2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar nasılsınız. ayyy ne güzel ikili test zamanı gelmiş çoğunuzun. hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız inşallah. yaptırıp güzel sonuç alanlara da yürekten seviniyorum. Allah bebişlerimizle ilgili hiç bir kötü haber duyurmasın bize inşallah. biz de haftaya gidicez doktor amcamıza ikili test için. hepimiz için hayırlısı olsun. tüm bebişleri öpüyorum teyzesinin kuzuları....

bende cuma veya salı gidebilirim bakalım...
işlerim çok yoğun kızlar yaaa bebğime hiç vakıt ayıramıyorum..
bu arada bende devlette yaptıracağım... okmeydanı ssk da...vakti olan gitsin derim ben çalıştığım halde vakıt bulup gideceğim...
bebişimin eksiklerini tamamlarım 150 TL ye... benım gittiğim hastane o kadar pahalıki sormuyorum bile..
muhtemelen 200 üstüdür.
doğumda 2500 TL imiş. (normal:)

saltanat o yazıyı burayada koyarmısın merak ettim

kızlar doktor aradı beni biraz önce. Ikili test sonucları iyi cıkmıs. 14.000 de 1 dedi.

canım gözün aydın darısı başımıza inşallah.benim de cuma kontrolüm var sanırım birdahaki kontrolde dr ister 2 li testi.ben özele gidiyorum ama devlet hastanesinde yaptırıcam ikili testimi

canım gözün aydın darısı başımıza inşallah.benim de cuma kontrolüm var sanırım birdahaki kontrolde dr ister 2 li testi.ben özele gidiyorum ama devlet hastanesinde yaptırıcam ikili testimi

tskler canım. sana 8 mart hediyen geldi mi?

kızlar bu tişörtlerden gören var mı?
ben bunlardan almak istiyorum

evet geçen sene görmüştüm bakırköyde çok heveslenmiştim keşke hamile olsam da alsam diye bu sene kısmetse ilerki zamalrda mutlaka alıcağımhihoyyyt:teytey:

benim gittiğim özel hastanede ameliyatlarda ücret alınmıyor yazıyor ama inanmıyorum illa alırlar

heroine sen hangi hastaneye gidiyorsun normalde? 2500 normal doğum için çok değil mi??

B.köy ethica ya gidiyorum normal muyene 25 tl ama daha öncede anlatmıştım bazı testlre için 235 Tl istemişlerdi..
doğumm fıyatınıda açıkçası ben sormadım... bi arkadaşım yeni doğum yaptı Hizmette , o araştırırken sormuş... 2010 fiyatları....
ama 2009 yılında da 1700 normal 2500 sezaryan dı...bu kadar olması o hastane için normal canım...
aslında her giden cpok memnun ama ben hala kararsızım...
hastane konusunda ya neyse...daha vaktım var deyip geciştiriyorum valla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…