Ayşecim ne diyorsun... Keşke sadece bi kişi olsa... Her çocuğu ağlarken gören kesin sütün yetmiyor diyor.. Ve birbirlerine bakıp onaylıyorlar evet evet kesin yetmiyor diye...
Oysa ki şarıl şarıl akmasa da bebeğim her emdiğinde sütüm var..
Her bezi kakalı ve çişli.. Doktor o zaman yetiyor dedi... Ama gel de bunu annelere görümcelere teyzelere anlat....
Neymiş paarmak vurunca yanağına aranıyormuş.. Demekki açmış...
Bebek refleksi o diyorum anlatamıyorum....
Bir de tet yaptılar kaşıkla su verdikler.. içerse açmış içmezse süt yetiyormuş... içti oğlum... Eşimi gönderip eczaneden mama aldırttılar... süt yetmiyor diye... Ben de isyan ettim...
Akşam herkesi kovdum evden.....
Zynco gaz damlasını verdim emzirdim yatırdım.. mışıl mışıl uyudu oğğlum 2 saatte bir de uyanıp emdi....
Şimdilik sorunumuz yok gibi.. umarım böyle devam eder....
Ayşecim ne diyorsun... Keşke sadece bi kişi olsa... Her çocuğu ağlarken gören kesin sütün yetmiyor diyor.. Ve birbirlerine bakıp onaylıyorlar evet evet kesin yetmiyor diye...
Oysa ki şarıl şarıl akmasa da bebeğim her emdiğinde sütüm var..
Her bezi kakalı ve çişli.. Doktor o zaman yetiyor dedi... Ama gel de bunu annelere görümcelere teyzelere anlat....
Neymiş paarmak vurunca yanağına aranıyormuş.. Demekki açmış...
Bebek refleksi o diyorum anlatamıyorum....
Bir de tet yaptılar kaşıkla su verdikler.. içerse açmış içmezse süt yetiyormuş... içti oğlum... Eşimi gönderip eczaneden mama aldırttılar... süt yetmiyor diye... Ben de isyan ettim...
Akşam herkesi kovdum evden.....
Zynco gaz damlasını verdim emzirdim yatırdım.. mışıl mışıl uyudu oğğlum 2 saatte bir de uyanıp emdi....
Şimdilik sorunumuz yok gibi.. umarım böyle devam eder....
zelcancığım canım benim hadi gözün aydın Rabbim sağlıkla mutlulukla huzur içinde büyütmeyi nasip etsin adını ne koydunuz kız bizim bebişler biraz toparlansın buluşalım Bursa'da da olsun bebişler buluşması ha ne dersin :)
doğumun nasıldı canım kolay geçtimi yani mutlaka sancılıydı ama umarım bi aksilik çıkmamıştır .sütün için canım çok göğsün şişiyosa sağ mutlaka benim sonradan öle oldu ben hep sağdım ama geceleri sağıyodum ilk zamanlar dinlenmek için gece eşim kalkıyodu o içiriyodu sütü :) şimdi normal oldu çok şükür gerçi eşimde gidince iş başa düştü maşallah acısıda yok düzeldi yanii göğüs uçlarım ama 2 saati geçerse emzirme sürem yine şişiyo taş gibi oluyo ama kızımda maşallah alıştı artık kendisi kalkıyo max 3. saatte kalkıyo emiyo seninde zamanla düzene giricek
.çişinden ve kakasından anlarsın sütünün yetip yetmediğini.. her bezi kakalı çıkar derler.
5 dk sonra uyandığında küçük parmağını damağına sürt bebeğinin doyup doymadığını anlarsın.
şu sütün yetmiyor diyenlere de sinir oluyorum. bana da kaynanam dedi dedi, strese soktu beni. şimdi bi damla çıkınca şükrediyorum. ama ona da her seferinde lanet ediyorum.
inşallah senin başına böyle bişey gelmez
slm şekerler kaç gündür girmeye çalışıyorum ama bizim kız izin vermiyo çpk şükür bende doğum yaptım normal doğum oldu kızlar kızım 3100 gr doğdu ultrasonla uyumlu çıktı kilosu ikimizde iyiyiz şimdi ama süt problemimiz var sütüm kızıma yetmiyo sanırım sizdede varmı bu sorun ben bol bol sıvı tüketmeye çalışıyorum ay özledim sizleri valla gemişi bi okuyayım kız uyuyoken
Canım hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütmeyi nasp etsin inşallah.
Evet ilk zamanlar emdikçe sütüm çoğalır düşüncesiyle bol bol emzirip çok az mama veriyordum maalesef aç kaldı kuzum ve sarılığı yükseldi eğer azsa sütün kontrollü olarak mama vermeye devam et bence sarılık olması çok daha kötü bence.
slm şekerler kaç gündür girmeye çalışıyorum ama bizim kız izin vermiyo çpk şükür bende doğum yaptım normal doğum oldu kızlar kızım 3100 gr doğdu ultrasonla uyumlu çıktı kilosu ikimizde iyiyiz şimdi ama süt problemimiz var sütüm kızıma yetmiyo sanırım sizdede varmı bu sorun ben bol bol sıvı tüketmeye çalışıyorum ay özledim sizleri valla gemişi bi okuyayım kız uyuyoken
bu arada kızım sarılık olmasın diye mama takviyesi yaptım aptamil pre veriyorum napiyim doktor verme dedi ama ben veriyuorum kızım sarılık olursa daha kötü çok şükür mememide bırakmadı kaşıkla veriyorum zaten mamayı sizde mama veriyomusunuz kızlar
aminnnn canım adımız KADİR TUNA
doğum suni sancı verdiler ilk başlar da tık yok
5saat filan geçti hala 2 parmak filan ki zaten 1 parmakla gitmiştim
sonra bi sancı ölüyorum sandımmm
3parmak oldu zar zor hemen epidüral oldum
zaten eşim ve ahmet bey çoktan epidüral olsun diye anlaşmışlardı
iyikide anlaşmışlar yoksa çok zoorrrrr duuuuu
epidüralden sonrası çok kolay ve hızlı geçti
alttan kesim var işte dikiş filan ama çok güzel dikmiş gerçekten
eriyen ip kullanmış
dikiş aldırmicam eriyecekmiş zamanla
40 çıkınca kontrölümüz var
senin kızın adı neydi ya söylemişmiydin??
canım sen doğum yapalı kaç gün oldugecmıs olsun canım bak hayırlısıyla atlatmıssın... benımde dıkısler erıyenden..kendısı dokuluyor..
canım sen doğum yapalı kaç gün oldu
ne zaman eriyor ki
zaten bugün şiş gibi ağrıyor
çok ayaktayım yanlızım bebek,ev yemek derken hiç dinlenemiyorum
acaba ondan mı şişti yoksa ii kurutamadım mı acaba ???
senin hala ağrıyor mu
çoksordum ama sen nasıl bakım yapıyorsun oraya
canım sarılığın arttığını nasıl anladın dün doktor bebeğin renginden farkedersin demişti başka bi belirtisi varmı ağrı filan gerçi dün doktr iyi görünüo dedi bide hastaneden 2 kere kan aldılar yüksek çıkmadı ama bende korkuyorum bide bu tehlike nezamana kadar devam ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?