kızlar birşey sorucam size benim bebeğim sol tarafımda bazen sol tarafımda çok gerginlik ve batmalar hissediyorum gece sol tarafıma döndüğümde rahatsız olup uyanıyorum ama bazen de hiç ne gerginlik ne batma hiçbirşey hissetmiyorum böyle olduğu zaman da bebeğe birşeymi oldu diye endişe ediyorum sizde de böyle oluyormu?
Herkese günaydın,uzun zamandır takip ediorum sizleri ancak yeni üye oldum..Benim de sat 4 aralık,Allah izin verirse Eylül de doğum yapıcam:)
kızlar benim gebelik haftamda da mı böyleydiniz yooksa ilerleyen haftalardamı duygusallaştınız?
günaydın caycayopuyorumnanaktan
kızlar birşey sorucam size benim bebeğim sol tarafımda bazen sol tarafımda çok gerginlik ve batmalar hissediyorum gece sol tarafıma döndüğümde rahatsız olup uyanıyorum ama bazen de hiç ne gerginlik ne batma hiçbirşey hissetmiyorum böyle olduğu zaman da bebeğe birşeymi oldu diye endişe ediyorum sizde de böyle oluyormu?
Herkese günaydın,uzun zamandır takip ediorum sizleri ancak yeni üye oldum..Benim de sat 4 aralık,Allah izin verirse Eylül de doğum yapıcam:)
ben de ayak atarak mi deniliyordu oturdugumda falan aciyor ve bazen hic bir sebepsiz rahimin sag sol taraflarinda batma hissedyom.. bazen aciyo bazen sadece acimasiz batmalar oluyor.. bence cocugun yerlestigi yere falan alakali biseydir.. ben oyle dusunuyorum :sm_confused:
benimde genel olarak kasıklarımda gerilmeler oluyo ama bebiş ne tarafta bilmiyorum canım..doktor normal olduğunu söylemişti ama bu sızı ve ağrıların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?