2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dondurma kızzz aklinialirimsmileaklinialirimsmile
anlarsın yaa....ya hiç duymadınmı gerçektenbilmiyorumkismile
çocuk yapma durumu diye anlatayım barikaydirigubbakcemile3fan fini fin fon denir espirili birşekilde

tahmin ettim ama kesin öğrenim dedim hiç duymamışım valla : naniknanik tamam kızlar ben kaçyom hepinize iyi günler yarın sabah gelir uyandırırım hepnizi öpüyoruuuuzzzz opuyorumnanaktan

ay lila cumartesi doktora gidecektim ya fatih öğünçe,ay rezaletti oturacak yer yoktu eşim yürü çıkalım burda işimiz olmaz bizim dedi çıkarkende hemşireler biz sizi arayalım en fazla bi saat sürer demişlerdi 3 buçuk saat geçti anca aradılar..biz hemen arasalarda gitmeyecektik zaten ve turgay hocamıza geri döndük:)

ay kızar ilişki ne? çocuk nasıl yapılır ya? falan dermişim çok güldürdünüz valla sırnaşık şey:sm_cool: ben kacim yoksa hava kararmaya başladı bugün arabam da dondu ya eyvahedigeldismile otobusle gitcem

ah be canım üzüldüm bak keşke onvaka gitseydin sebahattin akyıla emin ol memnun kalırdın.
turgay bey dalında 1 numara maddi olarak çok gelmiyorsa sana devam et derim memnunsan.
burada eskişehirden bir forumdaşımız 4üz hamile kalmıştı o turgay beye gidiyodu bana o dedi sorun yoksa sebahttin beye git benim durumum zor ondan turgay beye gidiyorum sorunlu gebeliklere bakıyor demişti.
ondan ben sebahattin akyılı seçmiştim.
ama dediğim gibi turgay bey dalında 1 numara memnunsan hiç bırakma canım...

keşke...bizde turgay beyi o yüzden değiştirmek istemiştik..sorunlu gebelik hekimi diye ama eşim orayı görünce sana rahat batıyo dedi cinlendi:kedi:inşallah bi aksilik olmazsa turgay beye devam ederiz...ben fakülteyi hiç görmedim nasıl lila?ilgi nasıl?muhtemelen orda doğum yapacam:CüvCüv:

bende orada doğum yapmayı düşünüyorum canım nasipse.
fakülteyi beğeniyorum ben çok ilgilliler ve temiz bir yer.
hoşuma giden ilgi.son gittiğimde dediğim gibi bulantım var dedim gel seni ultrasona sokalım bebeğinide gör gelmişken dediler...
ablam doğumunu orada yaptı hemde yeğenim 7 aylık doğmuştu çok memnun kalmış çok ilgilendiler çok rahat oldu doğumum falan dedi.birada ondan yattı aklıma benim hemde karşısında oturuyorum yakın olduğu için...

özel oda falan vardır demi?ücret ne kadar olurki?

Hamilelikte Okunması Faydalı Dualar

1-Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.
2-Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.
3-Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.
4-İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.
5-9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.
6-Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.
7-Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.
8-Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.
9-Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.
10-Bol bol Yasin okunur.
11-Terfice, tüncina hatimleri okunur.

kızlar kk da bi topicten aldım bunu.belki okumak isteyen olur diye paylaşmak istedim.eğer kuran okumayı bilmeyen arkadaşlar varsa bilenlerden rica edip okutmalı bence.ayrıca doğumun kolay olması içinde bol bol meryem suresini okuyun.ve doğuma kadarda bir hatim indirmeye çalışın.bunları yapan tanıdıklarım var ve şükür hiçbirinde sorun olmadan evlatlarını kucaklarına aldılar.sonuçta dünya dualarla ayakta.

evet canım, sana kesinlikle katılıyorum.... dunya dualarla ayakta...hakkımızda hayırlısı olsun...

benm şuanda okudum bi hatim var elimde kısmetse perşembe günü kandilde bitiririm.ve hemen başlıycam bu dualara anca biter birz uzun çünkü.vakit buldukça yapmaya çalışıcam bende.herkesinde yapmasını tavisye ederm arkadaşlar

kızlar ne hızlısınız böyle.1 günde kaç sayfa olmuş.oku oku bitmiyor,kendimi misafirlikte gibi hissettim.Sohbet Koyu

Doktor bana 15 martta gel dedi ama testten filan bahsetmedi.(yani 11 haftalıkken)
burda özel hastanede, poliklinikde yok. eğer devlet hastanesi yapmazsa ya Erzurum'a ya Trabzon'a gitmek zorunda kalacağım.
arkadaşlar devlet hastanesi ikili testi yapıyor mu? bilen var mı?

yağmur tabiki yapıyor canım devlet hastaneleri 2li tarama testi yapıyor.
daha 2 gün önce kuzenim devlet hastanesinde yaptırdı tarama testini.
özellerde yapıyor belki sana bişiy dememiştir 11. haftada yapılıyor belki gittiğinde yapacaktır..

ayyyy kızlar bukadar sıkıntılı günümde de beni güldürdünüz ya Allahım da sizi güldürsün.Şu fan fin fon muhabbeti kopardı beni.Belki arkadaşta benim gibi yasaklıdır unutmuştur.Ben unuttumda nasıl birşeydi o :))

paylaşımın için çok saol cnm... a.s.

aha geçti dediğim bulantım gene başladı ben kaçıyorum lavoboya offfffffffffffffffffffffff ((((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…