hiç bilmiyoruki tatlım,zaten kendi doktorum yapmıycak bu testi profösör yapıcakmış,tanımıyorum soramamda şimdi..ama 13,5 haftamızdada kendi doktorumda muayenem var o zaman sorarım..
canım bu arada stresten uzak dur hiç iyi değil biliyorum zor bir iş ama dikkat et...
slmlar nasılsınız cici anneler :)/B]
LİL@ sanırım eskişehir'desiniz.ben de eylülde inşallah anne olucam.hangi doktora gittiğinizi öğrenebilir miyim?biz ilk doğuş'ta aslan beye gittik ama biraz soğuktu.şimdi metin acu'ya gidiyoruz.memnunum fakat biraz pahalı 120 lira aldı.sizce normal mi?umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.
kızlar doktorunuz cınsıyetı soledımı kontrolde soyle oldu anlatım özgur bey ruyamda erkek gordum nekadar doğru cıkacak acaba cok merak edıyorum dedım ve bana dırek doğru gormussun erkek dedı sok oldum ama pıpısını gormeden ınanamıcam tabı en onemlı sağlıklı olması ama 12 haftalıkken oğrenmek benı cok heycanlandırdı doğrusu
ayşecim benim eşimde çoğu zaman geç geliyor ama oturup yiyorum eskiden olsa beklerdim ama bebişim acıkıyor,çok geç yiyincede midem hazmetmiyor..mecbur yani napalım bu süreçte bebişlerimiz çok önemli...
kızlar bugün rapor verdi doktor bana. kasıklarımda agrı var. 2 gün izinliyim. persembe günü gidecem işe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?