2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kuku kizlar. su ticker-i nasil ekliyorsunuz? tickerfactory-dan alan kodlari koydum ama formata uygun degil diyo..bilmiyorumkismile

merhaba canım istersen benim çizelge linkimi kullanablirsin
bu linki kopyalayıp ,kullanıcı paneli , profil düzenle den, en altta çizelge kısmına kopyalayabilirsin...
zaten biliyosundur bu kısmı ama yinede yazayım dedim belki başka kullanmak isteyenler de olur.

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev257pr___.png

benimkinin tarihleri çıkacaktır ama sen 257 rakamını deneme yanılma ile değiştirerrek kendi gününe göre ayarlayabilirsin.

çok güzel bence en doğrusu, ben direk geçiyorum öyle şeleri, kötü şeylr düşünürsen kötü şeyler olur. onun için hep iyi şeyler düşünüp konuşalım.zemuszemus

BELKİ KRAMP DUYDUĞUNDA KENDİNE YER AÇIYODUR, SONRA KRAMP GEÇTİ DEDİĞİNDEDE AÇTIĞI YERE KURULUP YATIYORDUR :roflol:

aa doğru bir tahmin sanırım çünki genelde haftamı doldurduğum günler daha çok sancım oluyor hafta ortalarına doğru da geçiyoralkisalkisalkisalkisalkisalkis

Hoşbulduk,,teşekkür ederim hepinize,,Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eylesin...

Pinar5 canim ben heroine-n cizgelesinin linkindeki 257-den 1 hafta icin yediyi cikarttim yani 236 yaptim 11.haftadan 14 haftalik yaptim.. bilmem anlatabildim mi...:bbo:

evet kızlar deneme yanılma ile buluyorsunuz ... saltanat senın formülün de doğru olmuş muhtemelen....
:)) işinize yaradıysa ne mutlu bana

o ne demek canım?

yani cocuk tam rahim cikisinda yerlesmis olmasiymis.. aslnida tehlikeli bi durummus da surekli doktor kontrolinde olunmasi gereken durum cunku 16 haftadan falan rahime basinc buyudunde kanama falan olabiliyormus.. bende oyle bi durum olabilir de... ama emin degilim doktoruma daha sormadim :1shok:

bayanlar merhaba
taze tecrubelılere bısey soracagımç..
benım 8 gun var reglıme ama karnımda cekılmeler oluyo sankı bısey batırıyolar gıbı hıs oluyo ve 2 gundru sureklı sıs haldeyım..bu sabah yuzumde sıs uyandım sızce 8 gun kala bu sekılde belırtı oluyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…