2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hiç bilmiyoruki tatlım,zaten kendi doktorum yapmıycak bu testi profösör yapıcakmış,tanımıyorum soramamda şimdi..ama 13,5 haftamızdada kendi doktorumda muayenem var o zaman sorarım..

hayırlısı olsun.allah eli ayağı düzgün sağlıklı bebekler nasip etsın inşallah hepımızee

canım bu arada stresten uzak dur hiç iyi değil biliyorum zor bir iş ama dikkat et...

cnm eşim sürekli operasyonda geç vakitte geliyor ben yalnız yemek bile yiyemem bu sefer midem yanıyor
ve üzülüyorum bebeğimi besleyemiyorum diye strese başlıyorum hepsi zincirleme devam ediyor yani

ayşecim benim eşimde çoğu zaman geç geliyor ama oturup yiyorum eskiden olsa beklerdim ama bebişim acıkıyor,çok geç yiyincede midem hazmetmiyor..mecbur yani napalım bu süreçte bebişlerimiz çok önemli...

kızlar doktorunuz cınsıyetı soledımı kontrolde soyle oldu anlatım özgur bey ruyamda erkek gordum nekadar doğru cıkacak acaba cok merak edıyorum dedım ve bana dırek doğru gormussun erkek dedı sok oldum ama pıpısını gormeden ınanamıcam tabı en onemlı sağlıklı olması ama 12 haftalıkken oğrenmek benı cok heycanlandırdı doğrusu

canım muayene mi 120 ?? bana göre pahalı tatlım tabi ödeme gücünüz varsa bilemem..doğuma kadar sen doğum ücretinden fazla para ödemiş olursun ..anlaşmalı hastaneler var bende özele gidiyorum 22 tl veriyorum ..başka yerlri araştır bi de çünkü son zamanlarda haftada bir gideceksin her gittiğinde de senden bu ücreti alırsa zor!

aaaaaaaaaaa :))) bu sene erkek çoğunlukta arkadaşım ağustos annelerine baktım çoğu erkek çevremdekilerde öle :) ii hemen söylemiş doktorun ben martın 1inde gidicem inşallah benimkinide söyler...
kız istiyorum ama erkek gibi geliyo :))))

ayşecim benim eşimde çoğu zaman geç geliyor ama oturup yiyorum eskiden olsa beklerdim ama bebişim acıkıyor,çok geç yiyincede midem hazmetmiyor..mecbur yani napalım bu süreçte bebişlerimiz çok önemli...

canım varya önceden tek öğünle eşimi beklerdim eşimin gelmesi 21.30 u buluyor ama artık hiç dayanamıyorum gelip gidip bişiler yiyorum yoksa bebişim beni yiyecek hihoyyyt
bu arada kilo alan varmı ?

evet baya süprız oldu canım cevremde bende hep erkek duyuyorum ben 1 kilo aldım 12 haftada ama bole gıtmıceğını cok ıyı bılıyorum son aylara doğru 2-3 kg bıle alınıyomus

ben almamışım geçen tartıldım ağustos annelerine baktım şimdi göbekleri baya belli oluyo artık :))) bende martın bitmesini göbişimin büyümesini istiyorummmmmm

benım randevum 15 subattaydı canım bu gıdısımde meleğımın elını ve ayaklarını oynatırken gordum cok heycanverıcıydı doktorum 18 haftalıkken hıssedersın dedı onu ole grmek mukemmeldı cunku ocak randevumuzda kıpırdamadan duran fasulye gıbı bıseydı ama artık hareket halınde yavrum

kızlar bugün rapor verdi doktor bana. kasıklarımda agrı var. 2 gün izinliyim. persembe günü gidecem işe.

kuku kizlar. su ticker-i nasil ekliyorsunuz? tickerfactory-dan alan kodlari koydum ama formata uygun degil diyo..bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…