umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.

aha geçti dediğim bulantım gene başladı ben kaçıyorum lavoboya offfffffffffffffffffffffff ((((((((((((((

ben sana sabah dicektim ama şom ağızlı olmayım diye demedim, bitti diyosun oooo çok iyi diyosun birden seni yakalayıveriyor. insanı psikopat yapar bu sempatiksalakcinni

hiç bilmiyoruki tatlım,zaten kendi doktorum yapmıycak bu testi profösör yapıcakmış,tanımıyorum soramamda şimdi..ama 13,5 haftamızdada kendi doktorumda muayenem var o zaman sorarım..

canım bu arada stresten uzak dur hiç iyi değil biliyorum zor bir iş ama dikkat et...

tşk ederım benımde 10 hafta 3 gunluk oldu ama ıkılı twstı yaptırıp yaptırmamakta kararsız kaldımm

cnm bu tercih meselesi drlarda zorunlu tutmuyor zaten
önce bende kararsızdım ama ya bişey varsa demektense yaptırmaya karar verdim
en azından bi sorun varsa haberdar olurum diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…