Ay kizlar acilen cevrdim. Hatalarim coksa kurumua bakmayin :kedi:
Erkekler bayanların hamileyken yaptığı şikayetlerini duyunca anlamaz, aman sadece senmisin hamile kalan, her kadın hamile kalır hepsi de doğum yapar o kadar zor birşey değil ki der. Eşinin 9 ay bouynca neler çektiğini bir an için de hissedemez ve anlamak ta istemez. Sevgili kocalar bizim aşağıda önerdiklerimizi hamile eşinizle beraber 9 ay boyunca yapın, belki de eşinizin durumu biraz da olsun anlaşılmaya başlar..
1-3 aylar
1) Her akşam kendi kendinizi zehirleyin – mesela aç karında rakı , bira ve başka ne bulursanız için ve bişey yemeden uyun.
2) Bi sonraki sabah kalkın, uyku ilacı için ve işe gidin. Mideniz çok bulanıyorsa evde kalın ama o halde yemek yapın ve evi temizlemeyi de unutmayın.
3) Ayaklarınıza her biri 1 buçuk kiloluk toprakla doldurulmuş torbalar bağlayın.
4) Peynir yiyin. İstemiyormusunuz? Çocuğunuzun ihtiyacı var – az azdan olsun kendinizi zorlayarak yiyin sonra çıkartırsanız da bişey olmaz, baştan tekrar yersiniz.
5) Çips yemeyin, kola içmeyin olmaaazz. Yok bunlrı da yeme. En iyisi elma ye.
6) Sigara mı, delimisiniz? Hemen bırakın!!!
7) Yatın ve biraz yogurt yemeye çalışın bebeğin ihtiyacı var.
8) Kustunuz mu? Orayı temizlemelisiniz. Sakın eşinizi çağırmayın o işten yeni geldi yorgun, dinleniyor.
9) Hastaneye gidin kan tahili yaptırın. Acıdı mı? Çocuk doğarken daha büyük acılara dayanmalısın!
10) Ayda üç kere proktoloji uzmanına gidin.
3-6 aylar
1) Karnınıza suyla doldurulmuş minder bağlayın.
2) Giyinirken, ayakkabınızı giyerken de minderi almayın.
3) Uyurken de minderle uyun. Nasıl yani nasıl! Yan yatın bişeklde uyun işte!
4) Sabah kalkınca uyku ilacını içmeyı unutmayın!
5) İşe gitmeden önce 1 litre su için.
6) Gece yatmadan önce de 1litre su içimeyi unutmayın. Suyla beraber diüretik içmeyi unutmayın. Gece kalkmak istemiyormusunuz?
7) Burnunuza pamuk koyun – hava girecek ama biraz tam dolu nefes alamayacağınız şekilde pamuğu gece gündüz hiç bir zaman çıkartmayın.
8) Nefes mi almak zor? Evi havalandırın belki biraz rahatlarsınız – bazılarına iyi geliyor.
9) Hastaneye gidin kan tahili yaptırın. Niçin mi? Geçen ay yaptırdım mı? Önemli değil tekrar yapmak lazım.
10) Ayda üç kere proktoloji uzmanına gidin. Bu arada minderi de bağlamayı unutmayın.
6-9 aylar
1) Her sabah tekerlekli sandalyeye oturun ve 10 dakika boyunca durmadan dönün. Snadaliye durduğunda hemen kalkın ve işe gitmeye hazırlanın. Ayy başınız mı dönüyor. Üzgünüm ama yakında geçer inşallah.
2) Karnınıza daha büyük ve ağır minder bulun ve bağlayın.
3) Diüretik için ve iş yerindeyken her saat başında bir bardak su içmeyi unutmayın.
4) İşten mümkün oldukça az izin almaya çalışın. Mesai saati bitmeden çalışabilir üretken işçi konumunu kaybetmeyin. Bunları çok kolay yapabiliyorsanız her sabah içtiğiniz uyku ilacı dozunu yükseltin.
5) Ayaklarınıza bağladığınız torbaların her birini 2 kiloya kadar yükseltin. Bugüne kadar 6 ay ayağınızdan çıkartmadınız değil mi?
6) Bütün bunlardan sonra akşam eve gelip temizlik ve yemek yaptıktan sonra karnınızdaki minderi almadan harika bir sevgili rolünü üstelenin!
7) Eşiniz başka birini bulmuş gibi geliyorsa suçu kendinizden arayın. Onu anlamaya çalışın tatmin etmiyorsunuzdur belki...
8) Eşinize daha çok zaman ayırın. Onun için de bunlar kolay değil!
9) Hastaneye gidin kan tahili yaptırın. Niçin mi? Bebeğinizin sağlığı için.
10) Ayda üç kere proktoloji uzmanına gidin. Tabi ki belinizdeki minderle beraber.
The end
Doğumu oynamayacağı zaten yapamayacaksınız da.. Sadece proktoloji uzmanınıza в 20ci defa gidin ve o sizin bir yerinize portakal koysun. Şimdi derin derin nefes alın ıkının. Kurtuldunuz mu portakaldan? Aferin!
Geçmiş olsun şimdi minderden de kurtulabilirsiniz!!
LİL@ sanırım eskişehir'desiniz.ben de eylülde inşallah anne olucam.hangi doktora gittiğinizi öğrenebilir miyim?biz ilk doğuş'ta aslan beye gittik ama biraz soğuktu.şimdi metin acu'ya gidiyoruz.memnunum fakat biraz pahalı 120 lira aldı.sizce normal mi?umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.
kızlar baş ağrısı çeken var mı( 3 gündür durmak bilmeyen bi baş ağrım var
kızlar baş ağrısı çeken var mı( 3 gündür durmak bilmeyen bi baş ağrım var
var var varrrrr, burnum çok minik kanıyor sabahları,
hani deniliyorya kan hücreleri çoğalıyor hamilelikte, belki kan çoğaldıkça basınç yapıyor.
bu basınçta baş ağrısı sanırım. kılcal damarlarda minik minik çatlıyor kanıyor heralde.
diye tahmin ediyorumkafamçokkarıştı
evet benim de 2-3 gündür başım çok ağrıyorayrıca belim de ağrı var kasıklarımda da batmalar var
iyi ya guzel demek benim orda oldugum donemden beri cok sey degisti.. ben Istanbulda bir arkadas devlet hastanesinde dogum yaptigimda yaninda kalmistim. arkadas Tr-ce bilmiyordu onn icin yardimci olmustum. Devlet hastanenin durumu vahimdi ya eyvahedigeldismile 10-20 kisi bir odada orda burda oksurukler .. burdaki devlet hastaneleri bana kalirsa o ist-da gordugumun yaninda luks.. yani cook iyi hizmeti burda bedavaya verebiliyor. Dunya standartina uygun cok lukc hastaneler var onlar da herhangi bir sorunu olan hamile veya cocuga bedava olarak hizmet veiyo.. o acidan iyi yani bakiyolar bize :asigim:
DİKKAT :)
Aramıza yeni katılan anne adayları......
listeye eklenmek istiyorsanız lütfen bana bilgilerinizi eksiksiz yazın....
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ :
KİLO:
bekliyorum....
benim başım 2-3 kez şiddetli olarak ağrıdı minoset içmiştim en hafif ağrı kesici..doktor kontrolünde tabiki...
ayrıca senin ki gibi... belim de ve popo üstümde şiddetli ağrılaım oluyor ..kime sorsam genişlemeden olabilir diyorlar ... bu nasıl bir genişleme ise:))))
duba olacağım bu gidişle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?