kızlar doktor aradı beni biraz önce. ikili test sonucları iyi cıkmıs. 14.000 de 1 dedi.
gözün aydınnn.inşallah hepimizinki böyle iyi çıkar.opuyorumnanaktan
kizlar simdi bi yazi okudum. hamile eslerini anlamayan kocalar icin yazilmis. cok komik kaydirigubbakcemile3 kadinlarin cektigi hersey anlamasi icin onlarin ne yapmasi gerektigini yazmis ve en sonunda da sey diyerek bitirmis "9 ay sonunda bir yerinize biri portakal koysun siz derin derin nefes alarak ve ikinarak ondan kurtulmaya calisin. kolay gelsin!" sırnaşık şey
kızlar doktor aradı beni biraz önce. Ikili test sonucları iyi cıkmıs. 14.000 de 1 dedi.
canım gözün aydın darısı başımıza inşallah.benim de cuma kontrolüm var sanırım birdahaki kontrolde dr ister 2 li testi.ben özele gidiyorum ama devlet hastanesinde yaptırıcam ikili testimi
Hoşbulduk sevecen,,teşekkür ederim:)
kızlar bu tişörtlerden gören var mı?
ben bunlardan almak istiyorum
bende cuma veya salı gidebilirim bakalım...
işlerim çok yoğun kızlar yaaa bebğime hiç vakıt ayıramıyorum..
bu arada bende devlette yaptıracağım... okmeydanı ssk da...vakti olan gitsin derim ben çalıştığım halde vakıt bulup gideceğim...
bebişimin eksiklerini tamamlarım 150 TL ye... benım gittiğim hastane o kadar pahalıki sormuyorum bile..
muhtemelen 200 üstüdür.
doğumda 2500 TL imiş. (normal:)
Yok canım ya nerdeeee
saltanat o yazıyı burayada koyarmısın merak ettim
heroine sen hangi hastaneye gidiyorsun normalde? 2500 normal doğum için çok değil mi??
malesef o yazi Rusca ya .. koyayim mi yine de ? kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?