2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar birşey sorucam size benim bebeğim sol tarafımda bazen sol tarafımda çok gerginlik ve batmalar hissediyorum gece sol tarafıma döndüğümde rahatsız olup uyanıyorum ama bazen de hiç ne gerginlik ne batma hiçbirşey hissetmiyorum böyle olduğu zaman da bebeğe birşeymi oldu diye endişe ediyorum sizde de böyle oluyormu?

benimde genel olarak kasıklarımda gerilmeler oluyo ama bebiş ne tarafta bilmiyorum canım..doktor normal olduğunu söylemişti ama bu sızı ve ağrıların

Herkese günaydın,uzun zamandır takip ediorum sizleri ancak yeni üye oldum..Benim de sat 4 aralık,Allah izin verirse Eylül de doğum yapıcam:)

kızlar benim gebelik haftamda da mı böyleydiniz yooksa ilerleyen haftalardamı duygusallaştınız?

hatirladigim kadariyla ilk haftalar oyle degildim. 11-12ci haftadan baslayarak herseye aglamaya basladim :kedi: gecen hafta gece boyu cocuguma karnimdayken bakamiyorum, dogru beslenemiyorum hep grip olup duruyorum cikinca nasil bakicam bide annemi de ozledim diye aglayarak kocise uyku vermedim naniknanik aslinda bi film izlerken aglamaya baslamistim esim ne oldu niye agliyorsun deyince... hehe

ben de ayak atarak mi deniliyordu oturdugumda falan aciyor ve bazen hic bir sebepsiz rahimin sag sol taraflarinda batma hissedyom.. bazen aciyo bazen sadece acimasiz batmalar oluyor.. bence cocugun yerlestigi yere falan alakali biseydir.. ben oyle dusunuyorum :sm_confused:

teşekkür ederim canım

benimde genel olarak kasıklarımda gerilmeler oluyo ama bebiş ne tarafta bilmiyorum canım..doktor normal olduğunu söylemişti ama bu sızı ve ağrıların

canım ben sızı ve ağrıların normal olduğunu biliyorumda bu ağrılar kesildiği zaman normalmi değilmi onu bilmiyorum

kızlar size haddim olmayarak bir tavsiyede bulunmak istiyorum.Bu aralar hepimiz doğal olarak netten bebekle ilgili sürekli araştırmalar yapıyoruz.Lütfen benim yaptığım hatayı yapıp olumsuz olan hiçbir yazıyı okumayın öyle bir yazıyla karşılaştığınızda hemen kapatın sayfayı.Ben 4 haftalık hamileykan bir yazı okudum en küçük birşeyde aklıma o gelip son derece endişeleniyorum zaten pimpirikliyim şimdi daha beter oldum.Oyüzden hep güzel yazılar okuyun

BELKİ KRAMP DUYDUĞUNDA KENDİNE YER AÇIYODUR, SONRA KRAMP GEÇTİ DEDİĞİNDEDE AÇTIĞI YERE KURULUP YATIYORDUR :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…